KingV Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 ben oyuna bu akşam başlayacağım. sınıf konusunda kararsızım; aklımdakiler sylvari Mesmer veya Char Engineer olacak. oyunda en az karşılaştığınız sınıf hangisi? belki tercihimi etkileyebilir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Senin için pie chart aradım. Şöyle birşey buldum ne kadar doğrudur bilemem. http://gw2census.com/charts.php?pie=total÷=charprofession Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Human engineer :) bakalim eglenceli simdilik level 4 falanim ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Eğer doğruysa çok homojen dağılmış ya hepsi eşit gibi. Gerçi bütün karakterler üzerinden sanırım bu, benim gibi oyuna başlar başlamaz bütün char slotları doldurana kadar char açıp 5-10 level oynayıp sonra bir tane main seçerek oynayan bayağı kişi vardır diye tahmin ediyorum, o karakterlerin kaç tanesi sürekli olarak oynanıyor ona göre bir filtreleme sistemi olsaymış daha iyi olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Yok öyle birşey degil ya facebook vb. siteler üzerinden yapılmış bir anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 @Masticore: teşekkür ederim :) Dün Char Engineer açtım. lvl 9'da bıraktım. biraz tek düze gibi. fazla silah seçeneği yok. üstüne üstlük weapon swap da yok. birazcık düşündürüyor. biraz daha bunu oynayayım sıkılırsam Sylvari Mesmer açıp devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Engineer'ın weapon swap olayı, normal kullandığın silahlar+skill pointle aldığın kitler. Granade, mine, flamethrower veya bomb kitleriyle asıl silahın arasında gidip gelebiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 hımm doğru söylüyorsun. bak öyle diyince renkli bir karakter gibi görünüyor. devam o zaman. karakter adı Engine Er :P edit: şaka tabi Karakter Adı: Ares Steelborn Irk: Char Sınıf: Mühendis Server: Seafarer`s Rest bu adı unutmayın yarın öbür gün karşınıza çıkar bir yerlerde ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar