di Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 GERGE said: http://support.crashplan.com/doku.php/how_to/configure_a_headless_client Okudum bunu da, super alakasiz geldi. Niye engine kurup sonra desktop ile tekrar ssh tunnel yapiyorum ? Saka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 website hosting vs gibi kullanmamak icin olabilir sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Yok ya alakasiz. Bir sekilde HTTP(S) trafigi ustunden donse bile alis-veris, adamlar tutup da apache cakacak degiller. Haliyle yalan olur o olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 gunluk backup datan buyuk ıse network nanay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 patidaşlar fiziksel olarak şunu kullanacağız: http://www.vatanbilgisayar.com/Harici%20Harddisk/wd-wdbacg0030hch-eesn-3,5-3tb-my-book%C2%AE-live-gigabit-ethernet-harici-disk/productdetails.aspx?I_ID=53862#allImages çok güzel kuytu bir yerde buldum, hırsız filan onu bulursa soyunup kızılayda koşacağım buraya da not ettim de cihaz hakkında hiç bir fikrim yok :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Nası bi operasyonunuz var bilmiyorum da qnap tavsiye ederim. O alet şahsi kullanım için daha çok. Ofiste kullanıma gelmez. Yani çalışır da bozuldu mu (aynısının 2-3 eski nesilden olanı vardı çalıştığım yerde ve bozuldu) oturursun aşağı :D Qnap falan tavsiye ederim. Ya da tırt bi makina kurup içine sağlam disk sıralamak ve Openfiler falan gibi bişey kurmak da iyi bi çözüm. Bozulmaya karşı yedek donanım da alırsan (nasılsa tırt bilgisayar topluyosun, ucuz parça) mükemmel olur işte. Bişey daha: asla ama asla tek bir harici diske güvenme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 kasa koyacak kadar fiziksel alan yok zaten bu da gizli olacak, 15 günde 1 çalışıp yedek alacak, başka da bir işlevi olmayacak. qnap maliyetli olur : max 4TB kapasite lazım. ek olarak cloud storage kiralayacağız zaten tek yedek bu olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Tek kullanma zaten. Bir de CrashPlan alacaksan ama bulut'un yedeği olarak tek olabilir ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 yazılım geliştirici diye başladık nelerle uğraşıyorum sdf :d zevk de alıyor gibiyim de bilemedim D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 said: Crash Plan ürünün Türkiye distribütörü eMobil Bilişim'dir. Aşağıdaki mailiniz yurtdışı merkez tarafından bana yönlendirildi. Cloud yapısı ile ilgili olarak Türkiye'de datacenter hizmeti sunuyoruz. Talep ve ihtiyaçlarınız ile ilgili daha detaylı bilgi verebilirseniz yardımcı olmayı isterim. Saygılarımla, Esra GÜROY Crashplan'a mail yollamıştım, buraya yönlendirmişler, lazım olursa eposta adresi: eguroy [et] emobil.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar