Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Back Up Yazılımı

aramil

Öne çıkan mesajlar

patidaşlar fiziksel olarak şunu kullanacağız:

http://www.vatanbilgisayar.com/Harici%20Harddisk/wd-wdbacg0030hch-eesn-3,5-3tb-my-book%C2%AE-live-gigabit-ethernet-harici-disk/productdetails.aspx?I_ID=53862#allImages

çok güzel kuytu bir yerde buldum, hırsız filan onu bulursa soyunup kızılayda koşacağım buraya da not ettim de cihaz hakkında hiç bir fikrim yok :s
Sosyal ağlarda paylaş

Nası bi operasyonunuz var bilmiyorum da qnap tavsiye ederim. O alet şahsi kullanım için daha çok. Ofiste kullanıma gelmez. Yani çalışır da bozuldu mu (aynısının 2-3 eski nesilden olanı vardı çalıştığım yerde ve bozuldu) oturursun aşağı :D

Qnap falan tavsiye ederim. Ya da tırt bi makina kurup içine sağlam disk sıralamak ve Openfiler falan gibi bişey kurmak da iyi bi çözüm. Bozulmaya karşı yedek donanım da alırsan (nasılsa tırt bilgisayar topluyosun, ucuz parça) mükemmel olur işte.

Bişey daha: asla ama asla tek bir harici diske güvenme.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Crash Plan ürünün Türkiye distribütörü eMobil Bilişim'dir. Aşağıdaki mailiniz yurtdışı merkez tarafından bana yönlendirildi.

Cloud yapısı ile ilgili olarak Türkiye'de datacenter hizmeti sunuyoruz. Talep ve ihtiyaçlarınız ile ilgili daha detaylı bilgi verebilirseniz yardımcı olmayı isterim.

Saygılarımla,

Esra GÜROY

Crashplan'a mail yollamıştım, buraya yönlendirmişler, lazım olursa eposta adresi: eguroy [et] emobil.com.tr
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...