aramil Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Patidaşlar öyle bir yedekleme programı lazım ki 15 günde bir yedek alsın fakat sadece değişen, eklenen dosyaları yedeklesin. Yanında hdd vs. de olabilir zaten hdd alacağız 1TB - 2TB. Bana yabancı bir durum belki en basit yedekleme bile yapıyordur bunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 http://portableapps.com/apps/utilities Sync kismina bak, hosuna gideni kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 DSynchronize Portable! uff çok güzel, tam ihtiyaç karşılıyor. Çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 http://www.vatanbilgisayar.com/Harici%20Harddisk/wd-wdh2q40000e-3,5-4tb-my-book-studio-ii-usb20--e-sata--firewire-800-harici-disk/productdetails.aspx?I_ID=45596 şu cihaz hakkında bilgisi olan var mı? ya da 4tb önereceğiniz başka birşey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Windowsta NT zamanından beri (hatta belki daha da eski) yedekleme var gayet de iyi. Kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Eğer sağlam internet varsa en iyisi: http://www.crashplan.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 cloud düşündük fakat her yıl ödeme yapmak çok yatmadı kafalarına. harici donanımda tutmayı planladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 işletim sistemin ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 win server 2008 r2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 3tb cloud alan var mı ki satın alabileceğimiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Crashplan limitsiz. Yıllık 49$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Fair usage policy vardir diye tahmin ediyorum ? Baktin mi hic GERGE ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 bir de şu var bizim bu aptal altyapı ile 2tb upload da kayıp olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 aramil said: win server 2008 r2 utanmadan backup için yazılım mı istiyosun bi de? var zaten sadgdfg Backup'ın kendisi zaten kolay da şurda yeni özellikler falan gösteriliyo: http://technet.microsoft.com/en-us/video/new-backup-features-in-windows-server-2008-r2.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 abi o gereksiz uğraştırıyor :D DSynchronizePortable aşık oldum gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 çok kolay olm windwos backup?! O.o Kim verdi o serverı eline senin (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Fair usage policy yok abi. Varsa da ben bulamadım. gerçekten limitsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 di said: Fair usage policy vardir diye tahmin ediyorum ? Baktin mi hic GERGE ? Yes. We don't limit in any way. No file size limits, no file type restrictions, no bandwidth throttling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Newfags can't backup asdasdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 carbonite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 daha yeni milli oldum 2008 r2 ile olur o kadar sdfgsdcvxbgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 GERGE said: di said: Fair usage policy vardir diye tahmin ediyorum ? Baktin mi hic GERGE ? Yes. We don't limit in any way. No file size limits, no file type restrictions, no bandwidth throttling. Sahaneymis. Linux client'i varmis ama CLI hali var mi yok mu yazmamis. Haliyle CLI Client varsa alicam 3 tane unlimite. Mail attim var mi CLI client diye, muhtemelen yok diyecekler ama bi denedim sansimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 http://support.crashplan.com/doku.php/how_to/configure_a_headless_client Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 bizde karar değiştirdik hem crashplan hem de fiziksel depolama :D çok yardımcı oldunuz teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 konu sonuca bağlandığına göre "yüce rabbime çok şükür, 1gr okunmuş pirincin DNA'sına backup alıyoruz. yaradan dna'sız bırakmıyor." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar