Meov Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 İstiyorum. Böyle her yerden bir şeyler çıksın ışıklı ışıklı vs çok interaktif olsun bir şeye tıklarken bile eğleneyim istiyorum. ama çok ram yemesin mesela :P var mı böyle bir app? linuxte vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam ama vindoz için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Meov said: Böyle her yerden bir şeyler çıksın ışıklı ışıklı vs çok interaktif olsun bir şeye tıklarken bile eğleneyim istiyorum. ama çok ram yemesin mesela :P Bende aya çıkmak istiyorum ama çok para istemesinler mesela. Gibi bir cümlre kursaydım daha mantıklı olurdu heralde =) Şaka biryana dediğini tam anlamadım bile sanırım windows teması falan soruyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 gibi. ya bir aralar vardı hatırlıyorum kurmuştum vs. ya ekran kartı aşırı kötü şuan bir faydası olur diye 8gb ramin 3ünü verdim ekran kartına bir işe yarayacakmış gibi o yüzden ram yemesin dedim. yesin ya sıkıntı değil var mı böyle uber bir tema? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 shelle cok oynamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 ObjectDock, Fences ve olmazsa olmazim Rainmeter bu 3 u ile oldukca hos seyler yaratabilirsin. Bence Rainmeter ve saglam bir skin fazlasi ile is gorecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 işikli 70lerde teknolojiyi simgeliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 http://lifehacker.com/5096769/five-best-desktop-customization-tools Ayrıca Stardock WB + premium themes sanırım windowsda yapılabilecek en güzel desktop imkanını sunmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar