tarab Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 anima tutkusu yetmemekte bir de sahip olma arzusu basmaktadır her yanımı ve bu sebepten bana anima divx satıcak bireyler aranmaktadır... Ben istanbuldayım anadolu yakasında bana mail atarlarsa mailde fiyatlarını listelerini vede nerede oturduklarını yazarlarsa çok sevinirim benimde canım istemekte çünkü oturup izlemeği... mail: [email protected] [Bu mesaj tarab tarafından 26 May 2003 00:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 anime tutkunu olmak apayrı da anima tutkunluğu nasıldır bilemiyorum..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too.
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Gidiyorsun hemen kadıköye'e Rexin karşı sokağında Ansalon var Frp Cafe ama çizgi roman anime müzik cdleri kitaplar vs de satıyor. orda istediğin her animeyi bulman ellerinde yoksa bile en geç 1 gün içinde hazırlatman mümkün[hline]Thief of Paticik
GregowicH Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 bahariye de, yukarı, -süreyya snemasına doğru çıkarken-ilk soldaki sokağa gir, (ilerde uğur dersanesi mi ne.. onu görüceksin..) sonra sağda "tılsım" diye biyer var... ne istesen bulursun orda sanırım...
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Ankarada?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Öne çıkan mesajlar