Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Olm sen bi arkadaş çevreni değiştirsene.Kendini kaybettin beynin başın döndü bu kız davasından.Sana göre değil demek ki bırak bu tayfayı. Koca meme diye godzillaya koşuyordun az daha.
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 "çok güzel kıçınız varmış, yani dokunabildiğim kadarıyla" demişti bi kız bana, aynen bu cümleyle ve kibarlıkla. sonrasını hatırlamıyorum.
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Hahaha ulan akşam akşam iyi güldüm. Sex ucunu göstermiş eşikten. Ama dikkat et kızda oyuncak falan da çıkabilir. Çok tehlikeli kız. :D
coco Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Masakari said: Çok içerse halledemez ama. ahahhaah.. ama şu açıdan bak; halledememesi de bir çözüm doğurabilir bu konuda, seele bu kadar naz yaparken (!) seele; bu arada kızın ırkı neydi? ona da odaklanabiliriz lol..
0ne Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 @seele kız sana baya hallenmiş go get her
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Nereye get her met her, pirince giderken bulgurdan olmayın sonra.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 coco said: Masakari said: Çok içerse halledemez ama. ahahhaah.. ama şu açıdan bak; halledememesi de bir çözüm doğurabilir bu konuda, seele bu kadar naz yaparken (!) seele; bu arada kızın ırkı neydi? ona da odaklanabiliriz lol.. elf
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Ben tsurani diye anladım okurken ama ?
Seele Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 salak kiz görür görmez. aa naber aksim dedi. o.O oldum. erkek arakadasida yanindaydi cocuk bozuntuya vermeden döndü arkasini. hemen konuyu degistirdim toparladim sonra. ama taciz edemedi. hep uzak ters köseye oturdum :)
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 aktiftablet said: "çok güzel kıçınız varmış, yani dokunabildiğim kadarıyla" demişti bi kız bana, aynen bu cümleyle ve kibarlıkla. sonrasını hatırlamıyorum. ahahaha
Öne çıkan mesajlar