sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Güzel bir tasarım lazım. Var mı kolayca kendim hazırlayabileceğim bir program? Veya webde bedava bulabileceğim bir yer falan filan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Benim kuzenim yapıyordu kartvizit kendine böyle fotoşop neyin kullanarak.Ama şu adreste yazı stilleri ve arka planla ilgili güzel şeyler var bundan da esinleniyordu.Bir bak belki işine yarar. http://www.myfonts.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 inkscape, illustrator falan. yazılım tavsiyesi diye donanım yazılıma alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Benim tavsiyem bastıracağın matbaaya yaptır tasarımı çok daha iyi oluyor bence beğenmezsen şöyle olsun böyle olsun diye düzelttiriyorsun extra para da almıyorlar. En azından benden almadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Matbaayla uğraşmak istemedim kendim istediğim gibi yaparım onlara laf anlatana kadar diye düşündüm ya. En olmadı matbaaya yaptırırım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Cevaplara bakıyorum sağolunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 abi mecbur pdf, eps, ai ya da corel uzantılı vermek zorundasın hangi programda yaparsan yap, yoksa bastırmak istediğinde matbaa suratına PEYİNTTE Mİ YAPTIN GARDAŞ diye bakacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 sipeys sana önceden ufak bi kaç bilgi vereyim de bizim yaşadığımız sıkıntıları yaşama. dolu zemin renk vs bişey basılcaksa, fantazi kağıda olmuyo selefon kaplayamadıkları için. dolu zemin rengi normal düz kağıda basabiliyo matbaalar selefon çekip. kalite çok çok kötü oluyo. matbaa basımda her serinin renk tonların farklılık oluyo bu sebeple eğer çok sayıda bastırmıycaksan dijital baskı yaptır kesinlikle. edit: corelda falan verirken de kesim payları falan konuşmak gerek, anlayan birine yaptırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 @potato: şu gibi kartları basamıyorlar ya da yampirik mi basıyorlar yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 sana ben lazımım abi, mesaj ata istersen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 @dasa aynen öyle matbaa baskıda zaten senin oluşturduğun renk birebir çıkmıyo. adamlar bildiğin renk kompoz ediyo. bilgisayar ekranında mavinin bir tonunu görüyosun, baskıda lacivert ya da siyah çıkıyo. en güzeli dijital baskı ama maliyeti çok fazla tabi. örnek verdiğin gibi baskıyı da selefonla basınca, kartvizit en ufak kıvrılmada selefonu atıyo üzerinden, ya da baskıda baloncuk çıkıyo renge göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 sevgili patatespresi kardesim. Biz monitorde gordugun rengi basamiyoruz maalesef. cunku renkler her monitorde baska cikiyor. Bir de insanlar genelde islerini RGB renk skalasinda calisiyor. Ama matbaalar 4 renk, yani CMYK olarak basiyor. Dijital baski size iyi gorunebilir ancak hic de kaliteli bir baski cesidi degil. Musterinin acil olarak ihtiyaci gorulsun diye dijital baski yapiyoruz. Selefon olayi da tamamen beceriye bakiyor. Iyi yapilmis selefon oyle ikide bir atmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 http://graphicriver.net/category/print-templates/business-cards Burda çeşit çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 mat kağıda yukarıdaki gibi baskı oluyor mu şimdi? cmyk'sını halletmek daha kolay. misal ben adamın yanına oturur evet bu renk daha iyi falan derim 20dakikada hallederiz o işi. adamın ekranı da iyi ise sonuca çok yakın sonuç alırız zaten. kağıt işini konuşalım bi. mat olmazsa hangi kağıda güzel olur yukarıdaki gibi bir baskı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Abi düşüüyorum düşünüyorum bi Theridone aklıma gelmedi neydi lan adı diye kafa patlattım sonra işe geri döndüm gerçi sdf Ver pmi Theridone bence sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 @Theridone Abi sağol matbaamız var. Kataloglar stickerlar falan da bastırıyoruz yüksek sayıda, kartviziti de onlara yaptıracağım. Sadece kendim dizayn yapmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Yani suan var kartvizitlerimiz, imaj degisikligine gidiyorum sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 abi en güzeli kağıda bişiye çiz. sonra matbaa kısmına in, adama da işaret ede ede dijitale aktar. bitti gitti. yoksa senin çizdiğin vektörel değilse zaten adam onu tekrardan çizecek mesela. yok vektörel çizsen kartın ölçüsüne göre büyüklüğünü, yazının durduğu yeri değiştirecek. en iyisi az başında durup işi öyle halletmek. @theo: abi kartların kağıt tipleri diyorduk abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Selam, http://uk.moo.com/ Sticker yaptırıyordum ben buraya. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 dasaaa said: mat kağıda yukarıdaki gibi baskı oluyor mu şimdi? cmyk'sını halletmek daha kolay. misal ben adamın yanına oturur evet bu renk daha iyi falan derim 20dakikada hallederiz o işi. adamın ekranı da iyi ise sonuca çok yakın sonuç alırız zaten. kağıt işini konuşalım bi. mat olmazsa hangi kağıda güzel olur yukarıdaki gibi bir baskı? abi yukarıda gosterdigin baski zaten mat selefon yapilmis. yani mat bir goruntusu olacak isikli ortamda en guzeli senin dedigin gibi adamin yanina oturup orasi yole burasi boyle olsun demek. @sipeys bir de muhakkak vektorel bir yazilim kullan. baska turlu yapilirsa biz yine de cizmek zorundayiz o isi tekrardan. kesim paylarini da unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 abi bana hiç selefonlu gibi durmadı yalnız dasanın gösterdiği. bak biz 2-3 yerden yaptırdık şu an elimde sadece kendi adım yazılı olan 5k adet kartvizitim var :D sonra pes ettim ben. eğer dijital baskı kaliteli değil dediysen zaten bi bildiğin vardır matbaa baskıda. izmirdeyim bu hafta sonuna doğru müsaitsen cdr dosyamla geleyim yanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Theridone said: sevgili patatespresi kardesim. Biz monitorde gordugun rengi basamiyoruz maalesef. cunku renkler her monitorde baska cikiyor. Bir de insanlar genelde islerini RGB renk skalasinda calisiyor. Ama matbaalar 4 renk, yani CMYK olarak basiyor. Dijital baski size iyi gorunebilir ancak hic de kaliteli bir baski cesidi degil. Musterinin acil olarak ihtiyaci gorulsun diye dijital baski yapiyoruz. Selefon olayi da tamamen beceriye bakiyor. Iyi yapilmis selefon oyle ikide bir atmaz. Ahah, anilarim depresti lan. Ne yirtardim kicimi uygun monitor profilini bulayim da renkler duzgun ciksin diye. 9600 bps ile Google'siz internete baglandigimiz zamanlardi tabi. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 http://fawny.org/blogimages/AmericanPsychoCards_19.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 evet en güzeli bu şekilde, ben de karar verdim çok kasmaya gerek yok renk vs konusunda. üstelik ters kabartma var yazılarda misal, şık duruyor ele hitap ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar