Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

xperia s otomatik yazım düzeltme

KidLazer

Öne çıkan mesajlar

Bak şimdi güzel kardeşim,

Ayarlar > Dil ve Giriş > Yazım düzeltme (yanındaki kutucukta seçeneği kaldır işaretliyse)

Ayrıca;

Ayarlar > Dil ve Giriş > Xperia Klavye > Metin Giriş Ayarları > Sözcük Önerileri > Yazı Yazarken Yardım veya Öneri İstemiyorum'u işaretle. Bende bu şekilde. Kendi kafasına göre iş yapmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

gerge su klavyeyi niye bu kadar övüyorsun? swiftkey 3u satın almıştım, o da böyle övgüler alıyordu. sanki biraz overrated geldi. şundan dolayı güzel diyecegin ne var mesela? sözlüğü mu geniş? tahminleri mi çok doğru mesela...

klavyede tek geçtiğim swype 3.23. su anki telefonum ekran boyutu yüzünden o versiyonu kullanamiyorum.

swype latesti kullanabiliyorum fakat o da türkçe layoutlu. çekilmez bi şey

edit.
traili denedim. bana göre değilmiş
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Normal klavye abi, swipe gibi özellikle yok. Basarak kullanıyorsun. Sözlüğünün öğrenme yeteneği çok iyi, sık sık kullandığın seyleri öğreniyor hemen. Onun dışında istediğin şekle sokuyorsun, onlarca ayarı var. Uğraşınca ideal swipe gibi şeyleri olmayan normal klavyen oluyor. Kaç saniye tuşa basında öteki karakterlerin çıkacağına kadar ayarı var.
Sosyal ağlarda paylaş

Theridone said:

Bak şimdi güzel kardeşim,

Ayarlar > Dil ve Giriş > Yazım düzeltme (yanındaki kutucukta seçeneği kaldır işaretliyse)

Ayrıca;

Ayarlar > Dil ve Giriş > Xperia Klavye > Metin Giriş Ayarları > Sözcük Önerileri > Yazı Yazarken Yardım veya Öneri İstemiyorum'u işaretle. Bende bu şekilde. Kendi kafasına göre iş yapmıyor.
dün go keyboard indirip sorunu çözmüştüm ancak senin dediğini yaptım ve öneriler ortadan kayboldu teşekkürler bilgi için;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...