KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 arkadaşlar mesaj yazarken otomatik olarak kelimeleri düzeltiyor dil menüsünden kapattıp hepsini ama yine de yapıyor nasıl kurtulucam bundan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 xperia keyboard seçenekleri yukarda göstermiyor mu düzeltmek istiyor musunuz diye? direk kelimeyi değiştirmiyorki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 üstte gösteriyor boşluk bıraktığında da otomatik olarak düzeltiyor ayrıca göstersin de istemiyorum alternatifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 hmm bende boşlukta düzeltmiyor direk, sadece ayarlardan kapattım. ekstra bir klavye yazılımı yükleyebilirsin aşırı rahatsız ediyorsa swype vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 bu öneri işe yaradı teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 telefon ayarlarında dil ve giriş gibi bi seçenek yok mu? ben hep oradan kapatıyorum otomatik düzeltmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Sony klavye pek iyi değil zaten, şuna bak: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.cdeguet.smartkeyboardpro&hl=en Verdiğim paraya en çok değer program, ben aldığımda fiyatı iki katıydı üstelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Bak şimdi güzel kardeşim, Ayarlar > Dil ve Giriş > Yazım düzeltme (yanındaki kutucukta seçeneği kaldır işaretliyse) Ayrıca; Ayarlar > Dil ve Giriş > Xperia Klavye > Metin Giriş Ayarları > Sözcük Önerileri > Yazı Yazarken Yardım veya Öneri İstemiyorum'u işaretle. Bende bu şekilde. Kendi kafasına göre iş yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 gerge su klavyeyi niye bu kadar övüyorsun? swiftkey 3u satın almıştım, o da böyle övgüler alıyordu. sanki biraz overrated geldi. şundan dolayı güzel diyecegin ne var mesela? sözlüğü mu geniş? tahminleri mi çok doğru mesela... klavyede tek geçtiğim swype 3.23. su anki telefonum ekran boyutu yüzünden o versiyonu kullanamiyorum. swype latesti kullanabiliyorum fakat o da türkçe layoutlu. çekilmez bi şey edit. traili denedim. bana göre değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Normal klavye abi, swipe gibi özellikle yok. Basarak kullanıyorsun. Sözlüğünün öğrenme yeteneği çok iyi, sık sık kullandığın seyleri öğreniyor hemen. Onun dışında istediğin şekle sokuyorsun, onlarca ayarı var. Uğraşınca ideal swipe gibi şeyleri olmayan normal klavyen oluyor. Kaç saniye tuşa basında öteki karakterlerin çıkacağına kadar ayarı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Theridone said: Bak şimdi güzel kardeşim, Ayarlar > Dil ve Giriş > Yazım düzeltme (yanındaki kutucukta seçeneği kaldır işaretliyse) Ayrıca; Ayarlar > Dil ve Giriş > Xperia Klavye > Metin Giriş Ayarları > Sözcük Önerileri > Yazı Yazarken Yardım veya Öneri İstemiyorum'u işaretle. Bende bu şekilde. Kendi kafasına göre iş yapmıyor.dün go keyboard indirip sorunu çözmüştüm ancak senin dediğini yaptım ve öneriler ortadan kayboldu teşekkürler bilgi için;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar