Desolator Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 GELSİN PARALAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 yaziklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 ofsayt yoktu orda. yan hakemin mallığı. şu takıma adam gibi bir orta saha almayan kafayı ben ne edeyim. aziz yıldırımla aykut defolsun gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 fenerbahçe alexle stoch u peygamber zannetmeye devam ettiği sürece bu şekilde olmaktan başka çaresi yok. herifler her topu onlara bağlıyo her top onların ayağında. gg no rmk yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 o değil de kuyt boşuna gelmiş oldu, şl var dediler geldik noldu şimdi demiştir krasic oynadı mı? niye aldınız adamı onu anlamadım oynamayacaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Geçmiş ola, gelsin 10m euro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 ilk yarı çok boktandı da ikinci yarıda da çok kaçırdık ya bu kadar kaçırılmaz ki arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 S-H said: şu ofsayt 2. ligte olmuyordur. ben küçükler liginde oynarken korner organizasyonunda ilk öğretilen şeydi, pası alan çizgiye koşar sonra diğerine geriverir diye. yaş 13 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 ÜLKE PUANI :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 DoruK said: o değil de kuyt boşuna gelmiş oldu, şl var dediler geldik noldu şimdi demiştir krasic oynadı mı? niye aldınız adamı onu anlamadım oynamayacaksa16. dk da çıktı ilk 11 di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 http://чемпионат-россии-по-футболу.рф/images//fc-spartak-moscow/spartak-moscow-4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 DoruK said: aykuta yazık oldu resmen ya, adam elinden geleni yaptı oyuncularda iş yok :( 5 ortasaha gibi oynuyor ama aslında 1i defans. Yani 5 defans oynuyor mağlup ayrıldığı maçın rövanşında hemde kendi sahasında. Hakaten adam elinden geleni yapıor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Fener'in parasıyla alınan çilek de ne tatlı olur şimdi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 şimdi taraftar tesisleri bassa. "a ne kadar da vulgar bi davranış..." demem. bu neydi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 emenikenin para sayma görüntüleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Alex'i reddeden zihniyete sesleniyorum. Beş para etmezsiniz o adam olmazsanız. Ya ona göre oyun sistemi kurmaya mahkum kalacaksınız. Ya da tamamiyle yeni bir şeyler deneyeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 bukalemun fc taraftarları rahat duramamış tabi yine koca bi ilk yarıyı çöpe atarsan olacağı budur, yazık oldu 2.yarıdaki mücadeleye alex'siz kadro denemeleri de başka bahara kalır aykut kocamanın, ayıptır bu adamın yedek kalması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Neyse beyler uzulmeyin seneye gidersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Gazetede gordum araklayim dedim. "Fenerbahçe - Spartak Moskova" maci ozeti: Aykutn't!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Azizi iceri almazlarsa boyle gidicez gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Ben yanlış mı biliyorum, alexi kadroya almayacağım demişti aykut. Gelip oyuna soktu. E şimdi bu adamı hangi oyuncu takar ki. İstikrar yok, sözünün arkasında durmak yok, oyun okuma yok, taktik yok oğlu yok. İşiniz zor valla bu adamla. Geçmez bu sene fenerlilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Kadroya alicam ilk 11 olmayabilir dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 hayır bizi göndermiolar avrupaya sonra ülke puanı düsüor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar