Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL: Fenerbahçe - Spartak Moskova 29.08.2012 @21.45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fenerbahçe alexle stoch u peygamber zannetmeye devam ettiği sürece bu şekilde olmaktan başka çaresi yok. herifler her topu onlara bağlıyo her top onların ayağında. gg no rmk yani
Mesaj tarihi:
S-H said:

şu ofsayt 2. ligte olmuyordur.

ben küçükler liginde oynarken korner organizasyonunda ilk öğretilen şeydi, pası alan çizgiye koşar sonra diğerine geriverir diye. yaş 13 falan
Mesaj tarihi:
DoruK said:

o değil de kuyt boşuna gelmiş oldu, şl var dediler geldik noldu şimdi demiştir

krasic oynadı mı? niye aldınız adamı onu anlamadım oynamayacaksa
16. dk da çıktı ilk 11 di
Mesaj tarihi:
DoruK said:

aykuta yazık oldu resmen ya, adam elinden geleni yaptı oyuncularda iş yok :(

5 ortasaha gibi oynuyor ama aslında 1i defans. Yani 5 defans oynuyor mağlup ayrıldığı maçın rövanşında hemde kendi sahasında. Hakaten adam elinden geleni yapıor :)
Mesaj tarihi:
Alex'i reddeden zihniyete sesleniyorum. Beş para etmezsiniz o adam olmazsanız. Ya ona göre oyun sistemi kurmaya mahkum kalacaksınız. Ya da tamamiyle yeni bir şeyler deneyeceksiniz.
Mesaj tarihi:
bukalemun fc taraftarları rahat duramamış tabi yine

koca bi ilk yarıyı çöpe atarsan olacağı budur, yazık oldu 2.yarıdaki mücadeleye
alex'siz kadro denemeleri de başka bahara kalır aykut kocamanın, ayıptır bu adamın yedek kalması
Mesaj tarihi:
Ben yanlış mı biliyorum, alexi kadroya almayacağım demişti aykut. Gelip oyuna soktu. E şimdi bu adamı hangi oyuncu takar ki. İstikrar yok, sözünün arkasında durmak yok, oyun okuma yok, taktik yok oğlu yok. İşiniz zor valla bu adamla. Geçmez bu sene fenerlilere.
  • Yeni Oluştur...