2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Web Sitesine Yazar Arıyoruz Ücretli
10 senedir bu sektörün içindeyim. Muhtemelen hepinizin mutlaka 1-2 kerede olsa girmiş olduğu web sitelerine sahibim. Süreklide bu tarz ilanlar ile iş yaptırırım. Şu işe göre çok daha düşük rakamlara çok daha fazla vakit harcanan işler yapılıyor. Böyle bir işin zaman maliyeti 15dk'dır. Adam günde 1 saatini bu tarz bir işe ayırıp aylık 200 TL ek gelir elde ediyor. Asgari ücretle 10 saat çalışan biri için gayet iyi bir rakam ediyor ama sizin açınızdan bakınca komik geldiğini anladım şuan. Zamanında burada fazla sunucularımı değerlendirmek için hosting sponsorluğu yaptığımda da bu denli komik yazılara maruz kalmıştım. Burada ki insanların bilmedikleri tecrübe sahibi olmadıkları konular hakkında bu kadar kolay atıp tutmasına alıştım o yüzden hiç sinirlenmiyorum.
Ayrıca söylemeden edemicem forumda atıp tutupta özel mesajla fiyat pazarlığı yapmakta iyiymiş. Buradan hiç bir arkadaşla çalışmicaz bilginiz olsun.
Ayrıca söylemeden edemicem forumda atıp tutupta özel mesajla fiyat pazarlığı yapmakta iyiymiş. Buradan hiç bir arkadaşla çalışmicaz bilginiz olsun.
lutfen pazarlik yapanlari ifsa et, allaniseversen.
Lütfen çalış =(
TÜH COCUKLAR AÇ KALDI
sdf bizle çalışmicakmış. Küstü oynamıo adam.
buraya o kadar yazi yaziyoruz hergun, para veririm diyen cikmadi, adam hic olmazsa ayda 50 lira veririm diyo, bir dusunun. hergun 200 kelimelik mantikli 2 yazi nasi cikarir bi insan ama onu ben dusunemedim.
ben para alıyorum
sen almıyo musun lan ahheuahe
sen almıyo musun lan ahheuahe
Öne çıkan mesajlar