Esrk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Spor haricinde ara ara çektiğim birkaç fotoğraf, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Bunlar da telefon ile, Eleştirileri alalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Telefon marka/ model ve kullandığın program? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 aynı soruları bende soruyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Onceki konulardan hatirladigim kadariyla baya saglam ekipman var arkadasta. Haliyle ogrenseniz de bir sey farketmeyecek, hic kasmayin. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Telefonla çektikleriyle ilgileniyorum di :) Yoksa ekipman adına hiçbir şey yok bende yani. Iphone 4s var ve adam gibi fotoğraf çekemiyorum malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Yukarıdaki fotoğrafların hepsinde bulunan zengin detayı hiç bir telefon yakalayamaz. O yüzden size tavsiyem iphonography diye aratın, işinize yarayacak çok site var. hatta en temizi g+ da örneklerine bakın https://plus.google.com/u/0/s/%23iphonography Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 abi direkt orda 14-24 gibi bi lens görüyorum ben :D sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 DynamicK said: Yukarıdaki fotoğrafların hepsinde bulunan zengin detayı hiç bir telefon yakalayamaz. O yüzden size tavsiyem iphonography diye aratın, işinize yarayacak çok site var. hatta en temizi g+ da örneklerine bakın https://plus.google.com/u/0/s/%23iphonography Iphone 4s, Iphoto ve PSexpress. Başka birşey yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Telefon ile çektiklerime devam edeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Esrk said: Spor haricinde ara ara çektiğim birkaç fotoğraf, Bunuda iPhone ile mi çektin? O odaklanmayı nasıl yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Yok, o Mark 2 ile ama telefonla da mümkün olabilir, netleme noktası ve arkaplan uzaklığına bağlı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Bir tane daha ekleyeyim bari telefon serisine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 cokzel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Hiç kimse 29 Ekim'de ki havai fişek gösterisine gitmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 gittik de fotolara bakamadık henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 sdf ben gitmedim tripodsuz fener alayı ve caddebostan sahil yaptım sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 İki tane daha ekleyeyim bari Bu telefon ile, kediler de gözleri açık bayılıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 üstekini hangi app'le yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Photoshop; -Automate -Merge Photos. Iphone içinde Photosynth+Photoshop Express. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 panorama iyidir. panorama hep iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Bu da alkolik kedim, telefonla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 iki sevdiğim şey bi arada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar