EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 adam tarihin en büyük troll operasyonlarından birini yapmış valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Valla izlerken 'insanoglu' ndan utandım zor bitirdim videoyu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Araştırma için yapılmıştı, ünlülerin etrafındaki kalabalığın etkisimi ney öyle bi şey için. Tam hatırlayamadım şimdi ama şu psikoloji çok ilginç lan. Zerre tanımasalar bile ne ayak la bu diye toplaşıyor millet hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 yol çalışmasının etrafında çalışıp izliyo bizim millet bi de, onu napıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Calisiyolarsa iyi, sadece izliyolarsa ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 kızlar ne salak ya, i love him diya anıran özellikle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar