Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 2.Hafta | Fenerbahçe - Gaziantepspor | 25.08.2012 @21.45

benjani

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

1-2 hafta önce Aykut'un takıma katkı sağlayacak transferleri sayarken saymayıp daha sonra da "Salih'i ileriki dönemler için düşünüyoruz" gibi bi açıklaması vardı. Bu sene çok oynatmayıp ileriye yönelik bekletecek sanırım.

kiralık verseler bari öyle olcaksa bir takıma. 18 yaşında yurt dışında takımını sırtlayan isimler var büyük kulüplerde 23 yaşına kadar paf takımda oynarsa yine kayan yıldızlar kadrosuna katılır salihte...
Sosyal ağlarda paylaş

özeti izledim, maça bakamadım da; yenilsek daha iyiydi. kendini atan, çirkeflik yapan hiç bir futbolcuyu sevmedim ben alex dahil. adam gibi oynasın, gol atamıyorsa karşı hamle olarak kendini atmasın.

istediğin kadar daha güzel oynamış ol, istediğin kadar pozisyona gir, gol atamıyorsan sende bir sorun vardır. bitiriciliğin 3 tür veya karşı takımın kalecisi o gün çok konsantre olmuştur vesaire.

son dakika galibiyete telefonumdan skora bakınca sevindim, hatta ufak bir bağırışla gol dedim ama sonradan izleyince, yok abi yenilsek daha iyiymiş.

ben fenerbahçeliyim ve böyle bir penaltıdan gol atacağımıza yenilseydik daha iyiydi. bu golü tabiki komple fenerbahçe camiasına bağlamaya çalışmasın kimse, hakem ve kuyt'ın hadisesi sadece ama bu gole direk böğüre böğüre sevinen varsa o fenerbahçeli değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...