Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 güzel noktalara parmak basan bir filmdi... muhabbet şu: Kadı Pervane:"Müslüman olmuşsun?" Eredna: "Elhamdülilil" Kadı Pervane:"Elhamdülillah" diyerek Eredna'yı düzelttikten sonra "Alevi mi Sünni mi?" Eredna:"O işi ulemaya bıraktım, karar bekliyorum" TRT bundan rahatsız olmuş tabi... http://www.hurriyet.com.tr/kultur-sanat/haber/21289575.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 din ayrımına düşürsek kürt türkten daha çok kayıplar verir bu ülke yandık ki ne yandık izmiri yunanlılardan sonra müslümanlar da yakar artık ordan tuncelide karışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 bu filmi trt nasıl yayınlamış hayret. günümüz duzenine epey göndermeler vardı. (şebnem donmezi de çok sevmiştim filmde) mesela kadı pervaneyi tumden sansurlemeleri gerekliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 t.c. süper ülke. sasdfasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 bu güne ve daha fazla geçmişe gönderme de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar