Sw0rdy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Horde Undead Warlock Saygilarimla ...[signature][hline]Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir. Adolf Hitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Bildiğim kadarıyla aynı acc da 9 yada 8 karakter slotu var, bir serverde sadece aynı factiondan karakterleriniz olabiliyor. Ayrıca bana hiç beta acc çıkmamış böhü.. Beta acc çıkan ama indirmeye üşenen varsa yardımcı olurum :) Hem zaten ben 6 gibi anca yatıyorum, geceleri oynarım işte :-p Tabi şu anda mümkün değil, tatildeyim deniz, güneş ve kumlar beni bekliyor bi gidip soğuk soğuk yüzeyim en iyisi bu beta haberi üzerine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Ben cüce tuvaletçi olacam.Bile hela açtımmıydı ver elini bütün krallık.[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 daha açıklanmadı ki beta başvurularının sonuçları ynai en azından ben öyle biliyorum ehe sen nerden aldın bu bilgiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 8 slot va o kesin ama ayrı factiondan karakter yaratamama olayı daha kesin değil. Hatırladığım kadarıyla betada yaratabiliyorsunuz ayrı factionlardan..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 oyoy ne zamandır incelemiodum yukardaki linkten bakınca druidde aquatic form varmış ve su altını fln gezebiliyormuşuz. harika! direkt druid olurum ozaman ben. hep naga olsun istemiştim su altını gezmek için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ehe ya ben de orc warriordan dönsem mi acaba diye düşünmeye başladım ama neyse çıksın şu beta acc. warrior da yaparım shaman da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Bende çöktüm druid'e. Nightelf-Druid[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 dön tabi mosq :) güç seni çağrio :P hem ayrı ayrı göremeyiz birbirimizi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsaniakas Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Undead Rogue[signature][hline]gelmeyin yoksa sizi kurbaga yaparım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Allallah? Demek 8 char? Kim soktu ulen benim aklıma tek charı o zaman? :) Özelliklerin yazılı olduğu yerlere pek güvenmeyin. En güncel halleri beta forumlarında bulunuyor...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Allience StRencher Human Rouge capul NightElf ? Kumadam Dwarf Warrior zlorwf Human Warrior SolidSnake Human Mage Sam Human Paladin Lvl_Sabo Gnome Mage tunca NightElf Rouge Raid3r NightElf Rouge/Hunter kawa Dwarf Paladin fortinbras Human Warrior Eternal Human Mage aquila NightElf Hunter Solonor Dwarf Warrior DiaBoLiC Human Warrior Infernal_Reborn NightElf Rouge screamer NightElf Druid malsahibi NightElf Rouge Dingaer Human Mage AMO Dwarf Warrior elesso Human Priest _ILuVaTaR_ Dwarf Mage Norak Human Warrior tom Dwarf Warrior Virus Dwarf Warrior OmeN Dwarf Paladin weroqsheth Human Paladin DoGMeaT Dwarf ? McFrenzy NightElf Druid Horde arcane Orc Rouge Nebuch Orc Warrior axedice Orc Shaman Enginar Orc Hunter spawn77 Undead Warlock DalamarUnl Orc Shaman Silthanas Orc Shaman Mosquito Orc Warrior WinterWolf Undead Mage ascraeus Undead Rouge McsPeyn Orc Warlock Sw0rdy Undead Warlock tsaniakas Undead Rouge[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 horde olucam ama daha karaktere karar veremedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Sınıf'ta mı seçmedin?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Horde a arkadasida eklemenizi rica ediciyim :P *thread i sidik yarisina çevirir*[signature][hline]Even a Jedi could LD. [Bu mesaj Enginar tarafından 27 Temmuz 2004 14:06 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Enginar tarafından 27 Temmuz 2004 14:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 :) Hehe. Sizi gidi pis azınlık sizi :)....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 NightElf Hunter[signature][hline]Mirzabey / Paladin Daggerfall / İnfiltrator Us Kay [Bu mesaj Daggerfall tarafından 27 Temmuz 2004 14:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Hunter olucak arkadaşları çok zor bir dönem bekliyor. Çünkü Beta da hala açılmamaış tek sınıf olduğu için hala üzerinde oynama yapılamadı ve dengeler oturtulamadı. Asıl oyunda tabii ki kolaylaşır ama Avrupa Beta'da Hunter olucak arkadaşlar çok zorlanacaklar.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Ben zaten betada normalde seçeceğim karakteri ve classı seçmicem sırf questler falan sürpriz olsun bi daha kasmiim die. Hatta betada nightelf rouge falan olabilirim..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Dwarf Paladin :)[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near Fight Fire With Fire Brusting With Fear WE ALL SHALL DIE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Undead Mage şu an siteye üye olmayan 9 arkaşım Horde seçicek.Nightelf kanıyla beslencez...[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower." [Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 28 Temmuz 2004 18:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Merak ettim nerenizle içeceksiniz o kanları=)[signature][hline] Aşk ve pilav böceği 555, 13 Temmuz 2004 12.30 tarihinde demişki: Ben birşey düşünmüyorum, zaten istesemde düşünemiyorum. 555, 1 Temmuz 2004 00.01 tarihinde demişki: Ben tavuğun en çok pirzolasını severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 hah içersiniz ama kendi kanınızı bebeğm,baltayı kafana kodummuydu evrenini şaşırısıun bebğim dwarf warrior,fighter yazmışım soru iareti koymuşunuz bebeğim.siszisisniz soru işariti.şeettirn şeeolmasın bebeğim. oh yeee[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 'If you strike us down, we shall become more powerful than you can possibly imagine.' Maedhros Laorx [signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower." [Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 29 Temmuz 2004 00:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 said: Daggerfall, 27 Temmuz 2004 14:41 tarihinde demiş ki: NightElf Hunter budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar