dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Sceamer dediğin Blizzard dışında bir firma için doğru olabilir ama bu şirket oyunlarını hep kusursuz çıkarma yoluna gitmiştir ama piyasanın dalgalanması için de hep önceden açıklamıştır oyunları.Ben bu oyun içinde aynı taktiğin geçerli olduğunu düşünüyorum yani bence onlar çoğu şeyi kafalarında bitirdiler,fan ları desen gani gani ki onlar dışında da bekleyen çok insan var bu saatten sonra bu projenin eğer gerçekten komada olma gibi bi durumu olursa Blizzard büyük anlamda kitle kaybına uğrar ee buda onlar gibi devleşmiş bi oyun firmasını isteyeceği en son şeydir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Human-Paladin Human-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 NE demişler : Blizzard'dan babam çıksa yerim :)[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
H1gHK1nG Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 baba her türlü dwarf warrior ya allahım cıksında dwarfumu oynatayım ayanamayacam artık :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Human-mage[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Ben Night Elf Hunter olacağım..tame filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 hmm gerçektende troll'lerde berserk özelliği varmı hiç bakmadım bir araştırmak lazım....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Allience StRencher Human Rouge capul NightElf ? Kumadam Dwarf Warrior zlorwf Human Warrior SolidSnake Human Mage Sam Human Paladin Lvl_Sabo Gnome Mage tunca NightElf Rouge Raid3r NightElf Rouge/Hunter kawa Dwarf Paladin fortinbras Human Warrior Eternal Human Mage aquila NightElf Hunter Solonor Dwarf Warrior DiaBoLiC Human Warrior Infernal_Reborn NightElf Rouge screamer NightElf Druid malsahibi NightElf Rouge Dingaer Human Mage AMO Dwarf Warrior elesso Human Priest _ILuVaTaR_ Dwarf Mage Norak Human Warrior tom Dwarf Warrior Virus Dwarf Warrior OmeN Dwarf Paladin weroqsheth Human Paladin DoGMeaT Dwarf Warrior McFrenzy NightElf Druid Daggerfall NightElf Hunter SpiritCrusher Dwarf Paladin Twilight NightElf Hunter vitae Dwarf Paladin Mirage Human Warrior The_Delucian Human Paladin salvatore NightElf Rouge KarafatmaMan NightElf Rouge/Hunter Saeros Human Paladin Befounder NightElf Hunter homoid Human Paladin H1gHK1nG Dwarf Warrior Dragonutopia Human Mage game947 NightElf Hunter Horde arcane Orc Rouge Nebuch Orc Warrior axedice Orc Shaman Enginar Orc Hunter spawn77 Undead Warlock DalamarUnl Orc Shaman Silthanas Orc Shaman Mosquito Orc Warrior WinterWolf Undead Mage ascraeus Undead Rouge McsPeyn Orc Warlock Sw0rdy Undead Warlock tsaniakas Undead Rouge Maedhros_Laorx Undead Mage dreagloth Tauren Hunter/Druid ermynorac Orc Warrior quasi Orc Shaman Deadbolt Tauren Shaman Merlot Orc Shaman[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuckie Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Night Elf - Hunter veya Human - Paladin[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ya simdi dikkatimi cekti baya bi dwarf taraftarı varmıs paticikte acaba soyle bi guild fln mı kursak dwarfcılar olaraktan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Benim hayalim -ki listeyi oluştururken ki ana düşüncem de oydu- listede yer alan herkezin ortak bir Paticik Guild'inde birleşmesi...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 O zaten takdir i ilhai :P Bu arada Tauren açıcam ben asıl isteğim oda bir karakterde eğerki ekonomi sağlam temeller üzerinde olursa blacksimith/miner/enchanting olacak sırf ve her üyemizi bir kere bedava olarak donatcam sonrada her ore getirene bedava item yapcam cüce olarak. Ben şimdiden başladım valla pazarlama politalarına buyrun hodri meydan :PP[signature][hline]See Saw Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 valal ben her zamanki gibi topraktan dagdan cikarilan seylerin satilmasina karsiyim ole bilin cuce muce dinlemem alirim ayagimin altina satani.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Sakin ol cücecim işleiyp satcam ya da hadi gönlün olsun drop lardan yapıp satarım :)[signature][hline]See Saw Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Yaw satmak goblinlerin işi ama goblin char olmuycak oyunda ayıp ben şimdi nasıl zeplin kullancam[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 sen kullanmıcaksın koşmaktan harap ve bitap olduğun bi zamanda bastırıp paranı biniceksin, söliceksin goblinede "çek baba Kalimdora biraz orman havası alalım" die. bu wow adama kafayı yedirtir :( p.teside geçti 2 hafta oldu bakalım 1 hafta daha bekletecekler gibi duruyo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Gnome ol onlarin goblinlerden farki yok azerothta derş rengi disinda :) veya troll ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Orc-Shaman[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 dreagloth işte bu tür dayanışmalar lazım. Bunlar için birleşmemizi istedim Birbirimizin arkasını kollamamız ve yardım etmemiz için :)...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 allaince patiler olarak hordedaki patileri keselim :P hatta herkes sallasın rpsini questini direkt girelim oyuna başlar başlamaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 valla bence direk dalmayalım alliance veya horde bence tüm patiler kardeştir birleşik bir guild olalım eğer olabiliyorsa eğer gördüyseniz ss lerde human ve orcların yanyana çarpıştığı sahneler mevcut hatta bir resimde human ve taurenlerin bilr birlikte çalıştığını gördüm[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Dingaer hangi resim nerde bi link verebilir misin? End game için horde ve allience yine birlikte çalışarak scourge ve leigon la bi kez daha savaşıcak diye bi söylenti vardı. Yalandır diye düşünmüştüm ama görmek lazım ss i. edit : Pati yada değil, dwarf dışında allience gördümmü sinek gibi ezicem. Gerçi light elfler zaten sinek, gibi demenin lüzumu yok [signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .[Bu mesaj axedice tarafından 10 Ağustos 2004 19:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 banane yaw Wow forumlarına baktım druid storm crow özelliğini unutun demiş resmen amcam ; iyice kıllandım alırsam artık drow olmuycam gidecem babalar gibi orc shaman olcam[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 aslansın işte ruh budur herkes orc olsun gül gibi geçinelim işte :) shaman varken druid neymiş.. for the horde ![signature][hline]The test subjects run the experiments... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ya axedice abi paticiğin warcraft sitesindeki ekran görüntülerinden birinde vardı[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar