CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: screamer, 02 Ağustos 2004 18:53 tarihinde demiş ki: Valla ben Warhammer in trailer ını gördüm oda baya güzel gözüktü bnde gordum LvL'da da ıncelemsını okudum "cok guzeel olmus" dıorm ama bakalım napcz hangısnı oynıycz bı turlu karar veremıorm WoW kesn oynycm ama nerden bılem warhammerda oynama ıstıorum=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Bende de var LvL deki trailer yani bu beni WoW dan çok tahrik etti bu gidişle ilk çıkanı almaya yeltencem.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Ben 2sıne bırden saldırmyı dusunuyorum..=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Valla birine zaman ayırabilirim diğeri için 1.5 sene boyunca görceğim Manyetik dersini feda etmem gerekir sanırım[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Vallahi Wow gelince başka bir oyun oynayabileceğimi zannetmiyorum :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 aynen bikaç gündür doom3 bile çıktı ama çekmiyorum neden çünkü beklemedeyim heran beta başlıyabilir. ühüü ühüüü kafayı yidim ya. 2 gün tanıyorum blizzard a açmazsa avrupa betayı gidiyom ben tatil e :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadbolt Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 StRencher abi ben de Tauren Shaman olcam. Beni de al.[signature][hline]Tanrı, insanların ve makinelerin günahlarını affetsin... [Bu mesaj Deadbolt tarafından 04 Ağustos 2004 13:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ya su doom 3 olayı nedır anlıyamadm zatı..=([signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Merlot Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Selam arkadaslar, biraz uzun bir zamandir ugrayamiyordum buralara. Bende; Orc Shaman oynatacagim insallah oyunun yuzunu gorebilirsem. ;) [Bu mesaj Merlot tarafından 04 Ağustos 2004 14:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ınsallah gorcez merlot beraber baslııp oynıycz ınsallah...=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
H1gHK1nG Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 ehm, esprili olmaya çalışsak da üslubumuza dikkat etmemizde fayda var / nefr [Bu mesaj Nefr tarafından 05 Ağustos 2004 17:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 terbiyeli olalim plz bab[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 dwarf tabiii beeee başka bişi oynanırmı LADS!!!! AYE DWARF POOOOOWEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 o zmn nıghtelflerde bır bırlık kursun dı mı ?=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 nightelf birliği için bir web sitesi hazır. sadece make up yapılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: DoGMeaT, 05 Ağustos 2004 17:25 tarihinde demiş ki: dwarf tabiii beeee başka bişi oynanırmı LADS!!!! AYE DWARF POOOOOWEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Ana cuce var burda[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 OOOOF of nerde horde lar ya kaldık bunların eline şuna bak 2.5 kat all var :([signature][hline]See Saw Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Yok ben bi dwarf yaraticam tamam yalan olmasin en az 3 dwarf acicam ama Kesinlikle orc shamn tauren durid veya shaman Troll hunter olucak undead acmam kolay kolay acsamda rogue olur[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Benim bildiğim tek karaktere izin veriyorlar account başına[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ben ise 9 gibi ucuk bir rakam duydum. Tek se 3 acc aliriz o zaman ?![signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 benim bildiğim server başına tek karakter değilde, yanlızca tek tarafta karakter açabiliyordun aynı serverda[signature][hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci, Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita... İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana... Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Benim dediğim gibi olcak sanırım bu topicte başkası demişti bende onun yalancısıyım[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Farketmez benim için Troll Head Hunter olucam ben. Sonra büyüycem berserker olcam :P Şaka maka öle bişi yok demi?[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: Axedice bu yada başka bi topikte daha önce demiş ki: Acc başına 9 karakter slotu olucak, aynı serverda tek bir factiondan karakteriniz olabilecek. Tabi bu beta, değişebilir. [signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 said: Dynun, 06 Ağustos 2004 20:14 tarihinde demiş ki: Farketmez benim için Troll Head Hunter olucam ben. Sonra büyüycem berserker olcam :P Şaka maka öle bişi yok demi? Neyin olup olmadığı halen belli değil bence beta da uzun süre sürünen bir oyun komadadır[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar