Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow'da Kim, Ne Karakteri Oynatacak?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
screamer, 02 Ağustos 2004 18:53 tarihinde demiş ki:
Valla ben Warhammer in trailer ını gördüm oda baya güzel gözüktü

bnde gordum LvL'da da ıncelemsını okudum "cok guzeel olmus" dıorm ama bakalım napcz hangısnı oynıycz bı turlu karar veremıorm WoW kesn oynycm ama nerden bılem warhammerda oynama ıstıorum=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
Who am I?!?
"Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli
"Reklamlar bitti"
Mesaj tarihi:
aynen bikaç gündür doom3 bile çıktı ama çekmiyorum neden çünkü beklemedeyim heran beta başlıyabilir. ühüü ühüüü kafayı yidim ya. 2 gün tanıyorum blizzard a açmazsa avrupa betayı gidiyom ben tatil e :)
Mesaj tarihi:
StRencher abi ben de Tauren Shaman olcam. Beni de al.[signature][hline]Tanrı, insanların ve makinelerin günahlarını affetsin...

[Bu mesaj Deadbolt tarafından 04 Ağustos 2004 13:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Selam arkadaslar, biraz uzun bir zamandir ugrayamiyordum buralara. Bende;

Orc Shaman oynatacagim insallah oyunun yuzunu gorebilirsem. ;)

[Bu mesaj Merlot tarafından 04 Ağustos 2004 14:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ınsallah gorcez merlot beraber baslııp oynıycz ınsallah...=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
Who am I?!?
"Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli
"Reklamlar bitti"
Mesaj tarihi:
o zmn nıghtelflerde bır bırlık kursun dı mı ?=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Mesaj tarihi:
said:
DoGMeaT, 05 Ağustos 2004 17:25 tarihinde demiş ki:
dwarf tabiii beeee başka bişi oynanırmı LADS!!!!

AYE DWARF POOOOOWEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR

Ana cuce var burda[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
Yok ben bi dwarf yaraticam tamam yalan olmasin en az 3 dwarf acicam ama Kesinlikle orc shamn tauren durid veya shaman Troll hunter olucak undead acmam kolay kolay acsamda rogue olur[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
benim bildiğim server başına tek karakter değilde, yanlızca tek tarafta karakter açabiliyordun aynı serverda[signature][hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci,
Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita...
İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana...
Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita.
Mesaj tarihi:
Farketmez benim için Troll Head Hunter olucam ben. Sonra büyüycem berserker olcam :P Şaka maka öle bişi yok demi?[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...
Mesaj tarihi:
said:
Axedice bu yada başka bi topikte daha önce demiş ki:
Acc başına 9 karakter slotu olucak, aynı serverda tek bir factiondan karakteriniz olabilecek. Tabi bu beta, değişebilir.
[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
said:
Dynun, 06 Ağustos 2004 20:14 tarihinde demiş ki:
Farketmez benim için Troll Head Hunter olucam ben. Sonra büyüycem berserker olcam :P Şaka maka öle bişi yok demi?

Neyin olup olmadığı halen belli değil bence beta da uzun süre sürünen bir oyun komadadır[signature][hline]Lil'Alur for Shar
  • Yeni Oluştur...