Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 said: StRencher, 01 Ağustos 2004 11:51 tarihinde demiş ki: ayrıca burda Role Playing 'mi yapıyoruz anlamadım? neye dikkat etcez? demişsin; Sen wow'un ne olduğunun farkındasın değilmi? Biz hani şu blizzard'ın çıkarıcağı MMORPG den bahsediyoruz... benim kastettiğim forumlarda roleplay'mi yapıyoruz adama dikkat et demişsin? ayrıca wow'ın ne olduğunu biliyorum biroyun isteyen role play yapar isteyen yapmaz...[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 İşte ben de bu zihniyeti sevemiyorum. Bir Massive Multiplayer Online Role Playing Game 'de Role Play yapmayacaksan oyunu neden oynuyorsun ki... Sucuklu yumurtanın içine hiç sucuk koymazsan o nasıl sucuklu yumurta olabilirki? Neyse... Bu konuları kapatalım. Bu topic yeri değil...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 adı mmorpg kendi değil[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 said: Maedhros_Laorx, 01 Ağustos 2004 11:25 tarihinde ama onların sana garezi var :D alayları gelsin,onalrla uraşmam babalarını getirsin babalrını tokatlıayyım(arthas-lichking) :) Aye,my axe is darn ready to do some HACKIN,SLASHIN AND CHOPPIN,[b]RUAAARGGH rp olsun herkes rp yapsın ühü rpsiz olmaz,ben şahsen full lordum leydim takılacam.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Lortum 3gp plz[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 zihniyet fln sinirlendim bak :hrr: neyse beni yanlış anladınız ben role play sevmiyorum demiyorum.3 sene uo oynamışlığım var ben ve benim bir kaç arkadaşım dışında rp yapan çok az kişi tanıdığım için böle bir yorum yaptım...nese ya bu konu çok uzadı zaten bu akşam tatile gidiyom kendimi kasmıyım...[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvatore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Nightelf / Rogue Nightelf / Hunter Undead / Mage hala karasızım.yardım edın ya ühühü.Hepsi birbirinden cezbedici. [Bu mesaj salvatore tarafından 01 Ağustos 2004 17:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Undead Mage tabiki[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 alliance varken horde mu olacaksın. ayıp valla tututu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 horde varken alliance mı alacaksın? asıl ayıp budur bence.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Kesn oynıycm bu oyunu beta testerlıınada gırdım oyunn ama bıraktım cunku sadee kosmaktan ıbaret nese bn; Night Elf-Rouge/Hunter olacıım bu olaya katılmak ıcın bısı var mı bılmıyorum ama yazıım dedm... ve bnı EviL olark katarsnz lısteye(eger katacaksnz tabı) sevınırım..[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? Kontrolsüz güç, güç değildir. Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 madem begenmedin beta account unu verde biz oynıyalım bari. hem oyunu oynamak istiyosun hemde betayı beğenmiyosun nassı iş annamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 omen sinirlendi kaçın.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 sinirlenme diğil, gereksiz yere yazış hissettim :) tabi birazda sinir olabilir, bugün ayın 1 i dedik blizzard amca bi süpriz yapar beta accountları açıklar belki dedik ama gene olmadı bekliyoruz bakalım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 blizzard ın sağı solu belli olmaz.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 yarın olur herhalde tam 1 hafta olacak yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 salvatore ben listeye tercihlerinden ilkini yazıyorum. Tabii bu seni yönlendirmesin. Sen tercihini yapınca değiştiririz. KarafatmaMan listeye paticik içindeki account ismimiz ile yazıyorum ki oyun başladığında birbirimizle ilişkilerimiz daha rahat olabilsin. EviL senin oyun için düşündüğün isim mi yoksa asıl rumuzun EviL da KarafatmaMan bir arkadaşının ve mesajı ondan yazdın falan mı? StRencher The Türkçe Katili[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Allience StRencher Human Rouge capul NightElf ? Kumadam Dwarf Warrior zlorwf Human Warrior SolidSnake Human Mage Sam Human Paladin Lvl_Sabo Gnome Mage tunca NightElf Rouge Raid3r NightElf Rouge/Hunter kawa Dwarf Paladin fortinbras Human Warrior Eternal Human Mage aquila NightElf Hunter Solonor Dwarf Warrior DiaBoLiC Human Warrior Infernal_Reborn NightElf Rouge screamer NightElf Druid malsahibi NightElf Rouge Dingaer Human Mage AMO Dwarf Warrior elesso Human Priest _ILuVaTaR_ Dwarf Mage Norak Human Warrior tom Dwarf Warrior Virus Dwarf Warrior OmeN Dwarf Paladin weroqsheth Human Paladin DoGMeaT Dwarf Warrior McFrenzy NightElf Druid Daggerfall NightElf Hunter SpiritCrusher Dwarf Paladin Twilight NightElf Hunter vitae Dwarf Paladin Mirage Human Warrior The_Delucian Human Paladin salvatore NightElf Rouge KarafatmaMan NightElf Rouge/Hunter Horde arcane Orc Rouge Nebuch Orc Warrior axedice Orc Shaman Enginar Orc Hunter spawn77 Undead Warlock DalamarUnl Orc Shaman Silthanas Orc Shaman Mosquito Orc Warrior WinterWolf Undead Mage ascraeus Undead Rouge McsPeyn Orc Warlock Sw0rdy Undead Warlock tsaniakas Undead Rouge Maedhros_Laorx Undead Mage dreagloth Tauren Hunter/Druid ermynorac Orc Warrior quasi Orc Shaman[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 said: Nebuch, 01 Ağustos 2004 19:56 tarihinde demiş ki: blizzard ın sağı solu belli olmaz. + 1 bir bakarsınız Diablo 2 ye yeni exp yaptık diye WoW dan önce çıkabilirler[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 screamera katılmadan edemeyeceğim bu blizzardın ne yaptığını hiç bir şekilde kestiremeyiz bakarsın wow un çıkış tarihini erteler starcraft 2 yi çıkarcaz derler onu da 5 yıl çıkarmazlar biz de kudururuz[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsaniakas Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ne kudurması kudurmaya gerek yok gider basarız gireriz iceri noluo lan burda höylöylöy diye sileriz starcraftı tamam iste...[signature][hline]gelmeyin yoksa sizi kurbaga yaparım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ohoh. Öyle bir şey olursa Blizzardı bombalarlar :) Zaten o kadar extreme bir şey yapıcaklarını sanmam da, yine de şaşırtıcı bir şeyler yapabilirler....[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 *!"ii ii eklenmısım lısteye" dıe dusunur* *!"eklendıkte ne zmn cıkcak bu oyun?" dıe gozu ufuga dogru bakar* *!sonunda dellenip blizzard'ı basmaya gider* Onunla gelmek ısteyen?!?!?=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 biraz geç görmüş olsam da oynamayı şeediyorum bende. human paladin[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Valla ben Warhammer in trailer ını gördüm oda baya güzel gözüktü[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar