Joker Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 arkadaş üni sınavına girdi, enteresan bi olay olmuş sizinle paylaşmak istedim bizim gözümüzden kaçan birşeymi var acaba diye. Arkadaş itü bankacılık ve fınanst %50 burslu yazmış 6. tercihe, bir arkadaşı aynı yeri 7. tercihe yazmış. ve benim arkadaş sıralamada hertürlü eziyormuş arkadaşını ama benim arkadaşın arkadaşı o bölümü kazanırken benim arkadaş son tercihi(12.) olan başka yeri kazanabilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 çok az bilgi vermişin biz şimdi ne desek yalan olacak ama ben sanmıyorum bir yanlışlık oalcağını ne olmuştur; arkadaşın yanlış sıralamayı baz alarak diğer arkadaşıyla kendisini karşılaştırıyordur yüzlerce puan çıkıyor öss sonucunda çünkü yok aobp eklenmiş yok eklenmemiş yok az eklenmiş yok alan dışı yok ekstra bilmemneyli puan falan filan diye ben profesyonel bir rehberlikçiye gitmesini öneririm dersaneye gitmiyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 bende öyle dedim yanlış sıralamaları karşılaştırıosunuzdur ama her sıralamada da eziomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 yazdığın program yüksekokul galiba belki bir önceliği vardır belli liselerden mezun olanlara, ticaret meslek liseleri gibi. valla ne bileyim benden bu kadar çıktı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 bende bi mana veremedim, buraya yazdım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 2. kişi maklube kontenjanından girmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 obur arkadasi imamhatip tenmi mezunmus acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 O okunmayan ösym tercih kitapçığının arkasında bütün detaylı kurallar yazar onlara göz atabilirsiniz. Kesin bir özelliği vardır. Zaten ilk defa duyum ömrümde itü bankacılık finans %50 burslu diye bir program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 öss ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiccoloMachiavelli Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Joker said: bende öyle dedim yanlış sıralamaları karşılaştırıosunuzdur ama her sıralamada da eziomuş. lisesinde okul biri,ncisi olmuş olmasın yerleşen arkadaşın? okul birinciliği kontenjanı dye bişi vardı adı tam bu olmasa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar