hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 -Dark_Angel- said: LCD DEĞİL LSD, YETER LAN. KARDAŞ O SESİNİ KIS VE MEKANIN MEMESINI BOZMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 -Dark_Angel- said: LCD DEĞİL LSD, YETER LAN. çok içten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Polis var polis var şimdi bir olaydan dolayı komple değerlendirmek hatalı. Bursa'da sabah 5te sırf sokaktaki bir tipten kıllandım diye aramıştım, 2 dakika geçmeden sokaktan 3 tane polis devriyesi geçmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Ya yarisi oyleyse yarisi boyle. Biri eve biri girmis diye aradim geldiler, digerinde Caddebostan Migros karisindaki sokakta biri sokagin ortasinda kadini evire cevire dovuyor diye aradim "hangi Migros" diye salaga yattilar gelmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 a.c.a.b. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 yav said: a.c.a.b. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar