ruyagozlu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 bir gün annesi oğlunu uyandırmış ve : -Hadi kalk okula geç kalacaksın, demiş. oğlu : okula gitmesem ,demiş. annesi: okula gitmemek için bana 2 neden söyle, demiş oğlu: 1. okuldaki öğretmenler beni sevmiyor. 2. ise öğrenciler de beni sevmiyor -bunlar mazeret değil -peki sen 2 neden söyle artık yaşlı kadının sabrı taşmış.yorganı çekmiş ve demiş ki: -sen 45 yaşında koca bir adamsın bu 1,ve sen o okulun müdürüsün bu da 2. hadi okula marş marş!
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHV HA
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 İlk versiyonu daha başarılıydı.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Çok komik.
Öne çıkan mesajlar