mascio Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Merhaba, Elime birçok telefon geçtiğinden ve aynı telefonu kullanmaktan oldukça sıkıldığımdan 64 GB'lık BEYAZ iPhone 4S'imi satmaya karar verdim. Telefon Unlocked ve uluslararası garantiye sahip. 1.750 lira fiyat düşünüyorum. Telefon temiz durumda. Yalnızca ön panelin köşelerinde birkaç ufak ezilme var. Bir de beyaz olduğundan haliyle kirleniyor kullanım sonucunda ama yine de gayet temiz olduğunu söyleyebilirim. Telefonun kutusu vb tertemiz şekilde duruyor. Alıcıya kutusuyla birlikte gönderilecektir. Lütfen PM yoluyla ya da telefon üzerinden bana ulaşın. İyi günler dilerim. Not: Fiyat yüksek şöyle böyle demeyi planlıyorsanız hem telefonun 64 GB olduğunu hem de tok satıcı durumunda olduğumu belirtmem gerekiyor. İlgilenenlere fotoğraf video falan gönderirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 uluslararası garanti = tr de garantisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 64 gb ne gereksizdir bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Bilgisayar ve kedilerden sonra buna da talip olabilirdim ama iPhone dan haz etmiyorum :-) Elindeki telefon ise ben gördüm gayet temizdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 ashdjashd evet abi ilan verirken emindim senin uğrayacağına buraya da aheuah. elimdeki telefon bu arada evet. 64 GB'ın gereksizliğinin ben de farkındayım da o dönem mecburen almıştım. 16 saçmalık 32 ideal 64 gereksiz şeklinde ayrılıyor bence iphone modelleri zaten. neyse sonuç olarak hafızasını azaltıp fiyatı düşüremeyeceğime göre, boş mesajların da manası yok. garanti konusunda da fistan haklı, uluslararası garantili olduğundan tr'de garantisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 çok pahalı teyzemin kaynısı aynısının sıfırını 250 tl aşağına alıp 9 a böldürdü yeni dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 ilanın çok pahalı mesajı da geldiğine göre tamamız arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 daha adam kazıklamaya çalışma diyen olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 darejedi elindeki telefon diyerek baltaladı o opsiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 isteyen yok mu arkadaşınız falan ister belki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 tok satıcılardan almıyoruz gardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar