Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkekler evlilikten neden korkar?

Patice

Öne çıkan mesajlar

olm kezbana harcadığınız kelimeye yazık.

kezban dediğimize; yani söylemlerinde ve kendinde aşırı çelişkiler barındıran ve barındırdığı çelişkilerin üzerine gitmeyen, saplantılı birisine olayın diğer tarafını anlatmaya çalışıyorsunuz.
gerek yok

iran'lılar konusunda evropadakiler değil ama iran'ın içinde yaşıyan kadınlar için şunu düzeltmek lazım.çok güzeller evet. ama çok sağlam papuç değiller.

zaten bunu yazmaya gelmiştim esasen. wot çekmeye gerek yok yoksa konu için.
Sosyal ağlarda paylaş

Myrica said:

hayatinda yapamayacağin bir işi yapıp dünyayı geziyorum.Her gün 85 farklı ülkeden insanlarla muhabbete giriyorum.Bide üstüne çuvalla para+kariyer veriyolar.

lan oğlum,hangi iş o,ben de yapayım? o kadar dünyayı gezdim,hala da geziyorum ama hala çuvalla para kazanamıyorum.

Myrica said:

İranlılar türk kızlarına ne yazık ki baya baya basiyor.Kadından önce insan olduklarını biliyorlar çünkü.Bunun dışında tabi genel kültürleri falanda var,sohbet edebiliyorsun herşey hakkında.Bunlar önemli şeyler.

aman diyim, iran bölge müdürlüğünü yaptığım ülkelerden birisi, muhataplarım hep iranlı kadınlar ve hepsi çakal, hatta çakal ötesi. insan olduklarından şüpheliyim, o derece yani B)-

bunun haricinde yurdum kadınları hakkında söylediklerine genel olarak katılıyorum.
fakat o yurdum kadınlarının her birinin yurduma ait babaları olduğunu da unutma.
Sosyal ağlarda paylaş

bahse varım evropalı amerigalı iranlı diyor abi.
ilk kaçan elitleri diyor.
iyi onlar gerçekten.

diğer yandan kişisel tercihleri için daimi birilerini suçlamak aşırı türk işi.
"ben gerizekalının önde gideniyim ve 18inden sonra herhangi bir görüş geliştiremeyecek kadar dangalağım. öyle ki bu cümleyi bile arkadaşlarım yazdı" demiyorsanız, dediğini argüman olarak kullanamazsın.

genelleme yapılabilecek sayıda insanı yaralayacak bir "baba" faktörü imkansız yani. ataya babaya saygı ile ilişkinin minimum şartlarını yerine getiremeyecek durumda eleştiriye kapalı olmak ve değişmeyi reddetmek kesinlikle örtüşen noktalar değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Myrica said:

SekerPembe said:

çuval çuval paran ve ruslarla muslarla sana mutluluklar...

doğu avrupa diyince sadece -rus- anlayanda kıskançlıgından ölüp biten türk kadınına özgü

Doğu avrupada yaklaşık 8-10 tane ülke var.Coğrafya ögrenmek zor zaten.

Bak orda iskandinavya ve latin amerikada demişim.

Sizde böyle kıskançlık yarattigi için rusları seviyorum.

öldüm kıskançlıktan hatta şuan hırsımdan biletimi almak için hareket geçtim bi kaçını katledicem.
hayır canım benim kendin yazmışsın, bizi kocamız sevgilimiz ruslarla aldatıyormuş ya biz kezban olduğumuz için. bende o bağlamda dedim.
yoksa bende sarışın, beyaz tenli erkekleri seviyorumm, rusları nie sevmiyim aşkolsun
Sosyal ağlarda paylaş

şekerpembe,sen şimdi çocuğa ergen-mergen demişsin ama sanırım senin yaşında 23, bilemedin 24. Hadi 1 yaş daha koy en fazla 25. Ergen değilsin ama senin ne kadar tecrüben var ki erkekler konusunda böyle bu kadar sert biçimde eleştiriyorsun hem yurdumuz erkeklerini(ki ben de eleştiriyorum)ve hem de forumdaki patidaşları? Kendi adıma kadınımızın da, erkeğimizin de tencere-kapak olduklarına inanıyorum; birini diğerinden daha üstte tutmuyorum ancak senin tavrın da çok mantıklı gelmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Myrica said:

Şimdiye kadar bir türk kızının -hatam şu şu,özür dilerim- dedigini duymadım.1 kere oldu arkadaşım hatasını kabul etti,lakin özür dilemedi.
Ha biz hata yapınca,özür dilemek bile yetmez,illa tek taş alınacak.Bide trip yapılacak.

Özür dilemek bir insanın uygar oldugunu gösterir.Bizimkilerde zor.Evlensin onlar.Bide trip atsın.
Bunun dışında eleştiri kaldırabilmekte ayni şekilde uygarlık belirtisidir.

Sordugun soru mantıksız,cevap alamazsın çünkü.

Bu tartışmadanda böyle çekilirim.

herhangi dürüst bir yanıt beklemiyorum doğrusu.
geneli "halinden çok memnun" çünkü. gelişime kapalılar.

zaten ondan lesser olarak görülüyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

halinden çok memnun olmalarının sebebi türk erkeği yalnız,
araba vergileri gibi abi, 1 sene insanlar araba almasınlar saçma sapan vergileri 1 günde indirirler.
aynı şekilde 3-4 ay bakmayıverin şu kezbanlara ondan sonra görün değişimi

tabi patice olarak yazmışım da suark ben sdsf
yok yok fake deil, aynı makinadan sadece
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...