BramStoker Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 ya şimdi bilgisayarın kasasını temizlemem gerekiyor. toz tabakası oluşmuş içeride. aklıma ilk gelen şey süpürgeyi dayayıp içerideki tozu çekmek oldu ama onu yapmak sakıncalıymış. statik elektrik yapıyormuş süpürge, zararlıymış. compressed air duster diye bir alet var şöyle: http://www.bmpt1.com/tutorialimages/IMG_4375b.JPG bununla temizle diyor internet. nereden bulabilirim bunu internetten? veya siz nasıl temizliyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 http://mcdn01.gittigidiyor.net/6256/tn30/62564784_tn30_0.jpg 30 lira civarı gittigidiyorda falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 fön kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Fönden öncede yıkıyormusun Red :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 hortum tut içine bi güzel yıka 2012 de kasa içi temizleme yöntemleri çok kısıtlı ve bilinmeyen bişey oldugu için bilgi veremeyeceğim çok fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 hava puskurtme seysi cok iyi hatta o bole kremimsi bisiyde ufluyo sanirim kasayi falan gici gicir yapiyo.. seckin bilgisayarci ve mart larda bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Fistan said: hortum tut içine bi güzel yıka 2012 de kasa içi temizleme yöntemleri çok kısıtlı ve bilinmeyen bişey oldugu için bilgi veremeyeceğim çok fazla seni hiç sevmiyorum Fistan. komik de değilsin. >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar