Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 daha önce kullanmış olan varsa bir sorunum var, 3/5 oranında çekiş gösteriyor bana ve 3G hızında bağlıymışım. hatta bir sorunum yok, ama 15 saniye bir internet kesiliyor tamamen. yani vodafone'un programı çalışıyor gözükürken, ben internet sitelerine giremiyorum. bazen geri geliyor sonradan. her internet kesilince bağlantı kes - bağlan yapmam gerekiyor. yaptıktan sonra bir süre düzgün çalışıyor, sonra yine kesiliyor. internet hızında problem yok, 3g'le bağlandığını hissettiriyor. hatta internet kesildiği ve internet sitelerine giremediğim sırada torrent denedim ve torrentle dosya indiriyor. bir internet akışı var yani ama sitelere bağlanamıyor. neden olabilir ki bu sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 cihaz ayarlarında 3g tercihli, sadece 3g, sadece edge, edge tercihli falan 4 tane seçenek var, onlardan sadece 3g olanını seç yoksa öyle az çekerken 2gye falan geçiyor arada o zamanda sıçar net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Bi arkadaşımda da oluyor bu benim kullandığım modemle, pek ilgilenmemiştim( düzeldi sonra ) ama demek genel bişey. Farklı yerlerde oluyor mu?Evin içerisinde farklı değilde daha uzak yerlerde gibi. istanbulda mısın sen nerdesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Bir arkadaşımın kullandığı modemle bana da oluyor bu sorun, pek ilgilenmedi ama, demek ki sorun genelmiş. :p Bir dönem 15 saniye süreyle bağlantı gidip geliyordu. Kes-bağlan yapınca düzeliyodu. Şuan internet yavaş fakat bisüredir bu sorunu yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 modem olgunlaşıncaya kadar kes-bağlan yapçaz yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 başka bi yerde denesene, bi de istanbulda mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Suark said: Bi arkadaşımda da oluyor bu benim kullandığım modemle, pek ilgilenmemiştim( düzeldi sonra ) ama demek genel bişey. Farklı yerlerde oluyor mu?Evin içerisinde farklı değilde daha uzak yerlerde gibi. istanbulda mısın sen nerdesin? Suark said: başka bi yerde denesene, bi de istanbulda mısın? hahahsda CAM AÇÇÇ!! CAM AÇÇÇ!! gibi olmuş, alıntılamadan edemedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 ahhaha süper nan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 calimero said: Suark said: Bi arkadaşımda da oluyor bu benim kullandığım modemle, pek ilgilenmemiştim( düzeldi sonra ) ama demek genel bişey. Farklı yerlerde oluyor mu?Evin içerisinde farklı değilde daha uzak yerlerde gibi. istanbulda mısın sen nerdesin? Suark said: başka bi yerde denesene, bi de istanbulda mısın? hahahsda CAM AÇÇÇ!! CAM AÇÇÇ!! gibi olmuş, alıntılamadan edemedim :P Bone, Suark sana yazıyorrrrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar