Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

italya vizesi yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi beyler italya ve avusturyayı içeren bir geziye çıkıyoruz. ilk italyaya ineceğimizden oraya başvuracağım. sitede söyledikleri işte başvuru formu fotoraf öğrenci blgesi zart zurt onların haricinde rezervasyonlar biletler falan hazır. gösterilen banka hesabında ne kadar para olmalı mesela? birde almanca okuyorum ben mesela dilimi de geliştirmek için falan gibi şeyler eklesem faydası olur mu?
Mesaj tarihi:
Aynen gezicem de, turistim de.

Dil eğitimi falan çok farklı, aylık 700 eurodan ne kadar kalacaksan o kadarlık bloke hesap isterler, evraklar değişir.

Sen turist vizesi için başvur, yeter.

Konsoloslukta görüşmede ne yapacaksın, kimin kimsen var mı diye sorarlar. Turistim tatile gidiyorum, rezervasyonlarım böyle böyle diyeceksin ve adamlara dil de öğrenmek istiyorum vesaire gibi şeyler kesinlikle söylemeyeceksin.

Unutma, turistsin; adamların ülkesinde para harcayacak vizen bitince döneceksin.

Eğer ilk yurtdışına çıkışınsa deneme vizesi verirler muhtemelen tam otel rezervasyonlarını kapsayacak süre kadar. Kafanda büyütme kolayca verirler.

Eğer yüklü miktar para olan bir banka hesabı ayarlarsan süper olur, olmazsa ne kadar yüksek gösterebiliyorsan göster. Borç alıp vizen çıktıktan sonra geri de verebilirsin parayı, kimse kontrol etmiyor.
Mesaj tarihi:
moral bozmak gibi olmasında, ben yeşil pasaportla girerken bile 2 saat baktılar vs bişi yaptılar en son sorun ne hala anlayamadınız mı elinizde tuttuğunuzun ne olduğunu vs tadında konuştum böyle sinirli sinirli bastılar mührü geçirdiler.

ama çok güzel bir tercih italya, iyi gezmeler :)
Mesaj tarihi:
Myrica said:

*ama çok güzel bir tercih italya*
kuzey ülkeleri her türlü italyayi eziyor ne yazık ki.En azından ingilizce konuşabiliyolar:P

İsveçe falan git,italyayi naapcan.

italyada gayet herkes ingilizce konuşuyordu?

hani bazen sıkıntı olabiliyor ama oda çok yerli gibi duran insancıklarla :)
  • Yeni Oluştur...