Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Adam gerçek bir psikopatmış sanırım yahudi çocukları üzerinde yaptığı anestesisiz organ nakli, ikizler arasında kan nakli, çıplak insan vücudunun soğuğa ne akdar dayanıklı olduğu üzerine testler, yahudileri alamnlaştırmak için gözleri mavi ve yeşil sıvılar enjekte etmek...vs. sözü diablo_tyrael'e bırakıyorum. O bu işi iyi yapıyor..[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Hergele bu Mengel, çocukların gözlerine mürekkep enjekte etmek falan. Pislik herif.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 oha psikopat mi lan adam. gercekse oha yani. bi insan nasi ole bisi yapabilir yaw.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Almanların birçok bu konudaki bilim adamından!! en bilineni. Özellikle ikizler üzerinde piskopat deneyler yapmıştı.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Angel of Death isimli bir Slayer şarkısı adından da anlaşılacağı gibi kendisi hakkındadır. insanlıkla bağdaştırılamayacak biri.manyağın biri diye özetleyebilirim.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 //alıntı ...Mengele ran a butcher shop -- major surgeries were performed without anesthesia. Once, I witnessed a stomach operation -- Mengele was removing pieces from the stomach, but without any anesthetic. Another time, it was a heart that was removed, again, without anesthesia. It was horrifying. Mengele was a doctor who became mad because of the power he was given. Nobody ever questioned him -- why did this one die? Why did that one perish? The patients did not count. He professed to do what he did in the name of science, but it was a madness on his part.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır. Mustafa Kemal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 vay piskopat murekkep le mavi gozlu yapma ha ilginc inasn biraz dusunur biraz bekliyimde lens icat edilsin felan yazık lan o cocuklara piskopat naziler[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Olayın traji komik yanı ise Mengele sayesinde tıpta resmen bir sıçrama yaşandığı, özellikle genetik alanının babası olduğudur.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChainLight Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mengeleye dunya co shey borclu!lanet etmeyin..[signature][hline]We Are Just Nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 iide bu borc karsiliginda verilen seyleri de dusunmek lazim deil mi. butun hayvanlarin ustunde, butun insanlarin ustunde deneme yapilma gibi bir hak olsa bircok insan cikardi eminim ki boyle sicrama filan yasaticak, ama yok, insan olma zorunlulugu var.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Önemli olan, insanları denek haline getirmeden ilerlemektir zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 amac araci mesrulastirir diyip kacasim geldi ama bu herifin tipi ilerletmek gibi bi amaca sahip oldugunu sanmiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 tabiki sen suan 5-20 sene hayvanlar 1-5 sene denek insanlarda denilecek olan operasyonunu zink diye onune konan 2 insana yaparsak zamandan bi 20-25 sene tasarruf etmis olursun[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Şu an biri kansere çözüm için insanlarla deney yapsa ve çare bulsa. Suçlu sayılmalı mıdır?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 evet[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 tabiikide evet bu deney yaptiklari insan yakinin olsa hayir derdin tabii. benim yakinimi alip ustunde deney yapmaya baslasalar kafayi yerim yani.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Peki yakının kanser ve çaresini bulduğunu düşün. Mesela çocuğun. Allah göstermesin.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Absolut azimdan aldin lafi[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 bencilce düşünmeyin lütfen hadi bide çocuğunuzun üzerinde deney yapıldığını düşünün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 ok absolut sen yakinlarini denek olarak bagislamaya basla :)[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Ben denek olarak kullanılmaya izin verir misiniz diye sormadım dikkat edersen. ""Şu an biri kansere çözüm için insanlarla deney yapsa ve çare bulsa. Suçlu sayılmalı mıdır?"" dedim. Açıkcası eğer bir tanıdığım veya ben kanser olsam ve bu adam kansere çözüm bulsa. Adam kötü veya iyi biriydi demem şükrederim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 evet, kansere bir cozum bulunmasi iyi bir seydir. bunu tartisan yok. ama kansere cozum bulurken, denek olmak ISTEMEYEN insanlari zorla kobay olarak kullanirsan ve de bu onlarin olumu ile sonuclanirsa, istersen butun dunyayi sonsuza kadar mutlu kilacak bir solusyon bul, iyi bir sey diyemem. yakinim kanser olursa kansere cozum bulunmasini isterim, ama kansere cozum bulan insanin arkasinda olulerden dag olusmussa... tabiikide bir insan oldugum icin bencilce davranip banane yeter ki yakinim canli kalsin derim ama objektif olarak bakarsan olmasina karsi cikarsin. :)[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Adam kansere çare bulmuş olacak, benim çocuğumun hayatı kurtulmuş olucak ve ben onun denekleri için üzülcem? Açıkcası aklıma bile gelmez öyle bir olay. Doğruya doğru.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 almanların yahudileri fırınlamasıda, mengelenin deneyleri kadar insanlık dışı birşey zaten ayrıca kansere çare bulunsun diye bi ton insanın öldürülmesindense, bir yakınımın kanserden ölmesini tercih ederim (absolutuda şiddetle kınıyorum bu şekilde düşündüğü için onuda parantez içinde belirteyim, hiç kimse tanımadığı birisi için ölmek yada sakat kalmak zorunda değil.bu tıpkı böbrek yetmezliği çeken biri ölmesin diye, tek böbreği olan birisinin böbreğini alıp ona takmak gibi bişey) (ha ben istemezmiyim kansere çağre bulunsun? tabi isterim.ama "insancıl" yollardan...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2004 Konuyu naziler yahudileri öldürmekte haklımıydı yoksa haksızmıydı tartışmasına çevirmemek için cevap yazmamayı uygun görüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar