asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Evde kendi başına ingilizce geliştirmenin en iyi yolu nedir? (Seviye : Intermediate) En kısa zamanda en iyi sonucu verecek olan nedir? Teşekkür ederim şimdiden...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Her gun duzenli olarak yabanci gazeteleri okumak anlamini bilmedigin kelimelerin anlamlarini contextden cikartmaya calismak ingilizce edebiyatinin kitaplarini okumak (kastim orjinali ingilizce olan kitaplar demek) Ben bu sayede SAT den verbal da 0 calisma ile 570 aldim, bir bilgisayar ogrencisine cok guzel yetiyodu toefl imda 612 ydi :) Ingiliz Yazar dersen Terry Pratchett oku derim hem adam tam Ingiliz, dil oyunlari kullaniyo surekli, hem de okumasi neseli ve bosuna kitap okumamis olursun :)[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Bilgisayar oyunları...mumkunse advanture ve rpg :))[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 İnternetten okumak pek sarmıo :) Turkish Daily News dan daha uygun bi gazete var mı günlük :) ve İngilizce...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 newyork times falan oku zaten turkiye haberleri degil dunya haberleri oku yok onlar ilgini cekmiyosa gamespot da oyun incelemeleri oku falan yani game spy guzel article lar yayinliyo asla seni sikmayan ve rahatlikla okunabilen baska turlu gelistiremezsin, bi de karsi cikiyo utanmaz! no pain no gain har har hadi :p[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 kesinlikle piyasada ne kadar adventure ve rpg varsa al bitir.Mümkünse Mmorpg ye başla vs...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 imkanın varsa yurtdısına cık... [Bu mesaj _AvengeR_ tarafından 04 Kasım 2004 13:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Adam evden çıkmıyo sen ülkeden çıkarmışsın be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 ya bence de yukarıda belirtildiği gibi ingilizce materyal oku bulabildiğin kadar ve bilmediğin kelimelerin anlamlarını yazıdan çıkar bu faydalı olur yok ben grammar geliştirmek istiyorum diyosan alırsın bir kitap önüne çalışırsın ama intermediate olduğundan grammara fazla ihtiyacın olacağını sanmıyorum[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Altyazılı film seyret. Sadece dinleyerek anlamaya çalış anlamadığın yerlerde altyazıyı oku böylece patiğinde gelişir[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Yabancı kitap oku ama bilmediğim kelimeleri yazarak not al ve ciddi olarak bu kelimeleri çalış.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Evden çıkıyorum. Ama okul var (lise) okuldaki verilen ingilizce yetmiyor. Haftasonu başka bir kurs var ne zaman kaldı :) Anca kendi kendime çalışmam lazım :P[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 arkadaşında belirttiği gibi imkanın varsa yurt dışına çık mesela yaz tatilini bu şekilde değerlendirebilirsin.[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Yabancı Kitap + Yabancı TV kanalı + Yabancı Müzik[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Önce Grameri yala yut sonra Pratik yap boll boll... Gazate oku mecmua oku kitap oku. buraya kadar vocabullary Digiturk'de filmleri orginal dilinde izle ilk başlarda anlamayacaksın hiç bişi... ama azimli ol. önce movie max 1de ingilizce izle film bitince movie max 2 de aynı film alt yazılı veriliyor. bide onu izledin mi gayet iyi listening practise olur.. speech practise de artık sana kalıyo çık topkapıya turistleri çevir çevir muhabbet kur. Bizim ülkemizdeki insanlar gibi yaban değil hiç biri hemen muhabbete başlarsın..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 cnn ve ingilizce kitap don quixote u bitimeye çalışıomda zaman yok[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Ehue biraz komik gelebilir ama, yabancı bir server'da chat yap. Hatta ciddi ciddi düşünüyosan, benim 3 senedir üyesi olduğum bir server var (Sitenin server'ı) gel oraya, ben de yardımcı olurum sana.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: YSidiousY, 04 Kasım 2004 19:43 tarihinde demiş ki: cnn ve ingilizce kitap don quixote u bitimeye çalışıomda zaman yok don quixote biter mi bea :) 3 koca kitap olarak okumuştum onu ingilizce. birde özel proje hazırlamıştım. o günden beri ingilizceyi ana dilim gibi konuştuğumu öne sürmekten çekinmiyorum :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 said: Asteroth, 04 Kasım 2004 19:44 tarihinde demiş ki: Ehue biraz komik gelebilir ama, yabancı bir server'da chat yap. Hatta ciddi ciddi düşünüyosan, benim 3 senedir üyesi olduğum bir server var (Sitenin server'ı) gel oraya, ben de yardımcı olurum sana. Yabancı biriyle konuşuyorumda :) Ama teklifine hayır diyemicem :) Bu arada tavsiyeler için teşekkür :) Hepsini uygulamaya çalışacam ... Tavsiyelere devam ama...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 msnden gelirsen arada konuşuruz :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 adam evde demiş biri ordan atlamış imkanin varsa yurt dışına çık diye =) valla çok yardımcı oluyorsunuz eheah. bence dinlediyin müzikle ilgili bi arşiv kur mesela ben tekno dinlerim ve şarkı isimleri beni çok etkiler bilmediklerimi hemen açar sözlüyü örenirim ve çok faydasını gördüm çok beyendigim şarkıların ingilizce lyric lerini okurum anlamadıklarımı yine sözlük falan ve genelde comedymax izlerim buda cok faydalıdır.yada moviemax2 reklam gibi olmasında alt yazılı oldugu ıcın baya faydası oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 okulda upper-intermediate gösteriolar ama arklara sorsan ingilizce bilmio elemanlar, bu eğitim sistemi sux[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Bende ingilizceyi geliştirmeye çalışıyorum.Walla benim şimdilik yaptığım şeyler yabancılarla chatllesmek ve yabancı sitelere girmek oldu...Bilmediğim kelimeleri öğreniyorum fln...İşe yarıo ama az.Şimdi bi ingilizce kitaba başlicam ocford yayınlarının bilmiorum belki sana kolay gelir ama bana güzel geldi...İsmi tooth and claw bayaa güzel oku derim :)[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 slayerrr şarkılarda gramer olmadığını ve aşırı derecede ingilizce katliamı olduğunu bilmeni isterim.. ohha falan oluyorum bazen :) ayrıca okullarda ki ingilizce sistemine gelince, orta okulda hocamdan iyi ingilizce konuşuyordum normaldir.. Kollejlerde daha iyi tabi. şimdilerde direk ingilizce edebiyat yapıyoruz biz okulumuzda..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2004 gramer kitaplarındanda yararlan, gramer spectrum, round up, eng. garmer in use benim bildiğim ii kitaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar