Drall Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Şuna üye olan biri Junun ne zamana kadar durucak söyleyebilir mi ya? Hatunun uçağı vardı onu bırakıcam diye rexx'teki gösterimini kaçırdım. Bi aylık üye olup izlesem mi diyorum. Ama bunun da kalite dandik ya, tablet ekranında iyi de laptopa falan geçince direkt çöküyodu her film, tvde hepten patlar kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 suBzer0 said: ciddi ciddi bu işe ortaklığın olduğunu düşünmeye başladım topakı okuyunca.. Birşeyin tanıtımı bu kadar güzel yapılamaz. klasik gorge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 GERGE said: iPad aplikasyonu cikmis. Kalitesi iyi, filmleri indirip cevrimdisi da izleyebiliyorsunuz. Yillik 35TL hala. Appi indiren ilk 10 kişiye sanırım sınırsız üyelik vermişti 3 yıldır devam ediyor lel totalde 1 film bile izlemedim sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 yinemi gergelendiniz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 ben bunu başka yerde yeni gördüm hayatında benim gibi mal mal film izlemek dışında bişi yapmayanlar için güzel bence. aylık 15tele diyo. hergün lan ne seyretcem diye düşünürken burdan random getirmek güzel bir seçenek olarak duruyor filmlere baktım arada boş beleşler olsa da geneli belli bir seviyenin üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 sizlerden kullanan var mı memnunmusunuz değilmisiniz sevdiğiniz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 2 yildir kullaniyorum cok memnunum sinemaya ilgin varsa hic dusunme al tabii ki. netflix + amazon prime + mubi uyeligim var - sadece mubi'de film izliyorum. netflix ve amazon da da gayet guzel filmler var ama vakit yok o kadar asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 bi de bakındım aklıma hayalime gelmiyecek filmleri gösteriyorlar, ilginç olabilir. bbir de lan bunu bi ara seyredeyim dediğim filmlerin çoğunu gördüm deneyim bunu 1-2 ay. dandikleri yine 720pizle.com dan fln seyrederiz yine zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 bunun tr sitesine ne oldu ya? kapattılar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 kullaniyorum bayagi aktif harika kisa filmler izledim bugun william klein filmi vardi, eh iste bi filmdi gerci ama olmasi bile guzel. sinemaya ilgi duyanlar icin bayagi basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2020 Mubi 3 aylık 10 tl denemek istiyen kaçırmasın. 3-4 sene önce denemiştim güzel dünya sinaması filmleri vardı. Benim şikayetim İngilizce filmlerde ingilizce altyazı koymamalarıydı. Şimdi onu aşmış tr altyazı bile gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 8 aydır sadece iki film izlemişim, iptal ettirecektim bu ay ve bayağı niyetliydim. Sonra hoop bir haber, devamke. Çıktığından beri korsanını bile bulamadım. Malum sinemada gidemedik vs. derken bayağı bayağı izlemek istiyordum. Bi ara histeri krizine girmiştim kaçırdım vs. diye festivalde. Tertemiz hareket şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar