goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 güzelmiş. yayılınca fiyat artmazsa bedava sayılır. bu filmlerle de yayılamayacağına göre, sorun yok. kendi kendini çürüten yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 İnsanlar üye olsun da kapanmasın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Siteyi Aralıktan beri kullanıyorum. Baya keyfili aslında. Birde bazı filmler 1aydan uzun kalıyor. Mesela şuan Zeki Demirkubuz'un filmlerinin tamamı var. Önümüzdeki aralığa kadar da kalıcakmış öyle belirtiyor. Kaliteli yerli festival filmlerini vs izlemek için çok ideal bir yer. GERGE said: Kaldığın yerden devam olmaması kötü ama. Kaldığın yerden devam var. Filmin anasayfasına gidip izle diyince kaldığım yerden mi devam edeyim diye soruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Bende etmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Ben bunun bu kadar bilinmediğini hiç bilmiyordum yalnız he. şurda öyküsünü anlatmış kurucusu http://www.youtube.com/watch?v=IuTLBSt5MBM& aynen benim de film izleme alışkanlığımı kaybedeli çook olmuştu, mubi ile tekrardan eski aşkıma kavuşmak üzereyim snff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Nuki'nin dediği uluslararası versiyon sanırım, Türkiye versiyonu farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Olabilir, bir süredir almanyadayım çünkü. Ben birebir aynı olur diye varsaymıştım ama ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 film lisansları ülkesine göre alındığından farklılıklar oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Şu an gösterimde olan filmlerden 5-10 tane örnek verebilir misiniz? Avrupa sinemasının iyi örneklerini veriyorlarsa hemen üye olunur. Hem de 720p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 İlk mesajımda var, spoiler'ı aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 kiymaliborek said: Şu an gösterimde olan filmlerden 5-10 tane örnek verebilir misiniz? Avrupa sinemasının iyi örneklerini veriyorlarsa hemen üye olunur. Hem de 720p. siteye girip bakabilirsin de ayrıca facebook'un ile bağlanınca 7 gün ücretsiz oluyor zaten illa para vermeniz gerekmiyor yani girin bakın kullanın hatta çingene iseniz eş dost facebook'u ile ömür boyu film izleyebilirsiniz heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 kredi kartı istiyo bu deneme için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Bir haftalık deneme istemiyor, Facebook istiyor ama o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Grave of the Fireflies geldi bu gün. İzlemeyen kesin baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 GERGE said: Grave of the Fireflies geldi bu gün. İzlemeyen kesin baksın. İzlemeyin lan onu :( Bu kadar insanın içine oturan başka bir film görmedim ben ya. Hayata izleyipte aladiğim tek filmdir. İzlemeyin ülen ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Rashômon geldi bugün de, çok güzel şeyler geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 GERGE said: Grave of the Fireflies geldi bu gün. İzlemeyen kesin baksın. 720 mi bu da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Yukardaki filmi izlemeyin aga trap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 720 ama upscale tabii, gerçeği öyle değil çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 he onu diyodum öyle bi release yoktu en son çünkü. öyle olsa oradan izleyecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 şey sorcam, 5tl ye istediğimiz kadar film izleyebiliyor muyuz yoksa günlük kota mı var? (bugün bi tane izlicen yarın bi tane izlicen gibi) mesajları okurken böyle bi şey gördümde, kiralama falan gibi. Yani her filmi kiralayıp izliyorsak dandik de olsa tivibu zaten vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Günlük kota yok. Kiralama olayı adamların filmleri bir aylığına kiralamaları. Bu gün Sedat Yılmaz'ın filmi geldi bu arada, izlemek istiyordum onu: Press Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Benim linkten 12 kişi üye olmuş bu arada, hepiniz devam ederseniz bir yıl bedavaya izliyorum =) O değilde, bugün gelen filmi izleyin: https://tr.mubi.com/films/36978 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 pressi izliyorum bende bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 oha adamı boostluyoruz çaktırmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar