arkimod Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 photographer said: Yarım saatlik Stress testten izlenimler -i7 2.9 ghz işlemci 6 gb ram gtx 275 ekran kartı ile oyun fullde 17 fps (kalabalıktanmıdır bilemedim) -Thief açtım 2 nolu skili kullanırken etraftaki moblar playerlar kayboluyor. -mapte baya ilerlemiştim 2. skili yine kullandım etraftaki canlılar yine görünmez oldu sonra bi baktım haritanın en başına ışınlanmışım :) şu kasma olayından sonra oyun yalan olma yolunda ilk adımını attı benim için diyebilirim. :) GW2 Tech support kısmını dün takip ettiyseniz bilirsiniz,en hit konular low fps ve random teleport konularıydı,yalan olacak bşy yok launch a düzeltirler ben corrupt file olayı yüzüne oynayamadım şansıma tüküreyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 yalan olmaz aylık ücret yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Client'ı repair etmeyi denediniz mi? http://en.support.guildwars2.com/app/answers/detail/a_id/8981/~/the-guild-wars-2-beta-client Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 @Xenus evet denedim fakat hala corrupt filesla ilgili error bilgisi falan geliyodu oyuna girdiğimde,surfece texturelerin yerinde mavili sarılı yerler vardı ve ilk npc ye tıkladığımda oyun kitleniyodu tech support a postladım sorunu resimli dxdiag ve error raporlu olarak ama cvp gelmeyince bende silip yeniden indirdim clientı,umarım launch zamanı problem çıkarmaz yeniden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 patch var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Bide oyunda bi curcuna hakim farkındaysanız. Ben oynarken açıkçası ne işe yaradım hiç farkına varamadım. wvwvw de de böyle olacaksa fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 hala girilebiliyor mu teste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 photographer said: Bide oyunda bi curcuna hakim farkındaysanız. Ben oynarken açıkçası ne işe yaradım hiç farkına varamadım. wvwvw de de böyle olacaksa fena. ilk başlarda öyle de zamanla anlaşılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Tek başına olursan mevzu çok karışıyor. Gruplar halinde oynamak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 oyunu low,mid ve high'da oynadım, en civcivli wvwvw'de sırası ile 17-15-10(8) fps aldım haha. Ama garip şekilde slide show gibi değildi daha akıcıydı. Diğer zamanlar "vsync" açıkken 50-60 arası fps alıyordum. Sanırım oyun cpu'ya çok yükleniyor, gpu %50 civarına bile çıkmadan cpu sürekli %90 üzeri kullanım vardı. Spec, e8400@4ghz, 4gb 1066mhz, ati 5870. Sanırım benim cpu bottleneck yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Dun oynadım betayı ilk defa valla oyundan birşey anlamadım bayık geldi biraz amaç sistemi test etmekti gayette yetiyor sistemim abartııldığı kadar yok hiper bir sistem istemiyor kısaca oyun bayıktı belkide alkolün etkisi vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar