NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 senko hiç öğrenci olmadı hiç öğrenci evine gitmedi hiltonda suiti vardı profesorler odasına gelip dersi anlatıyordu. Sizede asistanları kakalıyorlardı pis fakirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 ben de okulda 3 sene evde kaldım da biz hep temizlik yaptık. hiçbi yerimiz kokmadıydı. mühendislik, kız mız da yoktu kendimiz yaptık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 O kutular boy boy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 NolaxThensbane said: senko hiç öğrenci olmadı hiç öğrenci evine gitmedi hiltonda suiti vardı profesorler odasına gelip dersi anlatıyordu. Sizede asistanları kakalıyorlardı pis fakirler. 5 yil ogrenci evinde yasadim, kadin tutuyorduk abi haftada bir tertemizdi evimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Sufi said: ben de okulda 3 sene evde kaldım da biz hep temizlik yaptık. hiçbi yerimiz kokmadıydı. mühendislik, kız mız da yoktu kendimiz yaptık. kızı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 evet önce oturduk bi kız yaptık o da temizliğimizi yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 AHAHAH SUFİ Şişme kadın yapmışlar abi işte, malzeme dersi alıyosun, imal usulleri alıyosun, e ne duruyosun helva yapsana olayı sfgds. Bizim ev de çok temiz abi hep. İnsanın içinde olacak. Ben bu sene mayıs ayında çıktım camları sildim, millet intihar ediyorum sandı. Yağmur çamur toz toprak, güneş girmiyordu adam gibi cama yapışan inşaat tozundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 SeaGle said: Korozyon ve Korozyondan Korunma diye ders alan mühendislere bunu yutturamaz Türk medyası! bi photoshop istiyorum, o duvara bakan bi baltalı ilah resmi, yanında da "iki seneye çürür o duvar" balonu ek: bi de o karikatürlerdeki klasik terleyen adam resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 sadece duvar mı? meh.. http://4.bp.blogspot.com/_ERGrznxTIwo/Rn5sdQuK_PI/AAAAAAAAEfo/woodRNmItFM/s400/queensland+beer+can+boat.jpg - http://static.culturemap.com/site_media/uploads/photos/2009-09-28/Beer_Can_Houston_CVB.800w_600h.jpg - http://www.lesotho-tours.de/Wssd_bar_WEB.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 SeaGle said: Rakı gider abi, bira mide bulandırır ama. Birde bira çerezle cipsle gider, ucuza kapatırsın. Rakı dediğin en azından beyaz et ister, ki kırmızı etten aşağısı kurtarmaz aslında. Çok pahalıya gelir. yok be abi rakinin yanina et sart degil bence peynir,haydari,acili ezme hic olmadi yogurt kapanista guzel bi meyve tabagi mis cicek gibi olur biraya da meze degilde buz gibi olsa kafi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Etle bi başka ama abi ya. Ben gerçi rakı adabı tartışacak kadar rakı kültürüne hakim değilim. Ama kırmızı etle içtiğim zaman hep daha güzel gelirdi. Şimdi tabi alkol falan gg oldu.. Belki şimdi içsem daha farklı düşünürüm bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 rakı=balık=kavun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 organlar ne haldedir :S adam hücrelerine kadar alkoliktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar