goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 ya imdb sayfasına da remake diye koymuşlar. ama yeniden yazılçdıysa bir sürü şey değişmiştir. yine de esas konu, hikayenin sonu falan aynıdır herhalde. afiş onu gösteriyor. gene de izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 yahu eskisinin de yazarı robin cookmuş. novelmiş zaten. kafa karıştırıyosun!!1 crichton da bilinen yazar olunca o yazmış sanmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 pardon, eskisinde Robin Cook'u görmemişim. O kadar yaşlı olacağını tahmin etmiyordum. Rahmetlinin True Romance i seyretmemiştim. Şimdi onu seyrettim. Zamanına göre iyi filmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Koma Robin Cook'un kitabı zaten. eskisi yenisi nasıl olsun :) o kadar çok Robin Cook kitabı okudum ki kitapların isimlerini ezbere biliyordum :) Ama hep aynı.. çok paranoyak bir doktor kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 hepimiz anlaştık sanırım. 1-koma robin cook kitabı, 2-filme ilk uyarlayan m. crichton 3-kitaptan farklı bir remake var, scott bros prodiüsır. tamam artık huzur içinde uyuyabilirsin tony abi. benim en sevdiğim filmi spy game idi. çok underrated bir film niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 adam öldü hemen dsmart enemy of state vermeye başladı sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar