patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 o kadar kötü demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Red said: gözünün önünde böyle yapan bi kızı nasılsevmek istiyorum dersin yahu.ponpikleyip geçmen lazım kızın ne malum senle birlikteyken gidip başka bi herife aynı şeyi yapmıcagı sdfs bide kaşar değil diye savunuyorlar abi gozumun omunde bisi olmadi ki dedigim yazma olayi bi yil once olmus,su an erkek arkadasi yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 seyi merak ediyorum, boyle ilan verdikten sonra gelen kizi begenmezsek ebay de acik artirmaya cikarabiliyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 OPun o kızla fanfinifon imkanı yok galiba, bu kadar emotinal faggotry niye yapmış ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 seks dâhi yapma. kızların sonu mu geldi? çok kötü hissedeceksin kendini her anlamda. o yüzden boş ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Jigglypuff said: OPun o kızla fanfinifon imkanı yok galiba, bu kadar emotinal faggotry niye yapmış ki. kucuk bi sehirde yasiyorum bi sekilde yayilir oyle sacma sapan anilip ailemi utandirmak istemiyorum hem tatilde vs karsilasicaz surekli emotonal bi durum yok testislerimle dusunmuyorum aha kiz hemen yatirayim diye pek dusunmem yani,okuldayken denk gelseydi gozunun yasina bakmazdim o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 içinde kalacağına içinde kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 sevmek istiyorum ama... olayı biraz garip geliyor. hali hazırda seviyorsan bile içine atıp uzaklaşman gerek bence. sevmiyorsan zaten şükret ve başka kızlara yazmaya başla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 GERGE said: seks varsa he de, yoksa hö de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 df said: patide bu tarz kızdan uzaklaşmanı söyleyen yorumlara az rastlanır. durum o derece vahim yani. hiç bulaşma. =) şurda bitiyor topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar