antiban Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 bu başlıkta şahsınıza karşı yapılmış en fena omurgasızlıkları/riyakarlıkları/satışları ya da sizin başkasına karşı yaptığınız bu tür şeyleri paylaşıyoruz.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 dönercinin gönderdiği paketten turşu çıkmaması... bu kadar şerefsizlik olmaz pü abv
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 patates te koyduruonuzdur dönere
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 tombikte yada lavaşta söylüyorum sıkça olmasada en fazla domtis koydurturum içine.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 paketteki son sigaranın alınması
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 benim fikrim partiye arkadaslarimin kendilerine bilet almalari beni satmalari.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 künefe yediğim bir yerde "üstüne dondurma koyalım mı" diye sormaları. nasıl bir rezalettir bu...
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 künefenin üstüne dondurma konmaz zaten kaymak konulur.
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 dönerin içine yeşillik koymayan dönerciler var daha doğrusu hiç yeşilliği yok adamların. ya siz nasıl bi şerefsizsiniz, 3 kuruşluk maruldan domatesten kâr mı ediceksiniz? sırf döner eti+patatesle döner mi olur lan hayvan?!
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 iskenderun'da şu döner&künefe mesajlarını okumak çok iyi lan ahahha en kalitesiz dandik yere gitsem top-tier döner ve künefe var çünkü.
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 alt sokaktan kemalle taso ortağıydık. tasoların yarısı onda yarısı bende duruyordu daha sonra bu köpek karşı apartmandan piç anılla ortak olacam deyip basıp gitti. sonradan fark ettim ki benim misty tasom da ondaymış bana dötüpoklu pokemonun birini kakalamış. bu yaptığını hiç unutmayacam şerefsizin oğlu.
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 iskenderundakiler ne anlar la dönerden. Döner dediğim erzincan yaprak döneri olacak.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Fin said: künefenin üstüne dondurma konmaz zaten kaymak konulur. al işte bi omurgasizlik daha. künefe bizim kutasalimizdir, üstüne sadece fıstık konur. ekmek kadayıfı mı sandiniz da kaymak...
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 abidik gubidik avmlerde künefe diye ne yedin bilmiyorum ama bonec temsili döner ve künefe buralarda böyle
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 abidik gubidik avmler diyorsun da esas kunefeye dondurma ve kaymak koyanlar onlar. ekmek kadayifiyla karıştıranlar kaymak koyuyor. esas künefe üstüne sadece fıstık konur. 15 sene antakyada kaldım, orda doğdum, meşhur lokantalardan künefe yedim ve o mekanlarin sahiplerini tanıyordum. boşuna künefe kutsalimizdir demiyorum... künefe resmi http://i.imgur.com/fBvlA.jpg
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 asdhashda döneride işin içine kattınız birde güneydoğuya mal ettiniz ya bravo puahahahhda bursadan bildirdi
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 biz notella sürüyıh dönere sonra musluga tutıp güneşte kurutiyih. döner bizim mömleketindir esasında.
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Fin said: abidik gubidik avmlerde künefe diye ne yedin bilmiyorum ama bonec temsili döner ve künefe buralarda böyle abi şu direkt ishal mode on ya allah belasını versin kıbrısta iskenderun dürümü yüzünden cırcırdan kurtulamadık. geçen ankara'da da yiyeyim la bi belki kıbrıstakiler yapamıyodur dedim. 2 gün cırcır, true story :(
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 burda donerin icine cips koyuyolar. evet bildigin cips
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 benim gibi damak zevki ölü porsuk yemiş eşşek kıvamında olanlar için abi o. poğaça+cips+dondurma yiyorum mesela şu an.
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 @Marty alamancı detected. olm kötü reklam yapmayın lan, alamancı döneri ftw resmen. sizin yüzünüzden millet her şeyinizden soğuyor!
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 haa, o zaman tamamini yazayim, lavasin icinde doner, domates, salatalik, maydanoz, cips, ketcap, mayonez. sonra onu tost makinasinda ezmeden isitiyolar bir de. afiyet olsun. (itiraf etmek gibi olmasin da guzel de oluyo ya neyse) alamanci degil ya, ozbekistan doneri bu. lavas diyolar. pidenin arasinda yapinca aynisini da turk doneri diye satiyolar sdf
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 ketçapla mayonez olmasa mis gibiymiş işte. yok mu spesifik bi acı sos falan.
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Fin said: Kardeş bu nedir yaa siz şimdi buna utanmadan dürüm mü diyorsunuz timsah olsa anca ısırır o ekmeği ahanda dürümün hası burda öğreninde bir yere yemeğe gidince önünüze gelirse şaşırmayın Bone said: Fin said: künefenin üstüne dondurma konmaz zaten kaymak konulur. al işte bi omurgasizlik daha. künefe bizim kutasalimizdir, üstüne sadece fıstık konur. ekmek kadayıfı mı sandiniz da kaymak... Hacı füzyon mutfak diye bir şey var. Aşın artık bazı şeyleri yok onu koymam yok bunu eklemem yok oramı elletmem, şuramı mıncıklatmam, aaaaaa gelemem böle şeylere ben. Bu arada bazı alamancılar lahmacun arasına döner koyup üstüne ketçap, mayanoz sıkıp dürüm diye gevur ellerde satıyorlar. Onları yüce rabbime havale ediyorum.
Öne çıkan mesajlar