deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Bu güzide özellik sayesinde bilgisayarla laptop'ı birbirine bağladım, müzikti filmdi falan odamdaki PC'den salondaki xbox'ın takılı olduğu sisteme stream edebiliyorum. Şimdi sorum şu; window media center'la dizimag. vs. gibi stream sitelerinden izlediğim şeyleri de xbox üzerinden TV'ye aktarıp TV'den izleme şansım var mı? Ha laptop'ın HDTV çıkışı var, TV'yi monitör olarak da kullanabiliyorum ama her seferinde sök tak, taşı falan olmadan WMC sayesinde yapabilirsem çok süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 IE açılıyor içinde son modelinde (Windows 8 ile gelen). Flash yok ama sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Xbox'takinde yok daha, sanırım W8 çıkınca onu da update ederler, öyle bir şey olursa tadından yenmez. Olmadı stream yerine dl yoluna giderim de, fiberin kotaları çok saçma, 50gb net var, ben eve geleli daha 10 gün oldu gece mesaj geldi %80'inini kullandınız kotanın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar