Meov Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Selam gençler, Ben şimdi sony sola aldım bir adet. şöyle bir app başlığına bakayım dedim, herkes müzik için ayrı onun için aynı vs birsürü program söylemiş. entegre programlar işe yaramıyor mu nedir? hadi tarayıcıyı anladım ama müzik dinlemek için vs sonynin kendi playerı üzerine var mı bir şey? youtube için vs zaten app var mail appleride üzerinde geldi ama olay nedir tam olarak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 birde şu klavye programları vs? çok mu farklı şeyler vaat ediyorlar? okudum açıklamalarını ama bir şey göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 browser farkediyor. müzik konusunda , casual dinleyici isen player sana yeter. direk şu app leri yükle şeklinde değil de, ihtiyaç duydukça keşfedersen marketi, daha kolay daha sağlıklı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 opera indirdim, birde şu ics muhabbeti var solaya daha gelmemiş sanırım. keyboard programlarınıda deneyebilirim. telefonun playerının eqı flm gayet güzel ama göz atarım. hepsini bilip bilmeden indirmeyim dedimde o bakıma. birde free free halledebiliyor muyuz her şeyi? böyle çok işe yarıyor vs 3 5 dolar dediğiniz bir uygulama var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 bana göre: en iyi klavye swiftkey en iyi müzik player poweramp Poweramp'ın trial versiyonu var direk yükleyip dene. edit: tarayıcı kesinlikle dolphin, en iyi ve hızlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Dolphin hiç kullanmadım ben ama önermem. Telefonun tarayıcısını PC'dekinin uzantısı olarak düşün, çok daha rahat edersin. Eğer Opera kullanıcısıysan telefona da Opera yükle, Firefox kullanıyorsan telefona da Firefox yükle, Chrome kullanıyorsan ya Chrome yükle ya da stock tarayıcısı kullan. Şifreler, yerimleri, hatta bazen açık tablar bile sync olur böylece. Müzik olarak Rdio gibi şeyler çok iyi ama PowerAMP da iyi. Klavye olarak şunu kullanıyorum ben: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.cdeguet.smartkeyboardpro&hl=tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Müzik app'i için poweramp iyidir. Casual da olsan durum bu. Telefon kitliyken, lockscreende gesture çizerek albümler, şarkılar arası geçiş yapabiliyosun mesela. Süper bi şey. Klavye için de Swype diyorum. çok çok daha hızlı, kolay bi yazım sunuyor. mail app için Gmail app yetiyor bana. başka mailim yok. Şirket maili de Gapps zaten. Gmail clienti ile kullanıyorum onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 spotify calisiyo mu tr de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Premium alınca çalışıyor. US Paypal hesabı ya da US bankasından kredi kartı gerekiyor ama. US yerine Spotify'ın aktif olduğu herhangi bir ülkeyi de koyabilirsin. 3 ay kullandım ama mobil ağırlık kullanılacaksa Rdio daha iyi, onun için de kredi kartında US fatura adresi gerekiyor, bankanın internet sayfasından adres yazmak yeterli oluyor. Hem Rdio'yu, hem Spotify'ı, hem de MOG'u üç ay kadar kullandım Rdio en iyisi gibi hem arşiviyle, hem kolaylığıyla. Spotify sadece sırf PC kullanılacaksa tercih edeilmeli bence, kendi programı ile gelen ve PC'ye sync eden sadece o var. Ama onun da web client'i yok, diğerleri sadece web client ve mobile program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 rdio mobil kullanmadim ama bakiyim. Spotify da cok daha fazla sarki oldugu icin tercih etmistim. Spotify mobil de super bu arada nesini begenmedin ki? Rdio bu arada ayni anda iki kullaniciya izin veriyosa, gecilebilinir, zira iki kisi icin 25 dolar oduyoz evde. edit: bu arada rdio 12 milyon, spotify 15 milyon sarkisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Benim dinlediklerim açısından çok fark var, düz rakamlara bakma. Rdio'da tüm Naxus klasik arşivi var. Onun dışında Sporify US'de bulamadığım Bob Dylan, Pink Floyd, The Gathering, Blind Guardian, Ayreon, Pain of Salvation, Vanden Plas, Iced Earth, Queen, Nevermore, Camel gibi adamlar var. Bazıları var Spotify'da ama Vanden Plas'ın mesela sadece son albümü var. Rdio'da her albüme sync to mobile filan diyebiliyorsun sonra kolayca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Anladim dinledigin content yok yani. Bu arada spotify da da sync yapiyo otomatik offlien dinleme icin diyosan. edit: o dediklerinden bazilarina baktimda hepsi cikti, US de demek lisans sorunu olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Biliyorum. Dediğim şu: http://i.imgur.com/l6kJ7.png Spotify sadece Starred ve playlistler etrafında döndüğü için koleksiyon yönetmek bu kadar kolay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Tam anlamadim, ben albumleride sync ediyom, neyi favorilerime atarsam, playlist album vs mobilde de otomatik cikio. Ben mi bisi atliyorum o ozellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Fark şu: Spotify'da sadece favoriler ve playlistler sync ediliyor. En azından US böyle. Rdio'da favoriler yok zaten. Koleksiyon var onun yerine aynı işlevi gören ama o olduğu gibi sync edilemiyor. Rdio'da playlist'ler yine aynı sync oluyor, bir de yukarda gürdüğün gibi tek tek albümler sync edilebiliyor. A Night at the Opera'nın albüm sayfasına girince Spotify'da ya bunu yıldızlayarak ve mobil yerinden yıldızlı şarkıları sync et diyerek sync edebiliyorsun ya da sync durumunda bir playlist'e ekleyerek. Rdio'da ya sync durumunda bir playlist'e ekliyorsun ya da resimde olduğu gibi albüme tıklayarak sync to mobile diyorsun. Mobile'e yolladığın her şey otomatik koleksiyona da gidiyor. Şu resim daha iyi anlatır: http://i.imgur.com/eOePZ.jpg O tepedeki şeçim tüm koleksiyonu gösteriyor, ona tıklayıp sadece sync edilmiş olanları da açabiliyorsun. Playlist'lere ayrı yerden giriyorsun: http://i.imgur.com/PYq2H.jpg Playlistler ayrıca sync oluyor. Mesela bir playlist'te Pink Floyd'un sadece bir şarkısı varsa bu koleksiyon ekranında görünmüyor, orada sadece sync to mobile dediğin albümler görünüyor, böylece kirlilik olmuyor. Anlamışsındır sanırım. Eğer albüm albüm dinlemeyi seven biriysen zaten Rdio en iyisi, Spotify'ın verdiği tüm playlist şeylerini de veriyor hem. PC'ye offline sync Spotify'ın tek üstünlüğü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 ANladim, ben ustunluk altinlik da degilim de, merak ediyorum neymis diye. Spotify playlistleri ve albumleri bir arada tutuyo, onu diyosan. https://img.skitch.com/20120821-ncgkqyikjbrh4w7th6y2r1xjqi.jpg Yani bak orada hem playlistler, hem de 3 tane album var, direkt album olarak ekledim. Albume tiklayip eklyiosun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 nedanko said: Rdio bu arada ayni anda iki kullaniciya izin veriyosa, gecilebilinir, zira iki kisi icin 25 dolar oduyoz evde. Aile paketi var: http://i.imgur.com/7DtTF.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Kolaylık meselesi abi. Spotify playlist temalı, Rdio albüm temalı. Spotify'da hatırlamıyorum ama Rdio'da albüm dinlerken o albümü son dinleyenleri görebiliyorsun, oradan profillerine girebiliyorsun, benzer albümler bulabiliyorsun. Öyle edindim arkadaşlar var sırf Rdio üzerinde mesajlaşarak müzik konuştuğumuz. Tarz meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Bende cikmio o, iki tane cikio :( AU da yokmus sanirim. Ayni fiyata geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 O dediğin bana olmuyor işte, ben genelde 100 albüm sync eden bir adamım en aşağı, sonra albüm albüm dinleyen. Spotify'da tüm albümleri sync ediyordum, sonra her albümden sadece bir şarkının olduğu bir playlist yapıyordum, o playlist'ten albüm seçip albüm sayfasına gidiyordum. Ama yine de navigasyon zor oluyordu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar