Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Mal said: biri bana deyyüs dese alınmam lan. derviş gibi iyi bişeye benziyo söylemesi. O zaman napıyoruz, hep berabeeeeer: D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Mal said: biri bana deyyüs dese alınmam lan. derviş gibi iyi bişeye benziyo söylemesi. Aklıma şu geldi bi de: http://www.youtube.com/watch?v=W8SCqLkHDqw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 loop said: Feamer said: loop said: Düğün işine komple karyışım, millet ne güzel klisede 5 dakikada evleniyor. Bizimkisi işkence. Bir daha evlenirsem hayatta düğün yapmam.. camide yap sende, etli pilav yerdi dağvetliler ne güzel Camii de yapsanda kurtulamazsın ki, baloydu, kına gecesiydi, kızın memleketiydi 7000 çeşit adet var.. Şişman ev kadınları gelsin oynasın diye türlü türlü etkinlik.. bizim köyde düğün 4 gün sürüyor kusacaktım. perşembe cuma cumartesi pazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 benim hala oğlu camide evlenmişti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 :) hayır asıl oynayanlara bişi dememiş, eşi ve kızı oynuyorsa adamın napsın suçlusu nie o oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 oynatmasin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 sen oynatır mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 sadeceyatakodamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 eşim oynuyorsa ben niye deyyus oluyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 :))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Sen deyyus değilsin ben deyyus değilim bu düğünlerde oynayan hatunlar kimlerin akrabası !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Claiborne said: eşim oynuyorsa ben niye deyyus oluyorum lan çünkü sadece yatak odanda oynayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 ANAMIZBACIMIZOYNUYOLAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Pirvan said: Mal said: biri bana deyyüs dese alınmam lan. derviş gibi iyi bişeye benziyo söylemesi. O zaman napıyoruz, hep berabeeeeer: D abi cidden bi deyyüs desenize kendinize. insan kendini şovalye gibi sensei gibi hissediyor. siz demeyin ama ben kendime diyince oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 SekerPembe said: Claiborne said: eşim oynuyorsa ben niye deyyus oluyorum lan çünkü sadece yatak odanda oynayabilir mutfakta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KullofAtlantis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Mal said: Pirvan said: Mal said: biri bana deyyüs dese alınmam lan. derviş gibi iyi bişeye benziyo söylemesi. O zaman napıyoruz, hep berabeeeeer: D abi cidden bi deyyüs desenize kendinize. insan kendini şovalye gibi sensei gibi hissediyor. siz demeyin ama ben kendime diyince oluyor. "DEIUS" (Deus değil) Bir roma hükümdarı... mesela :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 heh öyle bişey var işte. deus ex diye oyun mu vardı onun karizmasıda katılıyor kelimeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Myshkin said: SekerPembe said: Claiborne said: eşim oynuyorsa ben niye deyyus oluyorum lan çünkü sadece yatak odanda oynayabilir mutfakta? olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 sokakta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 yatak odanı sokağa kurarsan olur bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Konuyu hortlatacam ama herif hala görevdeymiş ya la! ama 4 sene önceki piknikte içki içen öğretmen olsaydı mazallah ışık hızı ile görevden ihraç olurdu.. http://haber.gazetevatan.com/deyyus-diyen-muftu-hala-gorevde/499647/1/Gündem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Mal said: Pirvan said: Mal said: biri bana deyyüs dese alınmam lan. derviş gibi iyi bişeye benziyo söylemesi. O zaman napıyoruz, hep berabeeeeer: D abi cidden bi deyyüs desenize kendinize. insan kendini şovalye gibi sensei gibi hissediyor. siz demeyin ama ben kendime diyince oluyor. Abiiiii, mal mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/6071861_700b_v1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Dark_Soul said: Abiiiii, mal mısın ? bi de bak kendine dolu dolu deyyyuğs diye anlıycan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Abiler gereğini yapar. Pilavlı. http://www.youtube.com/watch?v=bwps3ENEXH4 Bunlar yüzbin, beşyüzbin derken tüm memleketi saracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar