Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kedi tirmigi

Fly

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cok kisa soru

kedi beslerken elime saldirdi dun baktim aa kaniyor
ev kedisiydi sorun yok sanirim da bir terslik varsa nasil anlarim

inb4 evet ilk kez tirmiklandim
Mesaj tarihi:
olmeden anlasilmiyor mu yha :(

kruvasan dilinde kuduz asisi diye dert anlatasim yok simdi
zaten tatilde cogu ilk etapta gitmem gereken doktor

belirtisi neler
Mesaj tarihi:
şişme kızarma tarzı bişeyler yoksa sorun olmaz, varsa git ama. kediyi tanıyorsan (kuduz olmadığına eminsen) aşılıydı dersin. kuduz dışında tetanoz riski de var bu arada.
Mesaj tarihi:
kizarma var da
kagita neyle cizdigini farketmeden cizince de olan turden, bisey kesti sonucta elimi hani kabuk bagladi falan

bu kizarma bambaska boyutta mi olmali
Mesaj tarihi:
boyutunu bilmem. sürekli çizik içinde benim kollarım falan ama bişey olmadı şu ana kadar. yalnız bilmediğim hayvan tırmaladığında falan direk sabunla yıkıyorum ben. bi de şişme yoksa yine bişey olmaz bence
Mesaj tarihi:
onu diyecektim kedi sahibi tanidiklarimin kollar jiletci emolar gibi hep ha tirmik yae diye geciyorlar

ilk tirmaladiginda sismisti de su anda standart kesik gibi

hayvanda da kuduzluk bisey yok gayet sakin de yalniz kaldigi icin agresiflesti sanirim o gun

neyse olursem anlarim teskurler bilgi icin
Mesaj tarihi:
şu kedi tırmıgı konusunda ben çok kinciyim hangi hayvan olursa olsun tırmalayınca basıyorum tekmeyi.

benim it yavruyken ısırmaya yelteniyodu yediği tokattan sonra havlamayı bile unuttu. otistik gibi oldu vallak. ister kedi oluyo ister köper istersen teddy bear. sahibini ısıran hayvana valla cok kılım.
Mesaj tarihi:
ana sorudan bagimsiz olarak yalniz kalinca kopekler ne bileyim seviniyor heyo adam geldi diye, bunlarin siniri mi bozuluyor

paso gelip sirnasirdi bana sever sayardim kendisini her ziyaretimde, dun ise elimi yavasca uzattim ve penceyi yedim, cok kirginim kendisine :(
Mesaj tarihi:
Arkadaş yavru kedi bulmuş, küçük emrah gibi bakıyor hayvan. Tam böyle mouse tutan elimi tırmalama ısırma kombosuyla parçalamaya girişti kerata, sinirlendim kafasına giydircektim, kediye bi baktım; böyle ağlamaklı suratı, eğmiş boynunu bakıyor. İçim parçalandı.

Bildiğin emrahı kedi yapmışlar.
Mesaj tarihi:
şimdi bilincsiz içgüdüsel tırmalamaları var, birde şımarıklıgından ve uyuzlugundan tırmalayanlar var,
onun oturdugu koltuga oturdum diye tırmık değil yumruk yemisliğim var, ama beni tenhada yakalayıp üstüme atlamasıda var.

benim köpegim valla biri geldimi seviniyor atlıyor zıplıyor insanlar korkuyor tabi. ama kedi ölemi? değil sinsi hain tenhada yakalıp sahibinimi kıskanıyo tehtid mi hissetio ne yapıosa şımarıklıktan.
  • Yeni Oluştur...