nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 60 dönüm arsaya 100 trilyon harcama ile yeni bir kamp kuruyorlar diye söylenti var,akp bin bir türlü numarayla bölüp,parçalayıp belediye birleştirme taktigi ile izmir i alamadı,sanırım güzel bir seçim yatırımı olucak,yarın öbür gün hepsine peynir ekmek gibi vatandaşlık da dagıtıldı mı ne güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 aliağaya falan yapsalarmış niye çiğli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 link özgür suriye ordusu militanları egitimlerini aldıktan sonra serinlemek için çeşme ye felan kaçar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiccoloMachiavelli Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 trilyon. yözdil'in hala böylesine kelime oyunlarına muhtaç kalması çok acı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 özdil güzel yazmış bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 kelime oyunu mu? trilyon yok mu ortada yani anlamadım şimdi. açıkçası savaştan kaçan insanlara yardım edilmesi kötü bir şey değil ama özgür suriye ordusunun elemanları ise bunlar buna biraz şüpheyle yaklaşırım. bu isyanı ilk başlatan insanların amacı demokrasi midir bilmem ama şu an o kadar homojen bir grup değiller "Aleeeah" diye baş kesen insanlar olabilir aralarında (olabilir diyorum zira savaş sırasında medyaya güvenmek çok mantıklı değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 yarın öbür gün olası bir pkk ittifakında doguaki terörü batıya bir güzel yayılmış sayabilirsiniz bu olay gercekleşirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Kürtler bitti şimdi bi de Suriyeliler PKK diye mi başlayacaksınız? Medyanın millet gaza gelsin diye verdiği haberlere bu kadar itibar etmeyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 türkiye iyice sevinç pastanesi oldu. arkadaş kim gelirse alıyorlar, buluşturuyorlar. biz elalemin ülkesine vize alalım diyoruz adamlar kan testi yapıyor yahu. sonra da ülkeye faydalı olabiliecek yola sokup, bitirdikten sonra veriyorlar vatandaşlığı. bizde de mahalle kahvesinde çay verir gibi maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 o kampa girecek olanların suriyeli olduğu ne malum? zamanında ıraklı diye kürt nüfusunu çoğaltmadı mı özal? birde niye çiğli?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiccoloMachiavelli Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Bence şu bir sepet dolusu Alman Markı'na bir kilo sebze alınan 1922-1923 döneminin parasıyla söylesin. "100 novemdesilyon alman markı'na çiğli'ye kamp yapacaklar." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 hala anlamadım 100trilyon tl ise 100 trilyon tldir adam ne yapsın 100 trilyon tl ile kaç araba alınır diye karşılaştırma mı yapsın? eski paraya göre mi 100trilyon tl nedir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Tam yozdil yazısı olamaz, paragraf kullanmış diyecektim ki meğersem oyunmuş. Yozdil yazmış. Şu yazının kırıntısı doğruysa pkk terörüne diyecek tek bir lafımız kalmaz. Bi pkklıya ancak gel hacıt benim bindiğim otobüsü patlat istersen diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Şimdi gavur izmir oldu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 bi izmir kaldı ya götlerine battı. burayı da bok ederler şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 100 trilyon?! o kadar parası var mı başbakanlığın ya haberin tarihine baktım, yeni o da. var mı ki aslı bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Niccolo bişeyler anlatmaya çalışıyor ama ya onun dolaylı anlatım yeteneği çok düşük olduğu için ya da benim dolaylı anlatım anlama yeteneğim düşük olduğu için anlayamadım daha. tabi içi boş bir laf atma da olabilir adam gibi açıklamamakta bu kadar direttiğine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Tirilyon dediği eski parayla tirilyondur işte. Gerçi 100 milyon da terörist kampı kurmak için çok para. Vay be benim ödediğim vergilerle suriyede kafa kesmek için militan mı yetişecek şimdi? E o zaman pkksı hizbullahı benim yakınlarımın kafasını rahat rahat kesebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 NiccoloMachiavelli said: trilyon. yözdil'in hala böylesine kelime oyunlarına muhtaç kalması çok acı. tayyipten öğrenmiştir, seçim öncesi bolca yapıyordu o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 eğer gerçekten eski paraysa, eski para birimiyle yazı yazmak gerçekten çok salakça heheh kafana koim yözdil bile derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Of o izmir sicaginda nasil klima isyani cikarirlar onlar simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Yalnız çok iyi ya baya baya emperyalist ülke olduk gerçekten millet daha önce tek kelime etmediği bir halka bir kaç aylık propaganda haber bombardımanı sonrası terörist demeye falan başlamış, tam amerikalı redneckler gibi heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 SeaGle said: Of o izmir sicaginda nasil klima isyani cikarirlar onlar simdi. adam suriyeden gelmiş ne sıcağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 "Özgür suriye ordusu" yetiştiriyorsak terörist değil de nedir ardeth? Baya baya amerikanın gavurun güdümünde adamların topraklarında rejime karşı hareket edecek ve aldığımız haberlere göre de şimdiden nusayrilere sırf sünni olmadıkları için şiddet uygulamaya başlamış bi güruhtan bahsediyoruz. Başka bir ülkenin iç işlerine karışıp bir kısım halkını devletine karşı savaşacak şekilde yetiştiriyoruz. Bu terör değilse nedir? Hani yozdile katılmamak da elde değil, eğer askeri kamp değil de gerçekten mülteci kampıysa bu kadar güvenlik, bu kadar gizlilik neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Ardeth said: Yalnız çok iyi ya baya baya emperyalist ülke olduk gerçekten millet daha önce tek kelime etmediği bir halka bir kaç aylık propaganda haber bombardımanı sonrası terörist demeye falan başlamış, tam amerikalı redneckler gibi heheh her zaman öyle değil miydik? emperyalizmle pek alakalı değil türkiyenin durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar