Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izmir çiğli'de suriyeli mülteciler için kamp


nutella yerim

Öne çıkan mesajlar

60 dönüm arsaya 100 trilyon harcama ile yeni bir kamp kuruyorlar diye söylenti var,akp bin bir türlü numarayla bölüp,parçalayıp belediye birleştirme taktigi ile izmir i alamadı,sanırım güzel bir seçim yatırımı olucak,yarın öbür gün hepsine peynir ekmek gibi vatandaşlık da dagıtıldı mı ne güzel olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kelime oyunu mu? trilyon yok mu ortada yani anlamadım şimdi.

açıkçası savaştan kaçan insanlara yardım edilmesi kötü bir şey değil ama özgür suriye ordusunun elemanları ise bunlar buna biraz şüpheyle yaklaşırım. bu isyanı ilk başlatan insanların amacı demokrasi midir bilmem ama şu an o kadar homojen bir grup değiller "Aleeeah" diye baş kesen insanlar olabilir aralarında (olabilir diyorum zira savaş sırasında medyaya güvenmek çok mantıklı değil)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

türkiye iyice sevinç pastanesi oldu. arkadaş kim gelirse alıyorlar, buluşturuyorlar. biz elalemin ülkesine vize alalım diyoruz adamlar kan testi yapıyor yahu. sonra da ülkeye faydalı olabiliecek yola sokup, bitirdikten sonra veriyorlar vatandaşlığı.

bizde de mahalle kahvesinde çay verir gibi maşallah.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Özgür suriye ordusu" yetiştiriyorsak terörist değil de nedir ardeth? Baya baya amerikanın gavurun güdümünde adamların topraklarında rejime karşı hareket edecek ve aldığımız haberlere göre de şimdiden nusayrilere sırf sünni olmadıkları için şiddet uygulamaya başlamış bi güruhtan bahsediyoruz. Başka bir ülkenin iç işlerine karışıp bir kısım halkını devletine karşı savaşacak şekilde yetiştiriyoruz. Bu terör değilse nedir? Hani yozdile katılmamak da elde değil, eğer askeri kamp değil de gerçekten mülteci kampıysa bu kadar güvenlik, bu kadar gizlilik neden?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

Yalnız çok iyi ya baya baya emperyalist ülke olduk gerçekten millet daha önce tek kelime etmediği bir halka bir kaç aylık propaganda haber bombardımanı sonrası terörist demeye falan başlamış, tam amerikalı redneckler gibi heheh


her zaman öyle değil miydik? emperyalizmle pek alakalı değil türkiyenin durumu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...