togi92 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 anlaki disari cikma zanmani geldi[signature][hline]If GOD is a Dj & Life is a dance floor .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 bu arada benim yaşadığım yeri anlatıyım bari benim yaşadığım yer köyden farkı yok ne sineması var ne doru düzgün insanı var hep keko tip tip bakanlar dışarı çıkılcak gibi diil[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 neresiymiş orası?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 diablocugum o zmn allah kolaylik versin demekten baska carem yok kız ayarla onla uras fln[signature][hline]If GOD is a Dj & Life is a dance floor .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 İstanbul taksim dermiş mesela :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 aa kız eger senı uzerse o zmn daha buyuk problemlere hatta kucuk kucuk ruh hastalıklarına gişder senin dedigin gibi kotuyse boyle kızlar fln da bakmio felsefesiyle kendini yer bitirirsin[signature][hline]If GOD is a Dj & Life is a dance floor .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ewet hangi şehirde oturduğunu söylersen daha iyi önerilerde bulunabiliriz...Dışarı çıkmak için illaki sinema olması gerekmezki çık balkona yıldızları izle kendini bilgisayarta vs çok kaptırma gez toz alışveriş yap eylenmeye çalış...Milletten ilgi göremiyorsan sen ilgi göstermeyi dene.Ever çağır arkadaşlaırını oturun tabu oynayın :) Ne biliim haya bırakknedini mutlu olmayı öğren...Yoksa hayat gerçekten çekilmiyor....[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 kendimden biliom[signature][hline]If GOD is a Dj & Life is a dance floor .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Aliağada otruyorum.İzmire 60km. kızlar sadece 2 kez olayım oldu 2 sindede çook büyük kazık yedim hemde unutlmayacak yaralar açtı.[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Kızlardan uzak dur o zmn :) Boşver ya napacan daha lisdesin önüne neler neler var napacan salla gitsin.Ayrıca izmire uzak olabilir ama heralde gezecek tozacak (az yada çok) yerler vardır gez toz :) Bak kızlar hep alış-veriş yaptıklarında rahatlarlar bi dene sende belki rahatlarsın :-P[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 yav nüfusun %95 i keko diyorum burda laf atıolar dayak yiyodum kaç kere ayrıca cidden inanki gezecek yerde yok[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Eğer aynanın arkasında durursan tek gördüklerin karşındakiler olur...Eğer kendi hatalarını görmezsen diğer insanların doğru yaptıklarını asla göremez, onları kalitesiz olarak nitelendirirsin.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 03 Kasım 2004 20:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 varya cidden evde bizim köpek var o olmasaydı çok daha kötü olurdum saolsun[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Ardeth güzel bir söz olmuş :) Diablo o zmn sana tek tavsiyem var böyle 1-2 sene daha idare et bol bol ders çalış üni için bir büyük şehre git ve ahaytını yaşarsın...Ortam deişince sende deişirsin ;) Ama kendini kendine hapsediğ mahvetme ya mutlu olmaya çalış aynanın karşısına geç ve kendini sew biraz! Sen seni sevemessen kimse sewmez.Bırak sevmesinler ama önce sen kendini sew![signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 bence kendini spora ver.. Eve ağırlık falan al düzenli olarak çalış.. Hem kendine olan güvenin artar, hemde daha rahat hissedersin kendini.. Vücudunu da toplarsın hem..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: diablotg, 03 Kasım 2004 18:44 tarihinde demiş ki: yeter be banane çok gizemli bir tip olucam o zaman biraz sokulcaklar hepsini tekmelicem şerefsizim tak etti canıma ehaehaheahehaeha ay pardon eahe. sen en iyisi birazcık beyninin şalteri indir. bu kadar düşünme herşeyi. yaşa gitsin.[signature][hline]"And God said, Let there be light: and there was light." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 guzel mantık baya 2 yıl kas sonra cık dolas[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 daha hayatta başına Teknik Resim gibi dertler açılacak arkadaşım bunları kafana takarsan ozamana kadar bu dertleri aşacak enerjin kalmaz ;)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 03 Kasım 2004 20:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 diablo 1 sene once fılan bende senın gıbıydım.tenefuslerde bile dışarı cıkmazdım. derslerde konuşur gülerdik filan ama sürekli bunalımdaydım. Alternatif cozumler ara bence.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ya bende aynı tribe girmiştim ama fikirlerini kimseyle paylaşamamak koyuyo insana ne bilim aklıma bişi geliyo kimseye soyleyememek koyuyodu bana sırf o yuzden cıktım o tripten[signature][hline]i'm not like you i can pretend like you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 kornun toughtless diye bir klibi var onu izledim cocuk tam yanlız bi tpti en sonunda onu dovenlerden intikam alıyodu en sonunda aynı o gibi olmak istiyodum ama soyledigim gibi kimseye bişiler anlatamamak bana koymustu ve bırakmıstım[signature][hline]i'm not like you i can pretend like you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Body yap ders calıs kıtap oku sac uzat ve vucuduna bak bı de para bırıktır... Unıversıte 1 de en populer adamlardan bırı olucagına garantı verıyorum...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 bir esntruman çalmaya da başlayabilrisin bence.hem beste yapmaya da uygun bir ruh halin var.sonra türk doom metal devi x grubunun frontman i olursun ileride:)[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Diablo çocuuum Ben sana son psikoloğa git dediğimi hatırlıyorum başka bir mesajın üzerine. Görüyorum ki durum vehamet kazanmış (daha kötü olmuş), sen benim geçmişte yaptığım hataları yapma yolunda gidiyorsun. Yalnızlıktan hoşlanabilirsin, bazı insanlar yalnızlığı sever, gider dağa bayıra çıkarlar eyvallah. Yalnız sonradan anlattıklarına bakınca, durum bunu göstermiyor. Aksine kendini yalnızlığa itiyorsun ve telkin ederek kendini, bunun senin için en iyisi olduğunu söylüyorsun. Ama bu yanlış. Bir süre sonra bunu takiben çok ağır bir bunalım ve "Kimse beni sevmiyor, kimse beni anlamıyor" travması gelecek. İnan ki çok sevimsiz oluyor o zaman, benim en çok Anathema albümü tükettiğim zamanlardı onlar. Bu süreçten kurtulmak da zor, yakın dostlarım çekip çıkartmıştı beni, bakıyorum senin yakın dostların da uzakta, köpeğin de çekip çıkartamaz. Şimdi ben sana işin doğrusunu söyleyeyim. Bu kabuğa çekilmenin en büyük sebeplerinden biri hayatındaki insan boşluğu, kız arkadaşların kazık atmış, şu anda hayatına oturtabileceğin kimse de yok. Ben de aynen senin gibi ortam şebeği (diyeceğim kusura bakma, anla işte komik yerinde duramayan) biriydim, sonra içime kapanıp karamsar pis bir tip oldum. O zaman insanlar seni anlamıyor, yalnızlığı seçtiğin için de gelip "Ne oldu" diye sormuyorlar, kız arkadaşın da yok, seni rayına oturtamaz bunun için söyledim. Sen şimdi napıyorsun Diablo? Kabuğuna çekilmiyorsun. Olmadı çıkıp geziyorsun. Anathema dinlemiyorsun bu aralar. En yakın arkadaşın gittiyse başkasını bulmaya çalışıyorsun. Aliağa sana hitap etmeyen bir yer olabilir, sen elindekilerden en iyi şekilde faydalanmanın yolunu arıyorsun. Kesinlikle kendini yalnızlığa itmiyorsun, dışarıdaki hayatı arıyorsun. Sen güleryüzlü, girişken, yanında duran insanlara da hayat verebilen biri olursan, insanlar zaten sana gelirler (kızlar dahil.. Tecrübeyle sabittir) Bunları yapmazsan ne olur? Giderek kabuğuna çekilirsin, insanlarla iletişim kuramamaya, kendini ifade edememeye başlarsın, en sonu da harbici deliliktir, seni İstanbuldaki bir köye (bakırköye) misafir ederiz, Ruh ve Sinir Hastalıklarında ancak düzeltirler. Aman haaaaaa... Haydi Diab, hareket vaktidir.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Yalnızlık zevk vermeye başlarsa? /delirmişsindir.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar