Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yalnızlık zevk vermeye başlarsa?

diablotg

Öne çıkan mesajlar

bu arada benim yaşadığım yeri anlatıyım bari

benim yaşadığım yer köyden farkı yok ne sineması var ne doru düzgün insanı var hep keko tip tip bakanlar dışarı çıkılcak gibi diil[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Bir gün derste
Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz
Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz.
dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

ewet hangi şehirde oturduğunu söylersen daha iyi önerilerde bulunabiliriz...Dışarı çıkmak için illaki sinema olması gerekmezki çık balkona yıldızları izle kendini bilgisayarta vs çok kaptırma gez toz alışveriş yap eylenmeye çalış...Milletten ilgi göremiyorsan sen ilgi göstermeyi dene.Ever çağır arkadaşlaırını oturun tabu oynayın :) Ne biliim haya bırakknedini mutlu olmayı öğren...Yoksa hayat gerçekten çekilmiyor....[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Aliağada otruyorum.İzmire 60km.

kızlar sadece 2 kez olayım oldu 2 sindede çook büyük kazık yedim hemde unutlmayacak yaralar açtı.[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Bir gün derste
Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz
Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz.
dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Kızlardan uzak dur o zmn :) Boşver ya napacan daha lisdesin önüne neler neler var napacan salla gitsin.Ayrıca izmire uzak olabilir ama heralde gezecek tozacak (az yada çok) yerler vardır gez toz :) Bak kızlar hep alış-veriş yaptıklarında rahatlarlar bi dene sende belki rahatlarsın :-P[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer aynanın arkasında durursan tek gördüklerin karşındakiler olur...Eğer kendi hatalarını görmezsen diğer insanların doğru yaptıklarını asla göremez, onları kalitesiz olarak nitelendirirsin.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 03 Kasım 2004 20:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth güzel bir söz olmuş :) Diablo o zmn sana tek tavsiyem var böyle 1-2 sene daha idare et bol bol ders çalış üni için bir büyük şehre git ve ahaytını yaşarsın...Ortam deişince sende deişirsin ;) Ama kendini kendine hapsediğ mahvetme ya mutlu olmaya çalış aynanın karşısına geç ve kendini sew biraz! Sen seni sevemessen kimse sewmez.Bırak sevmesinler ama önce sen kendini sew![signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
diablotg, 03 Kasım 2004 18:44 tarihinde demiş ki:
yeter be banane çok gizemli bir tip olucam o zaman biraz sokulcaklar hepsini tekmelicem şerefsizim tak etti canıma
ehaehaheahehaeha

ay pardon eahe.

sen en iyisi birazcık beyninin şalteri indir. bu kadar düşünme herşeyi. yaşa gitsin.[signature][hline]"And God said, Let there be light: and there was light."
Sosyal ağlarda paylaş

daha hayatta başına Teknik Resim gibi dertler açılacak arkadaşım bunları kafana takarsan ozamana kadar bu dertleri aşacak enerjin kalmaz ;)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 03 Kasım 2004 20:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kornun toughtless diye bir klibi var onu izledim cocuk tam yanlız bi tpti en sonunda onu dovenlerden intikam alıyodu en sonunda aynı o gibi olmak istiyodum ama soyledigim gibi kimseye bişiler anlatamamak bana koymustu ve bırakmıstım[signature][hline]i'm not like you i can pretend like you
Sosyal ağlarda paylaş

Body yap ders calıs kıtap oku sac uzat ve vucuduna bak bı de para bırıktır...
Unıversıte 1 de en populer adamlardan bırı olucagına garantı verıyorum...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

bir esntruman çalmaya da başlayabilrisin bence.hem beste yapmaya da uygun bir ruh halin var.sonra türk doom metal devi x grubunun frontman i olursun ileride:)[signature][hline]administrator error

-oo saçını mı kestirdin çok yakışmış.
-salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz...

son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği

progresifim progresifsin progresif

:rock::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

Diablo çocuuum
Ben sana son psikoloğa git dediğimi hatırlıyorum başka bir mesajın üzerine. Görüyorum ki durum vehamet kazanmış (daha kötü olmuş), sen benim geçmişte yaptığım hataları yapma yolunda gidiyorsun.
Yalnızlıktan hoşlanabilirsin, bazı insanlar yalnızlığı sever, gider dağa bayıra çıkarlar eyvallah. Yalnız sonradan anlattıklarına bakınca, durum bunu göstermiyor. Aksine kendini yalnızlığa itiyorsun ve telkin ederek kendini, bunun senin için en iyisi olduğunu söylüyorsun. Ama bu yanlış. Bir süre sonra bunu takiben çok ağır bir bunalım ve "Kimse beni sevmiyor, kimse beni anlamıyor" travması gelecek. İnan ki çok sevimsiz oluyor o zaman, benim en çok Anathema albümü tükettiğim zamanlardı onlar.

Bu süreçten kurtulmak da zor, yakın dostlarım çekip çıkartmıştı beni, bakıyorum senin yakın dostların da uzakta, köpeğin de çekip çıkartamaz.

Şimdi ben sana işin doğrusunu söyleyeyim. Bu kabuğa çekilmenin en büyük sebeplerinden biri hayatındaki insan boşluğu, kız arkadaşların kazık atmış, şu anda hayatına oturtabileceğin kimse de yok. Ben de aynen senin gibi ortam şebeği (diyeceğim kusura bakma, anla işte komik yerinde duramayan) biriydim, sonra içime kapanıp karamsar pis bir tip oldum. O zaman insanlar seni anlamıyor, yalnızlığı seçtiğin için de gelip "Ne oldu" diye sormuyorlar, kız arkadaşın da yok, seni rayına oturtamaz bunun için söyledim.

Sen şimdi napıyorsun Diablo? Kabuğuna çekilmiyorsun. Olmadı çıkıp geziyorsun. Anathema dinlemiyorsun bu aralar. En yakın arkadaşın gittiyse başkasını bulmaya çalışıyorsun. Aliağa sana hitap etmeyen bir yer olabilir, sen elindekilerden en iyi şekilde faydalanmanın yolunu arıyorsun. Kesinlikle kendini yalnızlığa itmiyorsun, dışarıdaki hayatı arıyorsun. Sen güleryüzlü, girişken, yanında duran insanlara da hayat verebilen biri olursan, insanlar zaten sana gelirler (kızlar dahil.. Tecrübeyle sabittir)

Bunları yapmazsan ne olur? Giderek kabuğuna çekilirsin, insanlarla iletişim kuramamaya, kendini ifade edememeye başlarsın, en sonu da harbici deliliktir, seni İstanbuldaki bir köye (bakırköye) misafir ederiz, Ruh ve Sinir Hastalıklarında ancak düzeltirler. Aman haaaaaa...

Haydi Diab, hareket vaktidir.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...