diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 şimdi bugünlerde bir anda aklıma gelen şey okulda evde kendi içime çekilip çok ama çok nadir konuşmak kimseyle muhattab olmamak bir kenarda kendi köşesinde oturmak kimseyle konuşmamak yemeğe yalnız gidip gelmek ve evde odamda okuldan gelip sabah giden kadar yalnız olmak.Zaten bunların %75 i vardı ve %100 içime çekildim.Beno kulda zırt pırt espri yapan devamlı gülen biriyimdir ama eve gelince hep bunalıma girerim bende düşündüm taşındım göründüğün gibi ol yada olduğun gibi görün lafını esas alarak madem göründüğüm gibi olamıyorum neşeli,bende olduğum gibi görüniyim ve hep tek başıma hem kendimle heryerde herşeyde yalnız olmak hiçkimseyle konuşmamak bana zevk vermeye başladı.acaba kötü birşey mi bu?[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim.
Slat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 evet kötü..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Olduğun gibi görünmek tabi ki igüzel birşey. Ama içine kapanıklık meselesi bir müddet sonra psikoljinde telafi edilemeyecek sorunlara neden olur. Sorununu kendin çözemiyorsan sana tavsiyem bir psikoloğa danış...
sheref Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 hyr kötü falan değil bende bi dönem kendimi öyle çekmiştim ve resmen kızlar sonunda tecavüz etmeye çalıştı bana çok çekicilik katıyor insana :) ama yine de sosyal hayattan vazgeçme... sosyal hayatta yanlız kurt modlarında ol.. zaten bir insanın kendine yettiği an o insanın en sağlam karaktere vardığı andır.[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 şimdi sheref ciddi sağlam mı karakterim mi oldu benim kendi kendimi yetiyor ayrıca eğleniyorum bile yemin ediyorum[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim.
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 bakın gerçekten tek başıma , 3-5 kişilik bir grupta eğlendiğimden 10 misli daha fazla eğleniyorum[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim.
Slat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 biz buna kendini kandırma diyoruz.. Belki kendinde farkında değilsindir ama bi süre sonra farkına varırsın..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 yo mesela bugün yemeğe tek başıma gidip gelirken hiç sıkılmadım aksine paticikteki espriler yada okulda arklarımın yaptığı esprilere güldüm ne biliyim kendime sorular sordum bi bakmışım yemek yiyip sınıfıma girmişim[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 kendini kandırmak olabilir mi? edit : hmm söylenmiş zaten, ama zaten kendi kandırıyorsan bunu biz sana gösteremeyiz sen görmelisin, nitekim çok eğlendiğini bile düşünebilmen olası. [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 03 Kasım 2004 18:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Bence yanlı bu bir müddet sonra sana sıkıntı vermeye başlar ama sen bilirsin...Bence sen evde yalnızkende okuldaki gibi olmaya çalış heryerde sosyal ve relaxxx(!) ol ;)[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et Akıllı olupta tembel ise ikaz et Hem akılsız, hem de tembel ise imha et...
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 yalnızlık bence de güzel birşey.başkasıyla konuşmak sadece konuştuğun kişiye karşı duygusal birşey besliyorsan güzel.onun dışında kendinleyken kendi espirilerine gülebilirsin,kendi fikirlerinden başka saçmalıklara ihtiyacın olmaz ve birşey yapmak için kimsenin fikrini alman gerekmez.ve ayrıca şöyle de birşey var.kaçan kovalanır...[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock:
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 norton haklısın bugüne kadar hep neşeli esprili herkesle konuşan devamlı gülen biriydim ama hiçbirşekilde kazancım olmadı.Hiç beni ciddi seven insan çıkmadı o yüzden artık olduğum gibi görünmenin zamanı bu vakitten sonra dönmek yok kovalayan varsa kovalasın daha çok kovalar işim olmaz ben kendime yeterim[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim.
Slat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: Slat, 03 Kasım 2004 18:32 tarihinde demiş ki: kendinde farkında değilsindir Dediğim gibi.. Aslında canını çok sıkmana gerek yok bence.. Çoğu kişi böyle triplere girer bazı dönemler :) Şöyle bi kaç güzel ortama gir bişeyciğin kalmaz :=)[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 bunlarda gelip geçecek işte böyle sonra bakıp vay be ne gazmışım ozamanlar vs... senden daha gazlarınıda görmüştüm orta3teyken, lise1deyken falan ama onlarda yoruldu sonunda hehe...[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 03 Kasım 2004 18:41 tarihinde değiştirilmiştir]
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 abi ben kendimi bildim bileli ne bir grubum oldu arkadaş çevrem nede bir sevgilim oldu ben zaten bugüne kadar %75 yalnızdım.sadece okulda arklarım var o da %25 lik bir arkadaşlık ve onuda yok etmek istiyorum yeter be banane çok gizemli bir tip olucam o zaman biraz sokulcaklar hepsini tekmelicem şerefsizim tak etti canıma[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ha birde sana bir uyarı; eğer etrafındaki insanlara ve kendine ''ben yanlızken mutluyum'' deme ihtiyacı duyuyorsan bu senin kendini kandırdığını ve rahatlatmaya çalıştığını gösterir bence, bir düşün....[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 sordular bende söledim mutluyum die yoksa direk ben mutluyum dedimmi yoksa ?[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: diablotg, 03 Kasım 2004 18:44 tarihinde demiş ki: banane çok gizemli bir tip olucam o zaman biraz sokulcaklar hepsini tekmelicem şerefsizim tak etti canıma Komplekse girmişsin sanırım, yanlışları yanlış hareketlerle düzeltemezsin. Onun yerine sana doğru davranacak insanları bul, kendini analiz etmeye, hatalarını görmeye çalış.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 şu ana kadar okuldan kimseye gidip te ben yalnızken mutluyum demedim ama şimdi ciddi mutluyum yalnızken insan isterse mutlu olabiliyormuş yani mutlu olmak için kimseye ihtiyacın yok[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim.
eldar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 kitle psikolojisine göre herkesin evde başka okulda başka davranması normal zaten.Senin uyum sağlamak,ayakta kalmak için otomatik olarak yaptığın bir hareket bu o yüzden kasmamak lazım,hatta bu tür bunalımlara hiç girme üstünde düşün ama üstünde durma yoksa bütün dünya yalan yani [Bu mesaj eldar tarafından 03 Kasım 2004 18:52 tarihinde değiştirilmiştir]
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 kötü tabi gittikçe asosyalleşirsin bence evdede neşeli olmayı dene okulda olduğun gibi[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 imzam şekil a'daki gibi bunalıma girebilirsin. biraz sosyal olmak gerekiyor, zamanı gelince sosyal olmanın bunalıyorsun..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 49) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar*
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Eh sen bilirsin, olduğun gibi olmak, kendini yanlız olmaya zorlamak değildir. Sağlıklı bir hayatta yanlızlık gereklidir ama sürekli değildir.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 bana kimse doğru yaklaşmadı ki kimse daha benimle biryerlerde dertleşmedi ki kimse daha beni anlamadı ki burası küçük bir yer beni anlıcak kimseyide bulamıyorum okulumda herkes uzak yerlerden gelior onlarla ilerlemem mümkün değil yakınımda olupta bizim okula gelen 3 kişi var onlarda 3 ü grup beni yokmöuşum gibi davranıllar konuşuyolar ama ilerlemiolar Yalnızım bu dünyada[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim.
Predator Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 sen özel mesajına bak bakim azcık dertleşiriz[signature][hline]Alexi_Septimus, 01 Kasım 2004 17:27 tarihinde demiş ki: Ölüm yaşamın bir parçasıdır. Doğduğunuz günden itibaren ölmeye başlarsınız. Ölüm bir süreçtir, öldüğünüz an ise bunun tamamlanışıdır, bu süreç doğduğunuz zaman başlar.
Öne çıkan mesajlar