Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ucretsiz Yuksek Hizda VPN

Editor

Öne çıkan mesajlar

Korax said:

valla bende sikinti var, vpn'e baglaninca nete giremiyorum, download falanda calismiyo hicbisey

Evet pardon Benim hatam. Bilgim disinda bakim yapilmis daha iyi takip etmeliydim. Baglanti kurdugunuz Serverda network bakimi yapilmis Bu geceden itibaren aktif olacak internet hatti.
Sosyal ağlarda paylaş

cantug said:

Korax said:

valla bende sikinti var, vpn'e baglaninca nete giremiyorum, download falanda calismiyo hicbisey

Evet pardon Benim hatam. Bilgim disinda bakim yapilmis daha iyi takip etmeliydim. Baglanti kurdugunuz Serverda network bakimi yapilmis Bu geceden itibaren aktif olacak internet hatti.

abi ya ben? :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
GERGE said:

Tek legal VPN biraz anlamsiz olmus. Boxpn var bu arada uluslararasi iyi is yapan VPN firmasi Turk. 14 yildir yapiyorlar ustelik bu isi. Dediginiz yanlis yani, tek turk diye cikmasaydiniz simdi yine bir sey demeyecektim ama boyle iddialarda bulunmayin.

şunu aldım 1 aylık. ilk gün 2-3 kere koptu. tekrar bağlan diyince bağlanıyor. server down fln değil yani. umarım denk gelmiştir sık sık yapmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

o değilde adam bana ömür boyu free vpn verdi (sözde mi bilmiyorum daha yaklaşık 2 aydır hiç bağlanamadım)

hal böyle olunca neden bağlanamadığım hakkında ömler gönderdim en son kullanıcı adı ve şifre oluşturamıyorum dediğimden beri ne yanıt var ne de birşey :)
Sosyal ağlarda paylaş

:) ahaha Beyler Henüz betadan çıkmadık server Cluster deniyoruz bu aralar.

Mesela VPN ile bağlısınız. O an SERVER patladı diyelim C4 attılar bişi oldu yani...
Direkt sizi aynı ip ile başka bir regiondaki server abağlayabilecez siz farketmeden.
bizi Zorlayan birkaç işlem kaldı onlarıda halledersek tekrar açıcam accountlarınızı
Sosyal ağlarda paylaş

isteyebilirsiniz ama şuan durdurduk.

Beyler/Bayanlar,

Genelde kullandığınız Ödeme Servislerini Söyleyebilirmisiniz ?
Yahut VPN servisini almak istediğiniz güvendiğiniz gatewaylerde olur.

Şuanki Durumumuz;

Kredi Kartı
Paypal
FastPay
Yandex Money/Twitter Pay
BitCoin
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Korax said:

esemes pey

SMS Ödeme pek benimsiyemedik ama neden olmasın belki ilerde...
Şuan zaten Fastpay ile çalışıyoruz.
Enpara.com ile de developerlarımız çalıştığı için enpara da dahil olabilir
bkm express ilede görüştük Biraz sorunlar yaşadıkları için iptal etmişler yeni alımları bekliyoruz açılmasını.

j_bLiND said:

kredi kartım yok banka kartım var. bütün dünya banka kartı kullansın istiyorum

Banka kartınız maestro mu visa electron mu ? kontrol edicem banka tarafından belki aktif edebiliriz.

Ytse said:

Ücretsiz deneyin diye account açtım
ama böyle bir opsiyon göremedim
kullanıcı ismim emret

Ödeme yap vs sayfaları da patlıyor açmaya çalışınca

olmayacak mı ?

Şuan için sistemler bireysel müşteriler için çalışmamakta bu yüzden yanlış ödeme yapmamanız için kapalı o bölümler

Birtürlü Betadan çıkamadık zaten bu aralar finansal sorunlar yaşıyoruz malesef

Not:Direkt sanal postumuzdan mesela 12 aylık ürünü aldınız diyelim o ürüne taksitlendirme yapabileceksiniz ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Yoğun istek üzerine Tekrar Ücretsiz Hizmet devrini başlatıyoruz.

72 Saatlik Ücretsiz Yüksek Hızlı VPN isteyenler bana Ulaşabilir.

Ayrıca Yıllık Paketlerimizin Hepsi %45 Özel indirim yapılmaktadır.

59 TL ye 1 Yıllık VPN sahibi olabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...