cantug Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Hiçbir fark olmaması gerek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 valla bende sikinti var, vpn'e baglaninca nete giremiyorum, download falanda calismiyo hicbisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Korax said: valla bende sikinti var, vpn'e baglaninca nete giremiyorum, download falanda calismiyo hicbisey Evet pardon Benim hatam. Bilgim disinda bakim yapilmis daha iyi takip etmeliydim. Baglanti kurdugunuz Serverda network bakimi yapilmis Bu geceden itibaren aktif olacak internet hatti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Ben hala kullanıcı adı ve sıfremle giremiyorum? Soyle ufak bir vpn programı yapsanız - gizleninki gibi - coh iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 abi mulgear ile bendede ayni sorun var youtubedan gema haklari falanli filanli video izleyemiyorum :( bi el uzatin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 cantug said: Korax said: valla bende sikinti var, vpn'e baglaninca nete giremiyorum, download falanda calismiyo hicbisey Evet pardon Benim hatam. Bilgim disinda bakim yapilmis daha iyi takip etmeliydim. Baglanti kurdugunuz Serverda network bakimi yapilmis Bu geceden itibaren aktif olacak internet hatti. abi ya ben? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 GERGE said: Tek legal VPN biraz anlamsiz olmus. Boxpn var bu arada uluslararasi iyi is yapan VPN firmasi Turk. 14 yildir yapiyorlar ustelik bu isi. Dediginiz yanlis yani, tek turk diye cikmasaydiniz simdi yine bir sey demeyecektim ama boyle iddialarda bulunmayin. şunu aldım 1 aylık. ilk gün 2-3 kere koptu. tekrar bağlan diyince bağlanıyor. server down fln değil yani. umarım denk gelmiştir sık sık yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 bugun cabuk vpn çalışıyor mu? Yoksa benim bağlantımda mı bir arıza var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 account aldım, hala geçerli ise trial olayı denemek isterim. mailimi attım bekliyorum. bide sitede yukardaki mesaj kutusu ve yanındaki şeylere girilemiyor bozmuşsunuz (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Sorunmu var vpn'de? Ben 3-4 gundur giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 bitmiştir 1 aylık süren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 wtfast bıtıyor cumaya archeage oynuyorum deneyebilir miyim?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 sureliyemi gectik? takip edememisim demekki asdasgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 o değilde adam bana ömür boyu free vpn verdi (sözde mi bilmiyorum daha yaklaşık 2 aydır hiç bağlanamadım) hal böyle olunca neden bağlanamadığım hakkında ömler gönderdim en son kullanıcı adı ve şifre oluşturamıyorum dediğimden beri ne yanıt var ne de birşey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 sana yanıt vermemesi normal hayatın beleş çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 :) ahaha Beyler Henüz betadan çıkmadık server Cluster deniyoruz bu aralar. Mesela VPN ile bağlısınız. O an SERVER patladı diyelim C4 attılar bişi oldu yani... Direkt sizi aynı ip ile başka bir regiondaki server abağlayabilecez siz farketmeden. bizi Zorlayan birkaç işlem kaldı onlarıda halledersek tekrar açıcam accountlarınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resaypi Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 hala account istiyebiliyor muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 isteyebilirsiniz ama şuan durdurduk. Beyler/Bayanlar, Genelde kullandığınız Ödeme Servislerini Söyleyebilirmisiniz ? Yahut VPN servisini almak istediğiniz güvendiğiniz gatewaylerde olur. Şuanki Durumumuz; Kredi Kartı Paypal FastPay Yandex Money/Twitter Pay BitCoin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 esemes pey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 kredi kartım yok banka kartım var. bütün dünya banka kartı kullansın istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Ücretsiz deneyin diye account açtım ama böyle bir opsiyon göremedim kullanıcı ismim emret Ödeme yap vs sayfaları da patlıyor açmaya çalışınca olmayacak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Korax said: esemes pey SMS Ödeme pek benimsiyemedik ama neden olmasın belki ilerde... Şuan zaten Fastpay ile çalışıyoruz. Enpara.com ile de developerlarımız çalıştığı için enpara da dahil olabilir bkm express ilede görüştük Biraz sorunlar yaşadıkları için iptal etmişler yeni alımları bekliyoruz açılmasını. j_bLiND said: kredi kartım yok banka kartım var. bütün dünya banka kartı kullansın istiyorum Banka kartınız maestro mu visa electron mu ? kontrol edicem banka tarafından belki aktif edebiliriz. Ytse said: Ücretsiz deneyin diye account açtım ama böyle bir opsiyon göremedim kullanıcı ismim emret Ödeme yap vs sayfaları da patlıyor açmaya çalışınca olmayacak mı ? Şuan için sistemler bireysel müşteriler için çalışmamakta bu yüzden yanlış ödeme yapmamanız için kapalı o bölümler Birtürlü Betadan çıkamadık zaten bu aralar finansal sorunlar yaşıyoruz malesef Not:Direkt sanal postumuzdan mesela 12 aylık ürünü aldınız diyelim o ürüne taksitlendirme yapabileceksiniz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Yoğun istek üzerine Tekrar Ücretsiz Hizmet devrini başlatıyoruz. 72 Saatlik Ücretsiz Yüksek Hızlı VPN isteyenler bana Ulaşabilir. Ayrıca Yıllık Paketlerimizin Hepsi %45 Özel indirim yapılmaktadır. 59 TL ye 1 Yıllık VPN sahibi olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 59 liraya vpn server kurarım kardeş naptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 CABUK VPN! EN BABA VPN! asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar