sakirabi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 macaristan'a gidiyorum hakkınızı helal edin http://www.sabah.com.tr/multimedya/galeri/yasam/nesli-hizla-tukenen-ulkeler?tc=25&page=20&albumId=34602 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 zaten bir gün herkes ispanyol,çinli veya da türk olacak hindistanı saymıyorum onlar 2059 da vebadan ölecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakirabi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Allah belanı versin doğal seleksiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 periyodik olarak çıkıyor bu haberler insanların sıkıcı hayatlarına heycan enjekte etmek amacıyla herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 moğolistan erkek istemişti türkiye'den. ne oldu o iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 o olayda iyice abartıp ilgilenenler elçiliğe başvursun falan denmiş, moğol elçiliğinin önünde sıra olmuş sonra elçilik yok lan öyle bişey diye kovalamış, cüce anlaatı geçen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 La Macaristan'la, Lost'taki Avustralyalı kızın ne alakası var resmini koymuşlar, ben mi yanlış görüyorum... http://images4.fanpop.com/image/photos/20900000/Emilie-de-Ravin-emilie-de-ravin-20952507-1600-1200.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 hemen bakıyoruz http://www.imdb.com/name/nm0211087/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakirabi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 hayır,o kız macar,sol yanağında küçük bir ben var..küçük ve şirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 bosna hersek için kız bulamamışlar köprü koymuş adamlar fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 macaristan'ı bilmem de slovenya tam yaşanılcak yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 hakkatten reyiz,lübyanada tekel ol deseler bugun bırakırım işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakirabi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 xaty said: macaristan'ı bilmem de slovenya tam yaşanılcak yer herifler direkt türk abi,sadece dinleri değişik lan:S örfleri adetleri,yozgat boğazlıyan da ki x köyünü al kopyala yapıştır,aradaki tek fark,bizimkiler kıraç çirkin,onlar güzel,hemde çok güzel,kızgın gumlardan serin gulara atlamak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 çalışılmış poz. hatun aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 helal şakir,dogru diyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 böyle ülkelere özenme op. bir zaman gelecek ve onların yaşadıkları ülkeler de böyle boş kalacak. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c4/PalmyraPanoramaZoom.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ötüken ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Mis gibi işte bomboş ferah. Dünyada tek kalan adam fantazisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakirabi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 ne yapalım sevişmeyelimmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 sevişcen tabi ama yedi göbek uzaktan, kendinden olanla sevişcen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakirabi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 abi kim olursa olsun sevişirim farketmez milliyet olarak,neden sorun olarak görüyorsunki,dur sen israillisin,bar rafaelli de olsan sevişemem mi diyeceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 sevişmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 claire avustralyalı ya, yalan haber asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 çükün ırkı mı olur lan saçmalamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sakirabi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 erucalavera said: claire avustralyalı ya, yalan haber asdf macaristan pasaportu alır öyle sevişirim,o derece çıldırdım dostum anlıyormusun beni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar