Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 k1 dakiler kotu. birde mma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Saeros said: NolaxThensbane said: tinerci tinerciden korkarım valla, man with nothing to lose Korkana kadar bi tane caksan yerde eleman zira cogu zaman ayakta zor duruyor. Tek degilse ise yaramayabilir tabi. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 mesajı attığım tarihte korkuyordum, artık her gün bi tinerciyi kazığa oturtmadan rahat uyuyamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Muay Thai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerobey Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 judo iyidir. teke tek ortam varsa adamı yakaladığınız anda biter kavga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Saeros said: mesajı attığım tarihte korkuyordum, artık her gün bi tinerciyi kazığa oturtmadan rahat uyuyamıyorum adam olmuşşşşşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerobey Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Silphatos said: Saeros said: mesajı attığım tarihte korkuyordum, artık her gün bi tinerciyi kazığa oturtmadan rahat uyuyamıyorum adam olmuşşşşşşşş +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Saeros said: mesajı attığım tarihte korkuyordum, artık her gün bi tinerciyi kazığa oturtmadan rahat uyuyamıyorum hangi sporları yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Undisclosed said: acık el vurmak yasak, boyna vurmak yasak, enseye vurmak yasak, small joint manupulation yasak, bazı musabakalarda dirsek manupulasyonu bile yasak, hayalara vurmak yasak, bobreklere arkadan vurmak yasak. mma'i serbest dövüşle karıstırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 UNAGI KİMDEYSE ODUR EN İYİ!.. http://whereismymind42.files.wordpress.com/2011/03/tumblr_lby1uue7tz1qau583o1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Cuce , yasak biliyoruz :) ne alakası var yazıyla onu anlamadım. benim 'insert any heavy weight mma fighter here' dan kastım mixed martial arts dolayısıylaydı. wrestling juijitsu dan kickbox a kadar geniş bir yelpazeyle donatılıyorlar. kickboxcu ground combat ne kadar bilir? boksör high kick bloklamayı bilirmi? tekvandocu arma plata dan kurtulabilirmi ? kısaca çağımızda görebileceğin en açık kurallı dövüş sporu mma kusura bakma. ve diğer sporlar kuralları gereği dövüşe kısıtlama getirirken, mma sadece cheap shot lara ve korunamayacak yoldan ölümcül yada sakatlayıcı hareketlere kısıtlama getirmiştir. bu yüzden mma sokakta daha işe yarar argümanını sundum. heavy weight ten kastımda tamamen size ile alakalı. Alistair Overeem i ele al mesela nerdeyse 2m 120kg(müsabaka kilosu) normal trainingde 130+kg olan bir adam. bu adam sokakta mma kurallarına uysada, uymasada, hatta bale kuralları dahilinde bile şpagat atsa, kendi boyutlarında olmayan birinin bloklama yada karşılama ihtimali yok. sokak dövüşünde en iyi diye birşey yok, terse denk gelirsin çeker silahı sıkar bitarafına. ama normal bir kavgada mma ile ilgilenmiş birinin hasar verme ve hasar görmeme adına diğerlerinden daha üstün olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Sayokan hoşuma gidiyor benim, osmanlı tokadıda var içinde sfsd. Mantık rakip saldırdığı zaman önünde kalmak yerine, sağına, soluna, arkasına geçebilmek footwork ile. Ondan sonra fazla şansı kalmıyor adamın sizden çok daha fizikli bile olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Undisclosed said: Cuce , yasak biliyoruz :) ne alakası var yazıyla onu anlamadım. benim 'insert any heavy weight mma fighter here' dan kastım mixed martial arts dolayısıylaydı. wrestling juijitsu dan kickbox a kadar geniş bir yelpazeyle donatılıyorlar. kickboxcu ground combat ne kadar bilir? boksör high kick bloklamayı bilirmi? tekvandocu arma plata dan kurtulabilirmi ? kısaca çağımızda görebileceğin en açık kurallı dövüş sporu mma kusura bakma. ve diğer sporlar kuralları gereği dövüşe kısıtlama getirirken, mma sadece cheap shot lara ve korunamayacak yoldan ölümcül yada sakatlayıcı hareketlere kısıtlama getirmiştir. bu yüzden mma sokakta daha işe yarar argümanını sundum. heavy weight ten kastımda tamamen size ile alakalı. Alistair Overeem i ele al mesela nerdeyse 2m 120kg(müsabaka kilosu) normal trainingde 130+kg olan bir adam. bu adam sokakta mma kurallarına uysada, uymasada, hatta bale kuralları dahilinde bile şpagat atsa, kendi boyutlarında olmayan birinin bloklama yada karşılama ihtimali yok. sokak dövüşünde en iyi diye birşey yok, terse denk gelirsin çeker silahı sıkar bitarafına. ama normal bir kavgada mma ile ilgilenmiş birinin hasar verme ve hasar görmeme adına diğerlerinden daha üstün olduğunu düşünüyorum. wing tsun da hiç kural yok. memiş ısırma dahil (bayan saldırgana karşı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 moriarty said: Sayokan hoşuma gidiyor benim, osmanlı tokadıda var içinde sfsd. Mantık rakip saldırdığı zaman önünde kalmak yerine, sağına, soluna, arkasına geçebilmek footwork ile. Ondan sonra fazla şansı kalmıyor adamın sizden çok daha fizikli bile olsa. Türk işi istiyorsan güreş yap sayokan nedir sadasdasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 ahaha ne biliyim hoşuma gitti. bide arkadaşın abisi vardı yıllardır sayokan yapan, bi 3-4 yıllık kickboxcuyu haşat etti o günden beri sıcak bakıyorum sayokana ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 dövüş sporu çok öğrenmek istiyorum ama.sanki bilirsem girmeyeceğim kavgaya bile girermişim gibi geliyor sdfs zaten kürdo genimiz var gaza geliyoruz vahşiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 pontipati said: Saeros said: mesajı attığım tarihte korkuyordum, artık her gün bi tinerciyi kazığa oturtmadan rahat uyuyamıyorum hangi sporları yaptın söylersem bi gün olur da karşı karşıya gelirsek beni dövebilme şansınız olur, o yüzden o da benim sırrım olsun ve olası bir durumda alayınızı perişan edeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Boksör ve WTci derim. Boksör hem tek atar hemde güzel kapatır kendini . Ufak tefek değilse öyle bi kaç kişi üstüne hucum edip düşürmesse estirir. WingTsuncuda güzel estirir çok seri seri dağıtır. Güreşçi teke tekde ağlatır birden fazla rakibi varsa sıkıntı yaşayabilir . Birden fazla rakibe yapabileceği en iyi şey alttan dalıp kaldırıp kafa üstü yere düşürmek ve diğerlerinide kavradığı gibi fazla oyalanmadan armbar falan yapıl eklem yerlerinden bir kişinin kolunu söktümü diğerleri garanti fear yer hatta horror bile yiyebilir . Tabi teknik ne olursa olsun sokaklarda en iyi olmak yürek ister. Yürek tek başına bile kavga etmeden savuşturabilir it kopuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerobey Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 bence yanlış. judo bilen birine boks~wt sökmez.mike tyson olsan adam senin birşekilde kolunu, belini veya yakanı yakaldığın al bitersin. önce yere indirir,üzerine oturup yumruklar,bitti.youtube da judo vs diye arat,strikerların şansı pek olmadığını görürsün. adamlar çoksa mı? hiç kavgaya girmemek daha iyi,türlü risk var.adamlardan biri seni tutarsa o yumrukları atamıyorsun arkadaşım.bence vuruş sporları iyidir,ama yanında judo bilmek daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 kirkpinar.net judocunun krali gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 zerobey said: bence yanlış. judo bilen birine boks~wt sökmez.mike tyson olsan adam senin birşekilde kolunu, belini veya yakanı yakaldığın al bitersin. önce yere indirir,üzerine oturup yumruklar,bitti.youtube da judo vs diye arat,strikerların şansı pek olmadığını görürsün. adamlar çoksa mı? hiç kavgaya girmemek daha iyi,türlü risk var.adamlardan biri seni tutarsa o yumrukları atamıyorsun arkadaşım.bence vuruş sporları iyidir,ama yanında judo bilmek daha iyidir. her şey yapan kişide bitiyor. boldlu kısımda yanlışın var, judoyu gözünde fazla büyütme, daha ne sporlar var.. http://nopadon.smugmug.com/Other/Blog-Images/mtnastyelbowsmalljx3/184940064_XCa7q-O.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zerobey Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 biraz anlatımı renklendirdim, diğer sporlardan iyidir anlamında yazmadım. ama vuruş sporlarına göre avantajlıdır. üstelik ücretsizdir, hemen her şehirde eğitim merkezi var, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 zerobey said: biraz anlatımı renklendirdim, diğer sporlardan iyidir anlamında yazmadım. ama vuruş sporlarına göre avantajlıdır. üstelik ücretsizdir, hemen her şehirde eğitim merkezi var, tavsiye ederim. boldlu kısma gene katılmıyorum :P ama belediyenin beleş tekvandosuna gitmektense judoya gitmek 1573 kat daha karlıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar