Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

Bide beyazın duruşu da şık hakikatten. Normal bi hoodie gibi duruyor ayrıca, arma çok büyük değil ya. Koldaki de yakından daha güzel duruyor.

Ben forma giymeyi fln sevmiyorum mesela. Bunu hem günlük giyebiliyorum istediğim zaman, hem de derbilerde fln yasladığımızda ertesi gün kutlama babında giyiyorum. maltipörpıs.
Sosyal ağlarda paylaş

LigTv said:

Schalke 04'te Moritz ve Afellay sakatlandı.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi son 16 turundaki rakibi Schalke'ye, Katar'daki kamptan şok haber geldi. Takım sponsorunun düzenlediği kampta Ibrahim Afellay ve Christoph Moritz sakatlandı.

Takımın Al Sadd'ı 3-2 yendiği hazırlık maçında sakatlanan defansif orta saha oyuncusu Christoph Moritz'in dört veya 5 hafta takımından ayrı kalacağı açıklandı.

Schalke'ye asıl şok ise İbrahim Afellay'dan geldi. Kasım ayının ortalarından yeni yıla kadar sakatlığı nedeniyle takımından ayrı Hollandalı ortasaha oyuncusu bir kez daha sakatlandı. Hollanda Milli Takım formasını da giyen futbolcunun, sakatlığı nedeniyle en az 2 ay yeşil sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Galatasaray ile Schalke arasındaki son 16 maçının ilki 20 Şubat'ta Türk Telekom Arena'da, rövanşı ise 12 Mart'ta oynanacak.

http://www.ligtv.com.tr/haber/schalkeye-cifte-sok
Sosyal ağlarda paylaş

abi fatih terim gerçekten schneiderin istediyse bir ölsün lütfen yaa.bir de transfer olmassa sorumlusu benim diyor heralde sensin mk schneideri istersen tranfer olmaz tabi

lan başka adam mı yok fm'ciler gelsin 2 adam yazsın suraya lütfen max 10 milyona alınacak ambarata 8 verdik yarı final aşkına bir 10 dhaa gitsin zaten.

herif elindeki malzemeyi gerçekten iyi kullanıyor ama transfer diyince mala bağlıyor ya. transferi halduna bağlasınlar bari ya da fm'cilere bağlasınlar
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...