Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

mulgear6 said:

sahada hakeme allah belanı versi diyen ve ardından kırmızı kart görünce yakasına yağışan oyuncuya verilen 11 maç mı ne cezayı fazla buluyosun?
helal gözlükler rayban at modeli galiba

Yok fazla bulmuyorum, küfrederek itip kakanlara verilen ceza az diyorum. Hakeme tükürüldüğünde bu cezalar verilemedi diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

serjuhan said:

Ceza fazla demiyoruzki, sadece cifte standarttan bahsedioruz. Yoksa bence de olmasi gereken ceza bu ama sen şikeci topcuya 2 mac, ırkçı topçuya 3 maç ceza verirsen hatta şike yaptıkları kanitlanmış takımlara hic bir yaptırım uygulamazsan tabi ki 11 maç ceza çok diye çemkirilir.
Sosyal ağlarda paylaş

sleepingdeath said:

Daha once ayni hareketi yapan Manisaspor kalecisine yanlis hatirlamiyorsam 20 mac vermisler, daha sonra indirime gidilip 11-9 mac arasi bisi almis, iste gsde engine itiraz eder 4 mac alir.

12 oldu diye biliyorum ben

kırmızıdan zaten en az 2 maç alması gerek küfür varsa üstüne bi de adamı silkmesi filan 11 maç normal
Sosyal ağlarda paylaş

darp falan denmiş ne kullanıyorsunuz siz yahu bende istiyorum o maddeden. ne zamandan beri forma çekiştirme darpa girer olmuş alt tarafı biraz iteledi ve formasını çekti yüzüne gözüne yada başka bir yerine yumruk yada boğazlama yok sadece formasını çekiştiriyor ve itekliyor. bunun ederide bana göre en az 20 maç ki takımın aldığı karar dengeledi, aldığı gün sayısının her birini 15.000 euro ile çarpacak o da yaklaşık 150000 TL yapacak. biraz burnu sürtsün iyi oldu bu. öğrensin adam gibi durmayı, gerçek bir galatasaraylı her daim centilmenlik ruhunu taşımalıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

hakliyim said:

zaten tahkime gitcek ve azalacak ceza , daha hala neyin muhabbetini yapıyorsunuz anlamıyorum .

ben gs 'li olsam , engin gibi bi hıyarın takımımda ne işi olduğunu sorgulardım , aldığı cezayı değil .

sonra vay efendim niye ligimiz , futbolumuz bu kalitede , taraftarın seviyesi ortada işte.

Rahat ol bro, kimse o adamın yaptığını haklı falan göstermeye çalışmıyor; kızılan nokta cezalardaki adaletsizlik. Yoksa ben herhangi bir galatasaraylının Engin'in futboldan men edilmesine bile cak cuk edeceğini sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

hakliyim said:

zaten tahkime gitcek ve azalacak ceza , daha hala neyin muhabbetini yapıyorsunuz anlamıyorum .

ben gs 'li olsam , engin gibi bi hıyarın takımımda ne işi olduğunu sorgulardım , aldığı cezayı değil .

sonra vay efendim niye ligimiz , futbolumuz bu kalitede , taraftarın seviyesi ortada işte.

Şu lafı söyleyen adamın hayatında en az 1 kere olsun Emre'nin karakterini sorgulamasını beklerdim. Gidip Emre'nin formasını alıp arkasından çığırtkanlığını yapan insanların şöyle yorumlar yapmaya yüzünün olmaması gerekiyor aslında ama yapacak bişey yok, adam haklı...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...