Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 hakem zenci olsaydı bu kadar ceza almazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 .:A tribute to childhood:. ANNEEEEEEEEEEEEEE!!! kaka bitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 1. hakeme küfret, 4. hakeme küfret, taraftara küfret, hakeme darp et, sonra 11 maç cezaya fazla de. hayat galatasaraylıya güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Bir fenerlinin hayatın kime güzel olduğunu sorgulamaması lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 fizban said: 1. hakeme küfret, 4. hakeme küfret, taraftara küfret, hakeme darp et, sonra 11 maç cezaya fazla de. hayat galatasaraylıya güzel. bana kalsa en az 1 sene futboldan men ederim böyle adami gs yönetimi saglam bir ceza vermeliydi fakat eger fenerli isen ve bunu söylüyorsan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Ceza fazla demiyoruzki, sadece cifte standarttan bahsedioruz. Yoksa bence de olmasi gereken ceza bu ama sen şikeci topcuya 2 mac, ırkçı topçuya 3 maç ceza verirsen hatta şike yaptıkları kanitlanmış takımlara hic bir yaptırım uygulamazsan tabi ki 11 maç ceza çok diye çemkirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 yüzsüz ve midesiz olmak lazım ya. engin'in yaptığından sonra en ağır cezaları verecez diye gezerse başkanın senin adamlar da geçirir 11 maçı. diğerleri gibi gabledmiyoruz, son kaleyiz, yarım maç ceza bile verirseniz ligden çekiliriz diyeydik yırtardı engin 3-5 maçla. kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 ağlayıp 3-4 maça indirirsiniz np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 şike yapmış takımın taraftarı hala neyden bahsediyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Hakeme "hepiniz ayni tezgahtasiniz" diyen Aykut'a 10bin lira ceza verilmis sdfghj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 16k kusur mesaj atip bu kadar gereksiz bir adam nasil oluyorsun, ilginc dogrusu yanlis soyledigim birseymi var arkadas? aha aynisini fato yapmadimi? 3 mac ceza ertelem, neyse siz sike ayagina daha cok kayirilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 şike yapan takımın taraftarı hala konuşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 ah doruk ah .. :( umutsuz vakasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Orda küfür falan yok bu arada, Engin Allah belanı versin dediği için kırmızı kart görüp sonrasında saldırıyor hakeme. bilmeden sallamamak lazım... Saçma sapan bir ceza verilen. Tezgahtar Aykut'a verilen ceza da şaka heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 sahada hakeme allah belanı versi diyen ve ardından kırmızı kart görünce yakasına yağışan oyuncuya verilen 11 maç mı ne cezayı fazla buluyosun? helal gözlükler rayban at modeli galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 DoD said: Saçma sapan bir ceza verilen. Tezgahtar Aykut'a verilen ceza da şaka heralde... AHAHAHAHAHAHAH başka bir şey yazmaya gerçekten gerek yok şu mesaja ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 mulgear6 said: sahada hakeme allah belanı versi diyen ve ardından kırmızı kart görünce yakasına yağışan oyuncuya verilen 11 maç mı ne cezayı fazla buluyosun? helal gözlükler rayban at modeli galiba Yok fazla bulmuyorum, küfrederek itip kakanlara verilen ceza az diyorum. Hakeme tükürüldüğünde bu cezalar verilemedi diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Daha once ayni hareketi yapan Manisaspor kalecisine yanlis hatirlamiyorsam 20 mac vermisler, daha sonra indirime gidilip 11-9 mac arasi bisi almis, iste gsde engine itiraz eder 4 mac alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 serjuhan said: Ceza fazla demiyoruzki, sadece cifte standarttan bahsedioruz. Yoksa bence de olmasi gereken ceza bu ama sen şikeci topcuya 2 mac, ırkçı topçuya 3 maç ceza verirsen hatta şike yaptıkları kanitlanmış takımlara hic bir yaptırım uygulamazsan tabi ki 11 maç ceza çok diye çemkirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 fenerli olsa oyuncu ceza almazzdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 zaten tahkime gitcek ve azalacak ceza , daha hala neyin muhabbetini yapıyorsunuz anlamıyorum . ben gs 'li olsam , engin gibi bi hıyarın takımımda ne işi olduğunu sorgulardım , aldığı cezayı değil . sonra vay efendim niye ligimiz , futbolumuz bu kalitede , taraftarın seviyesi ortada işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 sleepingdeath said: Daha once ayni hareketi yapan Manisaspor kalecisine yanlis hatirlamiyorsam 20 mac vermisler, daha sonra indirime gidilip 11-9 mac arasi bisi almis, iste gsde engine itiraz eder 4 mac alir. 12 oldu diye biliyorum ben kırmızıdan zaten en az 2 maç alması gerek küfür varsa üstüne bi de adamı silkmesi filan 11 maç normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 darp falan denmiş ne kullanıyorsunuz siz yahu bende istiyorum o maddeden. ne zamandan beri forma çekiştirme darpa girer olmuş alt tarafı biraz iteledi ve formasını çekti yüzüne gözüne yada başka bir yerine yumruk yada boğazlama yok sadece formasını çekiştiriyor ve itekliyor. bunun ederide bana göre en az 20 maç ki takımın aldığı karar dengeledi, aldığı gün sayısının her birini 15.000 euro ile çarpacak o da yaklaşık 150000 TL yapacak. biraz burnu sürtsün iyi oldu bu. öğrensin adam gibi durmayı, gerçek bir galatasaraylı her daim centilmenlik ruhunu taşımalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 hakliyim said: zaten tahkime gitcek ve azalacak ceza , daha hala neyin muhabbetini yapıyorsunuz anlamıyorum . ben gs 'li olsam , engin gibi bi hıyarın takımımda ne işi olduğunu sorgulardım , aldığı cezayı değil . sonra vay efendim niye ligimiz , futbolumuz bu kalitede , taraftarın seviyesi ortada işte. Rahat ol bro, kimse o adamın yaptığını haklı falan göstermeye çalışmıyor; kızılan nokta cezalardaki adaletsizlik. Yoksa ben herhangi bir galatasaraylının Engin'in futboldan men edilmesine bile cak cuk edeceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 hakliyim said: zaten tahkime gitcek ve azalacak ceza , daha hala neyin muhabbetini yapıyorsunuz anlamıyorum . ben gs 'li olsam , engin gibi bi hıyarın takımımda ne işi olduğunu sorgulardım , aldığı cezayı değil . sonra vay efendim niye ligimiz , futbolumuz bu kalitede , taraftarın seviyesi ortada işte. Şu lafı söyleyen adamın hayatında en az 1 kere olsun Emre'nin karakterini sorgulamasını beklerdim. Gidip Emre'nin formasını alıp arkasından çığırtkanlığını yapan insanların şöyle yorumlar yapmaya yüzünün olmaması gerekiyor aslında ama yapacak bişey yok, adam haklı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar