Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi Toure'yi de alırsak, Afrika Kupası'nda gidecek 3 tane futbolcu olacak elimizde. Fildişi de bence en az bir final görür.

Gerçi tarihlere baktım 19 Ocak-10 Şubat arası yazıyor. Acaba devre arasına mı denk geliyor?
Mesaj tarihi:
fizban said:

Tokasra said:

Ridvan Dilmen Auxerre'den bir stoper de düşünüyorlar dedi %100 futbolda.
auxerre'de iyi defans var mı ki ya ?

Coulibaly var bi benim bildiğim.

Bu arada City'nin Toure'den kurtulmak için can attığını sanmıyorum adam premier league'deki ilk 2 maçta da oynadı.
Mesaj tarihi:
Toure yerine Chivu tekrar gündeme alınsaydı keşke. Hakan Balta takımın en sırıtan oyuncusu ve işin kötüsü alternatifi yok. En azından Ujfa döndüğünde Chivu'yu sol beke çekerdik.
Mesaj tarihi:
GALATASARAY SPORTİF SINAİ VE TİCARİ YATIRIMLAR A.Ş. / GSRAY [] 03.09.2012 08:09:45

Özel Durum Açıklaması (Genel)

Ortaklığın Adresi : Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Huzur Mah. Seyrantepe-İstanbul
Telefon ve Faks No. : 212 305 1902/212 305 1948
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 212 305 1902/212 305 1948
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
Özet Bilgi : İsmail Yiğit Gökoğlan'ın Orduspor'a kiralanması hakkında

AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Profesyonel futbolcularımızdan İsmail Yiğit Gökoğlan'ın Orduspor Kulübü Derneği'ne 2012 - 2013 futbol sezonunun sonuna kadar geçici transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre Orduspor Kulübü Derneği Şirketimize 275.000 EUR ödeyecektir.
Mesaj tarihi:
mersin
karabük
elazığ la birlikte 6 gol yiyen gs den başka takım yok.
Bu takımların toy olduklarından acemiliğine versek

durum vahim
Bu sene çıkan akhisar bile 1 gol yemiş toplam 3 maçta
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...