Marty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 yew dedigim yew militia guildi. rp-pvp. arbor = yeni yew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 bu yeni acilan dungeona gidicem bu arada. gelen varsa beraber gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 maratti sen miydin gectin onumden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 bendim. lockmoordayim simdi. cok guzel yapmislar burayi. orc kalesinin icine giriyosun ilk, ordan sonra lockmoor kalesi var. kirmizi human npcler ile orclar savasiyo 2 kalenin arasinda. ben stealthle dolaniyorum tabi. gozukursem hepsi birden bana mi dalar bilmiyorum ve test etmeye de niyetim yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 bandaj atma suresi ne ile orantili burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Dexterity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Healing Self: 11 - (Dexterity / 20). Healing Others: 4 - (Dexterity / 60). stratics formulu bu. buyuk ihtimalle burdada boyledir. yani 100 dex ile 7 saniyede filan basiyosun finger slip olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 ogrendim 12 kendine 4 digerlerineymis martyle kisa sureli bi dungeon macerasina ciktik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 abi dummy icin combat skill i 100 olan adam buldum nedense artmiyo bu sw skill i ne iss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Adamın elinde sahip olduğu combat skilline göre silah var mı? Swnin skill oku yukarı mı bakıyo? Skill capte yer var mı? Elinde ki silah sw silahı mı? Bu soruların cevabı evetse biraz bekle gelir baktın gelmiyo page at belki bişiler olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 hocam sphere oynadim uo biliyorum hicbi sekilde caple ilgili sorun yok.mezarlikta skill geliyor ama dummyde gelmiyor?tactic artiyor sw ayni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 vurdugun dummy nin combat skill'inin seninkinden yuksek olmasi gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 beyler silahları bide chainmail zırhı falan yapabiliyorum ben, vendora para göömeyin bana sipariş edin yarı fiyatına falan bırakayım. hem bana da feyz gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 abi adamin 100 fencing skill i var.eline kriss veriyorum artmiyo.4 saatte 0.4 gain aldim.ac degilim bisi degilim.3 kez gm lere kontrol ettirdim elemanlar anormal bi durum yok devam ederse daha derin arastiririz dedi.bide benden sonra bi turk dedi swyi 87 yaptim 100 tactic yani benim artmamasi ilginc bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 bs kac suark? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 52, ama silahları yapıorm. bi plate zırh çıkaramıorm şu anda. tabi hepsi iron :p. Ama işte yapıp yapıp vendorlamak yerine ucuzdan size satayım, sizde kar edin bende edeyim hem bi amacım olsun böle çok sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 dmg olarak farklari yok zaten iron olsun farketmez de, bnm silah ihtiyacim yok su anda. bir de exceptional yapamiyosun heralde henuz? sen mi mining yapiyosun nerden aliyosun ore/ingot? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 mining yapıorm, 58 falan mining; dagger falan exceptional yapıyorum anca:p Sen silah kullanıo musun? kullanıosan? 10'ar dan yaparım nasolsa lazım olacak. Ucuza satarım ( yarı fiyatına işte ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 sw/archer bnm char. kullaniyorum silah da var bi suru exceptional cutlass almistim bi ara toptan. ve bu arada bardla kasilan paranin haddi hesabi yok cidden. dun aksam 2 bardmage +ben khalmerde 90k para yaptik 1 saatte falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 heaa :/. skill falan kasarken lazım olur die şeettiydim. set satim chainmail?ringmail? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 yok leather giyiyorum tenks. skill kalmadi kasicak. bi tek archery 97 de kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 aborahaey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 hiding stealth kasiyoruz reyiz hadi orclar bunuda aciklayin!111!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Marty said: sw/archer bnm char. kullaniyorum silah da var bi suru exceptional cutlass almistim bi ara toptan. ve bu arada bardla kasilan paranin haddi hesabi yok cidden. dun aksam 2 bardmage +ben khalmerde 90k para yaptik 1 saatte falan. ne kestiniz tam olarak ? benim bardin bi mage kaldi. 95 gerci is yapar artik. bide tek basima is yapabilecegim yerler lazim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 dex için napmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar