Odeon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 sabri secildi vernel valisi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Tek başına spirit speak follower limiti arttırıyo. Stun mage pvp için güzel nox mage pvp pvmde zevkli ostrovda in nox ata ata ev aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fransiz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 abi kasıyom kasmasınada... bayıldım ya. Alıyom eskort npcleri dövüp heallıyorumda ne bileyim ya, Geçmiş artık uo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 AHAHA SABRI ya sehri ele gecirip bonuslarinin icine etmis ne ettin sabri mage kasiyoduk =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 bizim heroru goturduler ya ondan yok bonuslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 yok ya, normalde tum alinan bonuslar yaziyo listede. hero olsa da olmasada. su anda da hero sehirde hatta. merchantla adventurer kalmis bi tek bonus. magery icin calora gidicem sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 yazmayın böyle seyler insanın başlayası geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 açtım ekantı nerden indiriyok bide nerlerde takılıosunuz pedrana giricem minerlar ordamış. siz nerdesiinzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 evet sanirim suan patch var.patch bitince pedranmiymis neymis orda maden kazmaya basliyiciiimm suark'da kasicakmiss. oyun nickim:Cemss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 deximi 100 liim pedrani boydan boya kaziciim hihih bekleriz efenimm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fransiz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Dex imi 100 ledim vuramadım anne pedrana gittim koşturdum.SKill kasamayanların aklına bug abuse u ben soktum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 abi, herkes macroda pfff uo nun kaderi kasmak ve macro olmuş bulşit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 abi bu nedir ne zaman girmeye calissam server cokuk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 blacksmith falan kasicaksaniz ortak kasin. crafter skilleri cok zor artiyo. omrunuzden omur gider. serverda sadece 2 tane gm blacksmith var su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 abi mining kasiyim dedim bi gunde 58 yapip biraktim.dungeon icin dexxer kasiyorum oyle para yapiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 arborun ordaki mezarda da kolay para kasiliyo pk riski olmadan bi temizlemede 2k para cikiyo. dungeonlarda ben stealthle en kuytu koselere gidip oralarda kasiyorum anca tek basimayken ganglenmiyim diye. kapiya yakin olursan omrun de kisa oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 community nasıl, yalnız mı takılıosunuz hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 ben bi guilde girdim.i4i kisaltmasi divinium bilmemneydi adi adamlar az kisi ama iyi gibi.tmap smallwood diye bi eleman paso hazine aciyo ne kadar parasi var acaba cok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 ya muabbet eden adam lazım bana bayılırım sıkıntıdan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 ben yewdeyim. cogunluk amerikali olunca bnm saatlerimde az insan oluyo. ama hic belli olmuyo bazen aksam dungeona gelen varmi diye sorup 2 kisi beklerken 8 kisi toplanip gidildigi de oluyo. tabi olur da gecenin korunde uyanirsam ya da uyumazsam cok eglenceli aksiyonlar oluyo pvp acisindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 çok karışık ya nebula packe alışmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 yew var mı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 acilmis server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 sene 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2012 hatta 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar